Final Call : Unicorn Virtual Run

by - 18 February

 


Hai Unicorn lovers! Especially gegerls mesti ada peminat Unicorn kan? Atas permintaan ramai, Trixmo Running membuka another batch which is the 3rd Batch of the Unicorn Virtual Run ! 

Pada yang berminat tapi belum mendaftar, engkorang boleh terus klik di sini PENDAFTARAN UNICORN VIRTUAL RUN dan boleh pilih pakej mana satu pilihan hati.





Boleh daftar Pakej A atau Pakej B atau Pakej C ATAU boleh juga daftar secara single pakej. 

Kalau taknak daftar pon boleh. Tiada paksaan kehkehkeh


You May Also Like

12 Lovenote(S)

  1. kiutnya unicorn....tapi tu lah....tak pernah ada koleksi unicorn...jadinya kita cuci mata sajalah ye kak ana....

    ReplyDelete
  2. jemput join GA saya :)

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/02/giveaway-vektor-20-by-cuya.html

    ReplyDelete
  3. love the medal, cantikkk !

    ReplyDelete
  4. wei..kolin tak pernah join any run before hahahah

    ReplyDelete
  5. kami dah join yg real punya (unicorn run penang) ms 2019 ;-)

    ReplyDelete
  6. alamak dh lepas.. nasib baik dh join unicorn run penang dgn blogger anies

    ReplyDelete
  7. comeeeel sangat unicorn! tapi buat masa sekarang tak rajin nak berlari2 hehee

    ReplyDelete
  8. Medal unicorn tu comel 😊

    ReplyDelete
  9. Tak pernah lagi join mana2 run

    ReplyDelete
  10. Izin promo ya Admin^^
    bosan tidak ada yang mau di kerjakan, mau di rumah saja suntuk,
    mau keluar tidak tahu mesti kemana, dari pada bingung
    mari bergabung dengan kami di ionqq^^com, permainan yang menarik
    ayo ditunggu apa lagi.. segera bergabung ya dengan kami...
    add Whatshapp : +85515373217 ^_~ :))

    ReplyDelete