tunangan orang part 2

9:53 PM 16 Comments A+ a-


ramai yang pilih 01/01/2012 sebagai tarikh untuk majlis pernikahan.. tak pon majlis bertunang.. macam dalam cerita guwa sebelum ni, member guwa si illa dan rafidah pon dah selamat jadi tunangan orang pada hari yang sama.. penat jugaklah guwa rushing ke sana kemari.. pulun  menyibukkan diri untuk attend majlis dua orang member guwa ni.. dan rupa²nya ada sorang lagi member guwa bertunang pada tarikh yang sama jugak! guwa baru tau bila dia uplod gambar pertunangan dia kat fesbuk... fuhhhh sipbek ada fesbuk.. dapat gak guwa tahu perkembangan member guwa yang jauh²..hehe


ni antara gambar² dia yang guwa rembat dari fesbuk..kehkehkeh


  


guwa paling suka gambar yang last ni.. fesbuk punya hal.. kool dan ohsem!


dyana ni member guwa masa kat USM dedolu.. dia kat penang sekarang.. sipbekla ade fesbuk, dapat gak guwa cuci mata tengok gambar comey² time dorang bertunang.. nak pegi, dah tentu tak bleh sebab ramai yang bertunang tarikh yang sama..tahniah dyana dan wan!






nanti KAHWIN pon mesti tarikh dekat² je..ermm

16 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
January 05, 2012 delete

tomelnyewwwwwwwww!!


*terus rasa miang nak kawen ni =D

Reply
avatar
aiEz
AUTHOR
January 05, 2012 delete

sekarang ni macam trend pula ada yg macam part last tu,pernah tgk video kahwin buat macam tu juga,sweet je,hee

Reply
avatar
alexa yussida
AUTHOR
January 05, 2012 delete

musim org tunang n nikah :)

Reply
avatar
syakey
AUTHOR
January 05, 2012 delete

dh nampak banyak pulak org buat sepanduk fesbuk tu. dh tak syiokk ramai org guna. hihi

Reply
avatar
En. Kronik
AUTHOR
January 05, 2012 delete

1 person like <--kaler biru muda :P

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
January 05, 2012 delete

oooo...sungguh diri ini jeles melihat orang bertunang dan bernikah.wuuuuu

Reply
avatar
January 06, 2012 delete

betul, kalau tak ada facebook, entah bila orang tu tunang pun kita tak tahu...yalah, bukn semua org kita rapat, kan..

Reply
avatar
LittleGurl
AUTHOR
January 06, 2012 delete

wah comel gila tang facebook tu. memang cool. i pon teringin la nak macamtu ;D bile entah hahaha

Reply
avatar
renjerkabloi
AUTHOR
January 06, 2012 delete

tahniah:) semoga kekal hgga ke akhir hayat :)

Reply
avatar
Pocket
AUTHOR
January 06, 2012 delete

humang aih,
majlis tunang zaman sekarang!!?

:D
Pocket pung suka Fesbuk punya hal tu gak heheh:)
diorang pulun wat!!?

Reply
avatar
abah khalisha
AUTHOR
January 06, 2012 delete

skrg ramai betul wat kad kawin pun ala-ala facebook

Reply
avatar
Fana | Aqim
AUTHOR
January 06, 2012 delete

wow!penangan facebook ke nih?huhu

Reply
avatar
ORLANDO AHMAD
AUTHOR
January 06, 2012 delete

kretip bab fesbuk tu keh3

Reply
avatar
Miss Nadya
AUTHOR
January 06, 2012 delete

suka tengok gmbr last tu taw..:)

Reply
avatar
January 07, 2012 delete

wah menariklah!

cik ana puyer nnti buatlah tema "blogspot" iyer...

siapelah jejaka yg berjaya menambat hati cik ana ni..dgn "gaji yg sedap" hahahaha..lariiiiiii!

peace yo! jgn marah arrr..1-0 opss..

Reply
avatar