aku suka tengok perempuan seksi

by - 12:05 AM

klik 1 kali untuk membesar




  • seorang lelaki.
  • suka tengok perempuan seksi
  • sapa suruh pakai camtu?
  • ketat + seluar tak cukup kain
  • panas mata + meluat


LELAKI bukan suka nak tengok. PEREMPUAN yang gatal p buat tiger show. sapa suruh? pastu kata LELAKI gatal. dah p suap,konfemla orang nganga.. lagi mau buat tak reti bahasa ke?





nota kecil: takyah TUNJUK semuala.sentap? pen off.


You May Also Like

25 Lovenote(S)

  1. betul2 menjolok mata tu hahaha...

    ReplyDelete
  2. haha..setuju sgt ngn kak ana..depa mula, depa la kena..hehe

    ReplyDelete
  3. Serve them right

    ReplyDelete
  4. salam.. nice entry

    jom singgah:
    http://pemudattbc.blogspot.com/2011/11/nikmat.html

    ReplyDelete
  5. siapa yang pakai dia la tanggung

    ReplyDelete
  6. saya sokong kamu... :)

    ReplyDelete
  7. nk tunjuk aset cntik pn tunjuk kt laki depa sudah la..:)

    ReplyDelete
  8. lelaki memang sukakan? dah free, nak nolak buat apa...

    ReplyDelete
  9. keian kt kaum lelaki dalam untung

    ReplyDelete
  10. saya tak suka tengok~~

    *ok,saya bohong~keh keh~

    ReplyDelete
  11. Kalau dah pakai ketat2 dan bukak lelaki mana yg tak pandang.. sendiri fikir laa kang kena rogol sendiri gak yang susah..

    ReplyDelete
  12. kalu dulu mak pak kalu ada ank pakai bj cm ni dibako nyer trus

    ReplyDelete
  13. haha, mas pun suka... sape suh seksi.. meh nk bukak terus :D

    ReplyDelete
  14. org memberi kita menerima.hahahah...adoiyai.

    ReplyDelete
  15. setuju2 ! mana ada kucing tolak ikan kan :P

    ReplyDelete
  16. tengok je la kalau da berpakaian mencolok mata.. tapi kesian,tak malu ker diorang

    ReplyDelete
  17. bila ramai orang tgk,,dia suka ke??

    ReplyDelete
  18. sebab lelaki xpndg yg tutup2, sbb tu rmai yg bukak2..haha..

    *ct tertutup.

    ReplyDelete
  19. yeah agree.. i salute one of my classmate, badan dia kecil je i nampak, i rsa klu bju, mayb size s.. but, ble tempahan baju koperat last semester, she ask for size xl... kenapa? sbb dia kata lg besar lagi bgus.. means? she x suka tunjukkan bdan dia kt lelaki.. good one :)

    ReplyDelete
  20. sendiri tunjuk, sendiri tanggung, x gitu.. huh...

    ReplyDelete
  21. perh
    hehehehe
    terang2 mamat ni tulih
    tapi betol la kan =]

    ReplyDelete