FunFact February : Tealive Buy 1 Free 1

by - 03 February

 


Haaaaaa yang ni memang khas untuk engkorang peminat Tealive ! Rasanya sesiapa yang peminat tu mesti dah tahu lebih awal daripada aku yang baru je terperasan berkenaan promosi ni masa belek apps Touch N Go.

Biasalah faktor usia ni memang lambat sikit sedar hal-hal sebegini kehkehkeh.

Okay pada yang dah tahu , mungkin boleh kongsi pengalaman engkorang promosi Buy 1 Free 1 Tealive ni. 

Pada yang baru je nak tahu, ini aku kongsikan sikit :


1.Tempoh Promosi ni : 25 Januari 2021 hingga 14 Mac 2021. 

2.Beli mana-mana minuman Tealive yang pertama pada harga biasa dan nikmati minuman kedua secara percuma yang bernilai RM 6.60 di kedai Tealive yang mengambil bahagian.

3.Pengguna mesti membuat pembelian menggunakan Program Mini Touch 'n Go eWallet, dan mengaplikasikan kod promo B1F1. Promosi ini hanya sah untuk pembelian pengambilan (pickup purchase).

4.Minuman percuma terhad kepada 120,000 transaksi pertama. 

Musim-musim covid ni ada macam-macam jugak promosi jualan. 

Engkorang dah cuba ke beli promosi Tealive ni? 



You May Also Like

9 Lovenote(S)

  1. nanti g beli gak la.. hahaha

    ReplyDelete
  2. best tealive ni, tapi kadang ketagih

    ReplyDelete
  3. anak2 sy suka sgt minum Tealive. Nanti nak bgtahu dia ttg tawaran ini.

    ReplyDelete
  4. Konsep dia, siapa cepat dia dapat la nie..

    ReplyDelete
  5. sedihnya sini mana ada tealive T^T

    ReplyDelete
  6. Tak pernah beli lagi tealive ni

    ReplyDelete
  7. Oh tak perasan ada promo ni. Sempat lagi tu

    ReplyDelete