Fiance

by - 21 February



Alhamdulillah selamat dah jadi tunangan orang. Bukan aku. Kawan aku si Anis yang aku pernah cerita dedulu. 

Owhh terime kaseh korang atas nasihat yang pasal Perdana Menteri kena duri tu. Alhamdulillah duri tu berjaya dikeluarkan. Tak pegi klinik jugak pun. Timbalan PM je jadi doktor peribadi setelkan segalanya. Memang supermom betol lah mak - mak kite ni semua kan? 

Semuanya boleh. Masak , mengemas rumah , membebel, menjaga segala butir hal dalam rumah - luar rumah - atas rumah. Segalanya lah. Semoga mampulah juga kita jadi cenggitu untuk keluarga kita sendiri pulak nanti. 

Maap lama tak ke udara. Banyak 'kelaut' aje semenjak dua tiga menjak ni. Kerja makin bizi. Masalah kesihatan pun iye jugak. Tak sempat nak gurau manja dengan kengkawan blog dah dua tiga menjak ni T______T


You May Also Like

32 Lovenote(S)

  1. Eh Eh.. Mana menghilang? Taw2 dah tunang! Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
  2. Laa ingat tuan tanah yang brrtunangnya.. apapun tahniah buat Anis..

    ReplyDelete
  3. lol. ingat akak yg bertunang. hahaha XD
    tajuk entry kite lehh sme lak kan ;)

    ReplyDelete
  4. Hahahha.ingattkan dia yang tunang ^^

    ReplyDelete
  5. Moga cepat sihat ya Ana dan dapat aktif blogging macam selalu..suspen akak..ingat Ana yang dapat fiance..hehe:p

    ReplyDelete
  6. pewwiiit sama itu "i'm cute and i know it" ;3

    ReplyDelete
  7. cerianya semua yang dalam gambar ni... :D sory lama xdtg melawat sini, busy sikit, tolong suami buat assignment :D

    ReplyDelete
  8. tahniah utk kawan ana! =)

    jg kesihatan ye cik ana..
    :D

    ReplyDelete
  9. Selamat bertunang untuk kawan kak ana :)

    ReplyDelete
  10. tahniah kpd kawan tu . lepas ni tun blog lah pulak . manalah tahu kan ... heheheee

    ReplyDelete
  11. Tahniah..ana yg mana ni.yg cute ker yg single hehe

    ReplyDelete
  12. Awak bila lagi????
    Hehehe

    ReplyDelete
  13. Hehehehe..ingat Ana yang tunang tadi.. :) congrate untuk Anis :)

    ReplyDelete
  14. Assalam ana,
    go2 girls power
    chaiyok3
    idup wanita
    he3
    oppsssss emo pulops :P

    ReplyDelete
  15. hye salam perkenalan singgah sini jap..nice blog

    ReplyDelete
  16. ni mmbr yg mana.. yg pakwe dia control tu ka

    ReplyDelete
  17. kalau lah mak tak sehebat tu alamat dah lama kena babai ngan bapak... ni bapak nak gi carik lain pun pikir 100 kali... mampu ke yg baru tu sehebat dia... atau hidup dia akan jadi huru hara... tu lah yg saya paham kenapa pasanga harus jadi hebat menghebati satu sama lain...

    ReplyDelete
  18. haha, ingatkan kak anan yg tunangg hihi

    ReplyDelete
  19. Ingatkan tulis sal encik Fiancee.. rupanya kawan engagement.. hehe.. saya pun turun kelaut.. banyak komitmen punya pasal.. huhu

    My blog :

    http://segalaceritera.com/

    ReplyDelete
  20. haippp. baru nak dtg menghadappp! haha

    ReplyDelete
  21. Ingatkan sis yang bertunang. hahaha XD

    ReplyDelete
  22. dalam gambar atas tu, ana yang mana satu?hehe

    ReplyDelete
  23. tahniah untuk kawan Ana ^^, saya punya mood pun kelaut kadang2... ini baru semangat sikit nak buat segala-galanya. hahahha

    ReplyDelete