soalan latih tubi bertubi-tubi

12:09 AM 9 Comments A+ a-




*gengster mood activated*



hai guys!! miss me???? 
hoi! hoi! hang takyah perasan retis la ana.. 
hang ingat hang neelofa ka ada yang nak rindu??? 
wehh biaq p kat aku la.. 
hang sakit jiwa tang mana kalo aku bajet aku retis?? 
u are on my land.. so shut your mouth up.. hokehh! 



**********************

Photobucket

tu dia.. dok merepek apa tak tau.. wehhhhh seriyes guwa rindu.. yes. rindu kamu.kamu.dan juga kamu yang disitu.. 2-3 menjak ni bz sikitla.. not ekceli sikit.. banyak gak sebenarnye.. perlu setelkan 4-5 kerja.. sempat jenguk blog sat-sat ja.. dan la jugak jeling-jeling sapa yang sudi mai singgah melawat diary kecil guwa ni.. bila check tempat ce tekan,ce tekan rupanya ada 2-3 kengkawan mai tag guwa.. ada yang tag untuk join GA, join kontes.. ada jugak yang tag untuk jawab soalan.. sebab tu tajuk dia camtu.. rupanya guwa telah di tag oleh cikgu shameel untuk jawab soalan.. memandangkan beliau seorang cikgu, maka beliau dengan murah hati lagi berbudi pekerti bagi chance kat guwa untuk jawab soklan ni : 



1. Selalu tak anda ditag?
-ada jugak 5-6 kali dalam tahun ni.. 

2. Rancangan TV yang paling anda sukai, Kenapa?
-channel / cite makan-makan atau masak-masak.. foodS...arhhhhh feveret..
sebab : bleh tengok style depa masak...perhhhh kecur lior!

3. Steysen Radio yang paling anda sukai, Kenapa ?
-Sinar FM(pagi) sebab ada mat salleh & lagu merapu dia..hahaha

4. Filem paling best yang pernah anda tonton setakat ini. Apa sebabnya filem tu best pada pandangan anda.
-filem paling best...?? hurmm.. mcm takde je yang PALING best..

5. Berapa Jam sehari anda online?
-start masuk kerja pkul 9-6 (wajib kena online)
malam pon on gak lagi =P
berapa jam ntah..huuuuuu~

6. Antara blog dan FB, mana yang lebih anda suka?
-lebih suka? blog kot.sebab fesbuk dah makin bosan la skang..

7. Sejak bilakah anda mula terlibat dalam dunia blog.
-sejak dari dalam perut..hehe takdelah..guwa aktif since july 2010..

8. Kat sekolah dulu, subjek apakah yang paling anda tak suka. Kenapa ?
-ahah! guwa paling tak suka :
matematik : ajar yang basic dah la..yang complicated takyahla ajar..huh~
sejarah : byk bnda nak kena ingat..semua facts..so takleh nak goreng time exam =P

9. Perkara paling mengembirakan anda dalam tempoh yang terdekat ini?
-dikurniakan kesihatan yang masih pada tahap alhamdulillah..semoga terus kekal =)

10. Berapa peratuskah impian anda yang telah tercapai?
-belom smpai 50% pon rasanya lagi nih..

11. Susah tak soalan-soalan ini?
-very the kacanglah bro..guwa jawab sambil pejam sebelah mata je..hehe
*semput gak wo mikior jawapannye =P


lu orang tau kan soklan latih tubi ni dia ada law dia.. tapi guwa malas nak ikot law tu la.. so guwa taknak tag sesapa.. rules are made to be broken..lalalalalala~



nota kecil : ada story mory pasal tempat kerja guwa diserang orang asing.. nanti guwa story.. ready for blog marathon..yihaaaa~~


9 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
KhaiRin
AUTHOR
November 19, 2011 delete

jwp..jgn x jwp..

Reply
avatar
aimie amalina
AUTHOR
November 19, 2011 delete

kekkeek
subjek yg anato x suke tulah yg paling mimi suke
lalalala =p
heheheh
aah..blog best kan..FB bosan..hahaha

rindu ana jugak!

Reply
avatar
Pocket
AUTHOR
November 19, 2011 delete

hehehe,
online sari from morning to the night!! sunggoh pocket suka keja kamu:D

Reply
avatar
renjerkabloi
AUTHOR
November 19, 2011 delete

hah!di serang orang asing!renjer tau hihi :P

Reply
avatar
November 19, 2011 delete

anda salah!!! tetibe.hahaha

Reply
avatar
nub
AUTHOR
November 19, 2011 delete

haha. lama x dngaq benda2 nih na.. kenangan

Reply
avatar
dill
AUTHOR
November 19, 2011 delete

rajin jawab tag. hehe

dill.

Reply
avatar
Saiazuan
AUTHOR
November 19, 2011 delete

hehe nextime diorng kena bg critical thinkin punya soalan :D

Reply
avatar
Cik Zety
AUTHOR
November 19, 2011 delete

amboih, gangster nyaaaa :P

Reply
avatar