January Luck : Camera Bag

8:30 AM 43 Comments A+ a-

Minggu lepas Lazada ada bagi penghargaan pada loyal customer diorang dan aku salah sorang yang menerima email penghargaan daripada pihak Lazada.Alhamdulillah...

Aku mula 'berkenalan' dengan Lazada ni pada tahun 2012 dan barang pertama yang aku beli adalah Canon Powershot A2200 4.1MP dengan harga RM280.80 pada masa tu.
Aku beli ni pon sebab kerja harian aku memerlukan aku untuk snap gambar setiap aktiviti dan sesi training class yang kami buat. Walaupon company ada beli compact camera Samsung, tapi aku kurang berpuas hati dengan kualiti gambar yang terhasil (yelah nama pon compact camera, hasil gambar takdelah seberapa kalo nak dibandingkan dengan DSLR huhuhu)

Tapi dengan compact camera Canon ni aku lebih berpuas hati hasil gambar-gambarnya compare to Samsung punya camera tu.

Bermula dengan Camera Canon ni lah aku jadi pelanggan setia Lazada. Ada beberapa item lain lagi yang aku beli di Lazada. Disebabkan 'kesetiaan' aku tu, awal minggu lepas Lazada bagi FREE VOUCHER untuk aku tebus mana-mana produk yang ada di Lazada tu. Kiranya ni New Year Gifts untuk loyal customer lah gitttewwwww~ kehkehkeh

Jadi apa yang aku tebus? Jeng jeng jeng...

Memandangkan aku tak mampu nak dapat DSLR, aku pilihlah Burberry Camera Bag ni hah. Tak dapat DSLR, dapat camera bag DSLR pon jadilahhhhhhh kikiki

Dah selamat aku terima masa petang Jumaat haritu. Terima kaseh Lazada ! Kalau ada lagi nanti bagilah lagi kehkehkeh

Sekarang ni dah masuk 4 tahun camera Canon tu bersama aku dan Alhamdulillah masih elok. Jadilah yang tu je aku mampu. Nak beli DSLR macam tak mampu lagi nak oi hehehe



43 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Hanis Amanina
AUTHOR
January 18, 2016 delete

ana letak ape dalam beg kamera tu? hehe

Reply
avatar
tiga lalat
AUTHOR
January 18, 2016 delete

tahniahnyerr., ;p

Reply
avatar
January 18, 2016 delete

Beg tu agak stylo & up-to date. Lagipun kamera kena jaga elok-elok, memang padan lah dengan beg tu . pandai Ana pilih


Set Cantik Gebu Shaklee

Reply
avatar
January 18, 2016 delete

comelnye beg tu! :D

Reply
avatar
January 18, 2016 delete

wahhh cantik! kadang kadang beli online dapat less banyak....murah! ermm banyak jasa camera ni...:)

Reply
avatar
Zyra Roxx
AUTHOR
January 18, 2016 delete

aku tgh tggu mana barang belian online aku belum sesampai ni :3

Reply
avatar
BudakVanilla
AUTHOR
January 18, 2016 delete

cantik sangat la beg untuk kamera tu. :D
nanti ada rezeki lebih boleh beli dslr pulak :)

Reply
avatar
Nur Najah
AUTHOR
January 18, 2016 delete

Kesetiaan dibalas dengan hadiah. so sweet la. hihi. btw beg tu memang lawoo ^^

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
January 18, 2016 delete

Bila nampak corak beg tu jenuh nak ingat balik apa nama corak tu.
Baca habis baru ternampak Burberry.
Aku ada pattern yg sama untuk sarung exterbal hdd aku. Hehe

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
January 18, 2016 delete

*external

exterbal pon boleh. HAHAHAHAHAHAHA

Reply
avatar
Farah
AUTHOR
January 18, 2016 delete

Kita pula ada kamera tapi takde beg kamera. hahahaha. Sedih je.

Reply
avatar
January 19, 2016 delete

wahh. Tahniah kak ana. Best eh dapat voucher free. Btw cantik bag tu :) Takpa camera dslr boleh bei kemudian. hihi

Reply
avatar
Wardah Aneesa
AUTHOR
January 19, 2016 delete

Best kak dapat voucher tuuu. Beg tu plak nampak cantik sangat!!

