tunangan orang part 2


ramai yang pilih 01/01/2012 sebagai tarikh untuk majlis pernikahan.. tak pon majlis bertunang.. macam dalam cerita guwa sebelum ni, member guwa si illa dan rafidah pon dah selamat jadi tunangan orang pada hari yang sama.. penat jugaklah guwa rushing ke sana kemari.. pulun  menyibukkan diri untuk attend majlis dua orang member guwa ni.. dan rupa²nya ada sorang lagi member guwa bertunang pada tarikh yang sama jugak! guwa baru tau bila dia uplod gambar pertunangan dia kat fesbuk... fuhhhh sipbek ada fesbuk.. dapat gak guwa tahu perkembangan member guwa yang jauh²..hehe


ni antara gambar² dia yang guwa rembat dari fesbuk..kehkehkeh


  


guwa paling suka gambar yang last ni.. fesbuk punya hal.. kool dan ohsem!


dyana ni member guwa masa kat USM dedolu.. dia kat penang sekarang.. sipbekla ade fesbuk, dapat gak guwa cuci mata tengok gambar comey² time dorang bertunang.. nak pegi, dah tentu tak bleh sebab ramai yang bertunang tarikh yang sama..tahniah dyana dan wan!






nanti KAHWIN pon mesti tarikh dekat² je..ermm

16 Lovenote(S):

  1. tomelnyewwwwwwwww!!


    *terus rasa miang nak kawen ni =D

    ReplyDelete
  2. sekarang ni macam trend pula ada yg macam part last tu,pernah tgk video kahwin buat macam tu juga,sweet je,hee

    ReplyDelete
  3. musim org tunang n nikah :)

    ReplyDelete
  4. dh nampak banyak pulak org buat sepanduk fesbuk tu. dh tak syiokk ramai org guna. hihi

    ReplyDelete
  5. 1 person like <--kaler biru muda :P

    ReplyDelete
  6. oooo...sungguh diri ini jeles melihat orang bertunang dan bernikah.wuuuuu

    ReplyDelete
  7. betul, kalau tak ada facebook, entah bila orang tu tunang pun kita tak tahu...yalah, bukn semua org kita rapat, kan..

    ReplyDelete
  8. wah comel gila tang facebook tu. memang cool. i pon teringin la nak macamtu ;D bile entah hahaha

    ReplyDelete
  9. tahniah:) semoga kekal hgga ke akhir hayat :)

    ReplyDelete
  10. humang aih,
    majlis tunang zaman sekarang!!?

    :D
    Pocket pung suka Fesbuk punya hal tu gak heheh:)
    diorang pulun wat!!?

    ReplyDelete
  11. skrg ramai betul wat kad kawin pun ala-ala facebook

    ReplyDelete
  12. wow!penangan facebook ke nih?huhu

    ReplyDelete
  13. suka tengok gmbr last tu taw..:)

    ReplyDelete
  14. wah menariklah!

    cik ana puyer nnti buatlah tema "blogspot" iyer...

    siapelah jejaka yg berjaya menambat hati cik ana ni..dgn "gaji yg sedap" hahahaha..lariiiiiii!

    peace yo! jgn marah arrr..1-0 opss..

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu