Fantastic People

by - 01 February

Berbekalkan speed internet yang tak berapa nak padu sangat, aku menggagahkan jua untuk menjenguk blog aku yang aku rasa dah mula ada spiderweb sana sini. sobsss sobsss

Aku tawu engkorang rajin singgah sini walaupun kehadiran aku jarang muncul semenjak dah mula masuk kerja semula sekarang ni. Banyak je benda cerita nak dikongsikan tapi bila time nak haplod je, dia dok loaaaaading manjang, terus terbantot niat tu. Aku peram je la dulu kesah yang ada.

Fantastic people on January 2015. Kome² ni memang selalu singgah sini. Terima kaseh bebanyak. Takde ole² ape nak dibagi. Maklumla, nak fly ke mana² pon, mak dah bagi syarat -- kene ade hasben dulu baru buleh fly. Selagi belum ada hasben ni, fly aje lah dalam mimpi dulu kehkehkeh (mood aku sedih + tak best sebenarnye. tapi sebab nak buang aura tak best tu, aku gelak jugalah)

1.Zarul Farhana
2.Scdha Sein
3.Nurashikin ZA a.k.a NAZECK
4.Jari Manis 
5.Bbwana adienia 
6.Nur Inani
7.Cik Mimie
8.Nur As
9.nana liena
10.Scha Nazri

Moga kalian semua sentiasa sehat adanya. Aku masih menchoba kayuh beskal menjejak kaseh untuk ke rumah engkorang semua. Entah bila akan tiba ke laman engkorang tu aku pon takde kepastian. Semenjak network P1 asyik down & speedtest teruk gila sekarang ni, habes potong segala mood nak hapdet dan melawat blog kengkawan. Aku kechiwa! Aku kechiwa! 

Entry takde gambar. Hambar. Tawar. Tak kelakar. Huwawawarrrrrr. Grrrrrr~ T____T 


You May Also Like

42 Lovenote(S)

  1. ciannnya baca ayat2 di atas... slow2 kayuh taw...jgn sesat2

    ReplyDelete
  2. terima kasih banyak2 ana..memang bila line slow gila..mood pun hilang..sabar ja la kan..

    ReplyDelete
  3. name kite xde dlm list.. sobs..
    eh gurau je..

    xmo sedih2 ana..

    ReplyDelete
  4. Salam Ana, nanti check pemenang giveaway kt sini ya...
    http://enyyusnizar.blogspot.com/2015/02/senarai-pemenang-giveaway-blog-eny.html

    ReplyDelete
  5. Pelan2 dayung... SS ada tongkang nak pinjam? Keh Keh Keh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dayung? kalau pendayung tu patah bila nk sampai :-)

      Delete
    2. setakat tongkang apa la sgt

      Delete
    3. seribu tahun pon belum tentu sampai sis

      Delete
    4. Dayung patah tumpang ikan jaws... Confirm sampai!

      Delete
  6. anaaa, haha baru faham kenapa takleh naik flight tuu :D mesti ni reason dia eh? insyAllah nanti dah kahwin, travel all around the globe naaa :D hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 lah pasanngan Ana tu nanti tak takut naik flight ye Hanis..jgn nanti kempunan beliau :-)

      Delete
  7. kawen cepat cepat abru dapat travel around the world gituuu :P

    ReplyDelete
  8. slow2 n sabar ye, heheh. kekadang memang geram kan internet slow pastu nak bw pun susah. . T^T

    ReplyDelete
  9. Alololor...kesiannya Ana :) xpe2, kayuh pelan2 ye :)

    ReplyDelete
  10. alaa sama laa kalau time internet slow, abis segala bagai nak update.. nih pun banyak story terpendam gara2 internet slow nak upload gambar..

    ReplyDelete
  11. heheheeh....kalau time internet prob mmg terus xde mood nak hapdet blog kan...pape pon bertabah la yer...thniah jugak kepada rakan2 yg tersenarai hihihiih

    ReplyDelete
  12. Sama laa macam aku...
    lately internet lembab macam hape ntah...keciwa betei...

    ReplyDelete
  13. salam kenal ... p1 sis lak cepat sgt habis quotanya wpun 8 GB sejak 2 thn kebelakangan ni ... grrrr

    ReplyDelete
  14. huhuh bertabahlah... semoga internet ana kembali pulih dan berlari laju tidak lama lagi, huu~

    ReplyDelete
  15. Kena kahwin cepat-cepatlah kalau macam ni.

    ReplyDelete
  16. 3 orang yang sama ada kat atas tu..
    Kat mana-mana mesti jumpa nama ZF, SS & k.JM.
    Tapi, nampaknya saya terpintas k.JM.
    Hehe..time kasih k.JM bagi laluan :Dr

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. kak JM penat tu main lari2..hihi.. :P

      Delete
    2. Shikin!!! eheheh...sis JM x nk tamak so beli peluang kepada rakan reader yg lain

      Delete
    3. Anis : ahakss..mestilah penat...stamina dah kurang sekarang :-) dh lama tak lari

      Delete
    4. JM kena pegi gym... Exercise jari kasi lagi sado! He He He...

      Delete
  17. ea..nama saya naik..hahaha..tak sangka pula.. hehehe
    moga akak sihat jua .. :D

    ReplyDelete
  18. sabar bebanyak ye.. anis doakan kak ana dapat husben cepat2 lepas tu bawak jalan2 ye.. huhu.. :D

    ReplyDelete
  19. Terima kasih Ana kerana menghargai kehadiran kami di sini..kalau internet slow mmg sakit kepala bertambah...rasa x hidup je bila internet slow tau sbb sis JM pernah laluinya. Alhamdulilah sejak bertukar kepada Unifi RM148 sebulan ni boleh BW sampai lebam cuma mslah skrg adalah kekanan masa

    ReplyDelete
    Replies
    1. mahal sis..tapi berbaloi xpa...
      bukan setakat lebam ja leh bw, lebam, lembik, lemau. lemah semua boleh

      Delete
    2. Kekanan masa tu cemana JM?

      Delete
  20. Biasala tu. Cik fafa pun sejak kerja ni dah tak update blog tiap hari macam dulu. Huhu

    ReplyDelete
  21. hehe. saya pun dah lama x singgah blog kawan-kawan. sedih pula rasanya. tapi disebabkan masa x mengizinkan. dengan esaimen, dengan final, dengan project, stress rasanya. semua benda x jadi.

    tahniah pada yang tersenarai. bulan lepas nama saya terus hilang dekat semua blog. waaa T__T

    ReplyDelete
  22. memang fantastik depa semua kaan ^-^

    ReplyDelete
  23. Saya tidak tersenarai sebab jarang komen. hahahaha xD

    ReplyDelete