Reply
avatar
Wardah Aneesa
AUTHOR
January 19, 2016 delete

Terbaca bebal hahaha

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
January 19, 2016 delete

argh pilih kasih, gua belum dapat voucher dari lazada huhuh! hahaha gurau2 jeles, tak sedih pun lelz ;p

Reply
avatar
Hami Asraff
AUTHOR
January 19, 2016 delete

Wow semart jugak kamera tu.

Reply
avatar
Mardiah Diana
AUTHOR
January 20, 2016 delete

Salam singgah sini dik....comelnya bag tu...

Reply
avatar
YieN
AUTHOR
January 20, 2016 delete

besarnya beg? hehe

Reply
avatar
Bro Ley
AUTHOR
January 22, 2016 delete

Wow..setia sampai dpt beg. Tahniah2...

Ok la x dpat dslr pun beg dia jadi la..free pulak tu. Kau ni asyik dpt hadiah je, apa tips dia? Hoho..

Reply
avatar
The Picisan
AUTHOR
January 24, 2016 delete

untungnya dapat redeem DSLR camera bag camtu!
I want one ! I want one! hehehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
January 25, 2016 delete

hehe nanti ana share =P

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
January 25, 2016 delete

mekaseh Wak :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
January 25, 2016 delete

beg tu utk DSLR sbnrnye kak tp sbb Ana tak mampu nak beli DSLR, dptkan beg dia pun jadilahhh hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
January 25, 2016 delete

in real life lagi double triple comel beg tu rupanya Fieyqa ! kikiki

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
January 25, 2016 delete

ni pun disbbkan 'setia' dok membeli online kat Lazada, tu psl yg dpt redeem benda ni.terasa berbaloi jugakla Amar. lagi pun setakat ni Alhamdulillah semua brg yg Ana beli kat Lazada tip top service & brg pun in good condition :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
January 25, 2016 delete

selepas beberapa hari berlalu, aku rasa mesti brg hang dah sampai dah kan ? kan ? hehehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
January 25, 2016 delete

moga2 tahun ni ada rezeki utk DSLR hehehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
January 25, 2016 delete

tu lah tak rugi jugaklah dok membeli online aje keje selama ni hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
January 25, 2016 delete

hadoila korang dua ni. naik bebai (loghat utagha) aku baca hahaha

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
January 25, 2016 delete

takpe takde beg camera pun takpe Farah aslkan ada camera nya hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
January 25, 2016 delete

cantk lg tuan beg tu kan Nani? hahaha

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
January 25, 2016 delete

best gak la dpt voucher boleh claim-claim hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
January 25, 2016 delete

dpt voucher mmg best Wardah. senyum sampai ke telinga je kejenye hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
January 25, 2016 delete

hehe rilek plain, Lazada tengah susun nama ikot alphabet tu agaknya. nama aku kan A, tu yg awal dpt. hehehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
January 25, 2016 delete

agak smart jugakla di mata tuan dia hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
January 25, 2016 delete

mekaseh sudi singgah sini kak.

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
January 25, 2016 delete

errr sbnrnye dlm gambar je nampak besar kak. real life sbnrnye takdela bsr sgt hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
January 25, 2016 delete

mslhnye aku setia bermula drpd tahun 2012 haritu. bygkan dah masuk 4 tahun aku bercinta dgn Lazada ni. Tu lah pasal, aku tak mampu nk dpt DSLR buat masa ni, dpt beg pun jadilah..

TIPS dia : jadiah insan yang SETIA hohoho

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
January 25, 2016 delete

hehe kalau sy dpt dua, boleh je bagi awak 1 hehe

Reply
avatar
Jari Manis
AUTHOR
February 10, 2016 delete

perghh x rugi jadi loyal customer LAZADA

Reply
avatar
sofie adie
AUTHOR
February 11, 2016 delete

ala....mahu jugaklah jadi custemor setia lazada.....

beg tu cantiknya!!!

Reply
avatar