Frankfurt With Love

by - 11 February


Pasal 'ada surprise datang bebaru ni' yang aku kata kat entry sebelum ni. Ini bendanya. Dapat poskad nun jauh daripada Aisya kat Germany sana. Haritu ada join Postcard GiveAway from Czech & Germany by Aisya yang collaborate dengan Hanis Amanina. Alhamdulillah dapat gak 1 poskad wayyyyy from Germany plus dengan setem ! ehehehe mekaseh Aisya & Hanis sebab buat GA ni haritu hehehe

Abam posmen kemain lagi cakap wahhh untungla dapat 'salam sayang' lagitu. Heyy abam, sipbaik Aisya dah kawen tau plus dia perempuan. Kalo lah yang bagi salam sayang tu 'he' wahwahwahwah hahahaha

Terime kaseh Aisya & HA. Menjadikan hari²ku indah gittewwwww hehehe. Heyyy bukannye ade rombongan meminang datang ke rumah aku hokeyyyy Ah Kak Li Po kehkehkehkeh =P


You May Also Like

34 Lovenote(S)

  1. Wuuuuuu dapat poskad. tahniahh awok ^^

    ReplyDelete
  2. Ingatkan ada rombongan nak datang minang... SS baru nak plangkong nyamuk sedulang... He He He...

    ReplyDelete
  3. weeee, poskad2 dah menuju alamat masing2 :D yeay

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak yeay jugak walu poskad tak sampai alamat SS... Ha Ha Ha..

      Delete
  4. xda org dtg meminang..tgu saya dtg menziarah..

    ReplyDelete
  5. Hadiah sesaje ye..untung..!! 😜
    Mgu ni jgn lupa kite pya plan..jgn lupa jmput semua staff p1m... Klu bleh jmput skali boss hak3...
    Kite mkn besar sempena raikan ofis baru tu..selesa sejukkkk!!! 😁

    ReplyDelete
  6. dapat jugak poskad dari Aisya tuh..

    ReplyDelete
  7. Selain dari gambar poskad yang menarik, yg lebih dari tu saya suka tengok tulisan yg condong tersusun kemas tu, cantiknyaaa... jarang dah orang sekarang bertulisan condong macam zaman dulu (errrr saya masih bertulisan condong sebab terikut2 cikgu matematik saya dulu)

    ReplyDelete
  8. akak pun dh dapat dari Chezh!!!! heeheee

    ReplyDelete
  9. bestnye dpt poskad dr jaoh.. jeles2...

    tahniah ana!

    =)

    ReplyDelete
  10. wahh. bestnye dapat poskad jauh jauh. tahniah :D

    ReplyDelete
  11. Assalam ana,
    abang posmen nak try la tu yer???????he3

    ReplyDelete
  12. Pergh ~ Poskad jauh tu.. tambah2 kena cop germany.. power..

    My blog :

    http://segalaceritera.com/

    ReplyDelete
  13. ewahhhhh..abam sayam kuikui..

    akak dah pindah alamat ke www.sitisharini.com.

    ReplyDelete
  14. Woww. Dari Jerman tu. Jeles. :(

    ReplyDelete
  15. wah..wah..tahniah ya ana..rezeki tu :)

    ReplyDelete
  16. woowww...bestnyer...thniah ana heheheh

    ReplyDelete
  17. pergh.. bukan senang nk dapat tu...

    ReplyDelete
  18. lol. akak org perak rupanya. baru tahu.hahaha

    kite menang gak. tp taktahu da dapat ke belom. ibu kite xbgthu pulak.hahah
    tahniah kak :)

    ReplyDelete
  19. Bestnye :) Tahniah ye ana :) jauh tu datangnya...hehe

    ReplyDelete
  20. Amboii..abam posmen baca kad orang ea..
    Saman abam posmen karang baru tau.

    ReplyDelete
  21. hahaha.. jeles la tu abam posmen ya.. :P
    nanti ada geng laki lepak cuti luar,suruh dia beli poskad banyak2 ya..

    ReplyDelete
  22. hahaha. bukan main abam posmen tu..:P

    tahniah dapat poskad. tak pernah lagi saya dapat poskad dari oversea. haha. sellau dapat FM je

    ReplyDelete