header + dudel (kerana manisnya epal)


harini cuti.. sipbaik dapat pinjam laptop ofis bawak balik umah.. dapat gak guwa balas jejak u olls.. pastu tangan gatal jugak godekgodek photoshop *tipu..tak reti pon guna photoshop T___T godekgodek photoscape je pon.. header comel sebelum ni hasil ihsan dari merahItuJambu yang murah hati tolong buatkan FREE je untuk guwa.. MIJ sangat baik hati lagi berbudi pekerti melayan kerenah guwa.. dengan berkat kesabaran + kekreatifan beliau maka terhasil lah header diary kecilku versi MIJ :





header ciptaan MIJ


terima kaseh MIJ.. guwa simpan leklok je header ni =)








ini header hasil ciptaan guwa.. tapi bukan semua hasil tangan guwa.. dudel kapel yang comel itu dah tentu hasil freebies pemberian cik dil pemilik kerana manisnya epal.. cik dil sangat murah hati buat freebies bagi free je kat kawan-kawan blogger die.. guwa yang tak reti nak buat dudel comel camtu, sangatlah teruja.. guwa dah mintak izin kat cik dil untuk guna freebies die tu.. ampunkan guwa cik dil.. guwa tak tahan dengan kecomelan dudel hasil ciptaanmu itu.. maka guwa abadikan di header diary kecil guwa.. harap diampunkan lah perbuatan guwa ini..guwa tak kire.guwa geram tengok dudel hasil ciptaan cik dil ni! seriyes comel! macam tuan nye jugak ^____^








17 comments:

  1. pergh tukar header,cumel bangat...hihi...

    ReplyDelete
  2. wah..cantik lah! nak jugak ;p

    ReplyDelete
  3. rindu kamu :)

    welcome back..hehe

    tu la nampak header macam tau sape yg buatkan, style cik dil..

    ReplyDelete
  4. dua2 pon cun lah...kreatifnyer...

    ReplyDelete
  5. cantik la..nk jgk..hehe

    ReplyDelete
  6. hee..xpe yunk..mmg dil buat sbg freebies pon..

    pepon, thankss tauuu..sbb sudi la pakai dudel comot tu..hee

    ReplyDelete
  7. @cik Dil:yeyyyy! TQ cik dill sbb izinkan sy gune! eh mne de comot la..comel sgt2!!! :)

    ReplyDelete
  8. ape la buat header guna photoshop sebenarnye x susah pun ....

    ReplyDelete
  9. uu
    bru persan la header anamizu da berubh
    hehee
    comelnye dudel tu :)

    ReplyDelete
  10. lepas ni camne lak ek :D

    ReplyDelete