macarons?? online saja

10:34 PM 31 Comments A+ a-



ni bukan macaroNI.. ini adalah macarons yang disebut2 sama ada oleh blogger, student universiti, mahupun makcik lorong belakang taman depan nu ha.. orang laen dah lama makan benda ni cik ana oi.. hang sorang je baru nak dapat merasa.. maklumla sebelom ni memang dok teringin je nak rasa tapi tak dapat2 nak merasa... sempena kemenangan hari anugerah PJK cemerlang haritu (no 4 je pon) maka cik ana & my partner cik ida decide untuk order macarons ni.. nak p beli direct kat area tempat cik ana ni memang tak hado la kak oi! mula-mula ingatnye nak beli 12 ketul je (minimum order) tapi last2 kami decide nak order lebih je 25 ketul.. sebabnye takot kang kalo bile makan, tetibe rasa lazaaaaat & tak cukup ha tak ke rugi??? so kami pon order la online je kat awin macarons.. takyah tunggu lama.. order harini, esok sampai.. memang terbaekla!






dan seawal pagi tadi encik posmen pon datang membawa bungkusan ni.. memula ingatkan ape.. tak suspek pulak macarons ni yang sampai.. bila dah bukak, tadaaaaaaa! i teruja u!!!!!!!!!!!!!




*menatang ni la orang panggil macarons*









flavor die campur2.. memang semua sedapla habaq hang! sayang nak makan sebab comel & sedap sangat..hahahahaha


kalo teringin nak merase p je order sendiri kat awin macarons =P

31 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
schaze zainn
AUTHOR
November 12, 2011 delete

macaron memang sedap =d

then buat die tak la susah sangat..hihi

Reply
avatar
Saiazuan
AUTHOR
November 12, 2011 delete

rsa mcm prnah mkn.. tp x tau pe nama dia.hahah

Reply
avatar
KhaiRin
AUTHOR
November 12, 2011 delete

da tgk kt FB awin macaron tu..agk mahal la jg..25 = rm60..

Reply
avatar
QUEENPINK
AUTHOR
November 12, 2011 delete

sedapnya..nak cikit...

Reply
avatar
Miss Eiza
AUTHOR
November 12, 2011 delete

huhu..manis sangat..sy lagi layan apam polkadot...weee~

Reply
avatar
Rozuan Ismail
AUTHOR
November 12, 2011 delete

serius mengidam benda ni .susah nak dapat.ari tu tgk ada dekat one utama je

Reply
avatar
November 12, 2011 delete

posmen tu slh anta, patutnya anta sini le.. ;)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
November 12, 2011 delete

@schaze zainn: aah tengok resepi die xdela ssh sgt.nti nak try buatlah..hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
November 12, 2011 delete

@Pendamba Mawar: wokeh kalo cik ana buat jd nti,cik ana blnje..kih3 =P

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
November 12, 2011 delete

@Saiazuan: mybe dah pnh mkn tp xtaw name die macarons kot zuan..hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
November 12, 2011 delete

@KhaiRin: errrr owhh mahal ek kak 25=rm60? sbbnye cik search gak yg lg murah tp xde pon jumpe..huhuhu

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
November 12, 2011 delete

@Miss Eiza: yg ni cik ana request kasi kurang manis jd mkn pon ok la..xdela manis sgt rase die sbb awin dah kurangkan manis die :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
November 12, 2011 delete

@Rozuan Ismail: order je online..cik ana pon mengidam punye psl la ni..tu yg order tuh..hehe

Reply
avatar
ShahzCudin
AUTHOR
November 12, 2011 delete

hui..bnde ape macarons ni..rasa die cmne? texture die cmne? thn bape lame siap bleh pos2? haha.. jakon sket.. xpernah tau psl bnde ni.. g page diw pon masih xdpt tgkap macarons ni bnde pe..

Reply
avatar
renjerkabloi
AUTHOR
November 12, 2011 delete

seyes memang sedap! jadi la,cik ana bg renjer merasa satu ptang tadi :P

nanti kite oder lagi tau :P

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
November 13, 2011 delete

mcm sedap.tp klu leh tmpah online mksdnya tahan lme la kn???hmm..tak pernah ade peluang merasa.

Reply
avatar
aimie amalina
AUTHOR
November 13, 2011 delete

huwaaaaa
makanan pon ble beli on9 no
hehehe
sedap tak
hayoo
manis la ni kan
hehehe


ana to..maceh tye
alhamdulillah, tekak dh semakin baik =]

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
November 13, 2011 delete

waaa..xpenah lagi rase macaron ni..tu la online je la ye..

Reply
avatar
November 13, 2011 delete

wahhhh blh pos laju ekk?bestnya...

Reply
avatar
beLLa
AUTHOR
November 13, 2011 delete

yummy ! ktepon order macarons on9 je tau ^^

Reply
avatar
ieyza afieyna
AUTHOR
November 13, 2011 delete

la makann ke.. sedap x?

ingt keychain tadi.. kn skrg nie ade keychain bntuk kek la burger la.. sebiji mcm tu.. hee

Reply
avatar
syakey
AUTHOR
November 13, 2011 delete

grrr. comel! hahah. sedapnyaaa. macam nak order ja ni. hik3

Reply
avatar
merahitujambu
AUTHOR
November 13, 2011 delete

macaroon pon leh pos eh???sedap eh

Reply
avatar
era kecik
AUTHOR
November 13, 2011 delete

era pernah makan macaron ni.. best... siap wat entry lagik..

http://budakkiutmiut97.blogspot.com/2011/06/apa-itu-macaron.html

Reply
avatar
CTK
AUTHOR
November 13, 2011 delete

xpernah mkn lg...mcm marshmallow rupenyer..hehehehe

Reply
avatar
Ezzaty Emilea
AUTHOR
November 13, 2011 delete

alolo cutenya..wane wani pulak tu.
bl0m pena makan lagi..
aish, teringin pulak..

Reply
avatar
NasZ
AUTHOR
November 13, 2011 delete

nampak sedap tu. hehe.

Reply
avatar
Izz_Zaty
AUTHOR
November 13, 2011 delete

yumm! tk pernah-2 pun rasa macaroons. eh-2, kat KL ade tak macaroons tpi katne?

Reply
avatar
ABU
AUTHOR
November 13, 2011 delete

aku tak pernah rasa lagi natang ni..huhuhu

Reply
avatar
awin macarons
AUTHOR
January 16, 2012 delete

dah lame masuk blog bru sekarang sempat nak baca..anayway thanks sbb sudi beli dari awin macarons..

Reply
avatar