header + dudel (kerana manisnya epal)

9:35 PM 17 Comments A+ a-


harini cuti.. sipbaik dapat pinjam laptop ofis bawak balik umah.. dapat gak guwa balas jejak u olls.. pastu tangan gatal jugak godekgodek photoshop *tipu..tak reti pon guna photoshop T___T godekgodek photoscape je pon.. header comel sebelum ni hasil ihsan dari merahItuJambu yang murah hati tolong buatkan FREE je untuk guwa.. MIJ sangat baik hati lagi berbudi pekerti melayan kerenah guwa.. dengan berkat kesabaran + kekreatifan beliau maka terhasil lah header diary kecilku versi MIJ :





header ciptaan MIJ


terima kaseh MIJ.. guwa simpan leklok je header ni =)








ini header hasil ciptaan guwa.. tapi bukan semua hasil tangan guwa.. dudel kapel yang comel itu dah tentu hasil freebies pemberian cik dil pemilik kerana manisnya epal.. cik dil sangat murah hati buat freebies bagi free je kat kawan-kawan blogger die.. guwa yang tak reti nak buat dudel comel camtu, sangatlah teruja.. guwa dah mintak izin kat cik dil untuk guna freebies die tu.. ampunkan guwa cik dil.. guwa tak tahan dengan kecomelan dudel hasil ciptaanmu itu.. maka guwa abadikan di header diary kecil guwa.. harap diampunkan lah perbuatan guwa ini..guwa tak kire.guwa geram tengok dudel hasil ciptaan cik dil ni! seriyes comel! macam tuan nye jugak ^____^








17 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
aiEz
AUTHOR
November 27, 2011 delete

pergh tukar header,cumel bangat...hihi...

Reply
avatar
Amirah Adnan
AUTHOR
November 27, 2011 delete

wah..cantik lah! nak jugak ;p

Reply
avatar
fiQ'Ra
AUTHOR
November 27, 2011 delete

comel sgt... cantik :)

Reply
avatar
bobiedanbad
AUTHOR
November 27, 2011 delete

cute header! i like :)

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
November 27, 2011 delete

rindu kamu :)

welcome back..hehe

tu la nampak header macam tau sape yg buatkan, style cik dil..

Reply
avatar
ikatankasihku
AUTHOR
November 27, 2011 delete

dua2 pon cun lah...kreatifnyer...

Reply
avatar
fieha
AUTHOR
November 27, 2011 delete

cantik la..nk jgk..hehe

Reply
avatar
cik Dil
AUTHOR
November 28, 2011 delete

hee..xpe yunk..mmg dil buat sbg freebies pon..

pepon, thankss tauuu..sbb sudi la pakai dudel comot tu..hee

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
November 28, 2011 delete

@cik Dil:yeyyyy! TQ cik dill sbb izinkan sy gune! eh mne de comot la..comel sgt2!!! :)

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
November 28, 2011 delete

hahaha..kawaii ne

Reply
avatar
Cik Chokie
AUTHOR
November 28, 2011 delete

wahh comel lah :D

Reply
avatar
gagak putih
AUTHOR
November 28, 2011 delete

ape la buat header guna photoshop sebenarnye x susah pun ....

Reply
avatar
farah hanim
AUTHOR
November 28, 2011 delete

uu
bru persan la header anamizu da berubh
hehee
comelnye dudel tu :)

Reply
avatar
Saiazuan
AUTHOR
November 29, 2011 delete

lepas ni camne lak ek :D

Reply
avatar