skrin dan roadtax

10:25 PM 11 Comments A+ a-









guwa dah survey harga skrin acer.. majoriti harga lebih kurang 4ratus plus plus... tak kurang jugak yang cakap 4 ratus lebih JE.. whattt?? "JE"??? lu orang yang akaun ribu-riban maybe sedaplah cakap JE tu.. macam guwa yang jenuh kais mengais nak cari makan ni, 4 ratus tu agak besar wo..hehe  tapi ape pun, terima kasih lu orang yang sudi kongsi pasal info harga skrin.. terima kasih jugak yang bagi moral support.. owhh yang bagi hahahaha pon terima kasih gak.. lu orang kasi guwa senyum sorang-sorang =P

owh pasal TIPS yang perlu dibuat bila skrin crack tu, kalo ada yang folow, its on your own risk =P guwa tak jamin pape yang positif okeh.. kehkehkeh...

guwa terpaksa hold dulu untuk repair skrin yang crack tu.. guwa perlu fokus untuk save demi renew roadtax BIMBO guwa februari nanti.. skrin takde takpe, kalo BIMBO takde, boleh patah kaki wo!



nota kecil : salam maal hijrah untuk semua.. 
*pnjam netbook adik T____T
*blog marathon balas jejak u olls


11 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Ezy Chiaki
AUTHOR
November 26, 2011 delete

utamakan yg lbh utama..
hehekk

Reply
avatar
November 26, 2011 delete

saya pun dlu berbln2 baru baiki skrin netbokk..haha..salam maal hijrah..

Reply
avatar
Fendy
AUTHOR
November 26, 2011 delete

bole cari yg murah...ad membe survey...dapat murah rm300...better dr rm400..tgk bajet gak...jgn pergi centre acer..memg mahal....pergi kdai biasa je

Salam Maal Hijrah 1433H

Reply
avatar
November 26, 2011 delete

owh, itu mcm ka..

*salam maal hijrah ^^

Reply
avatar
tnZackJ
AUTHOR
November 27, 2011 delete

mesti kena ada kos melepas, jika nak scren roadtax tak dapat, jika nak roadtax, scren lak lamabt dapat.
so, utamakan yang penting dulu...

salam maal hijrah...

Reply
avatar
ShahzCudin
AUTHOR
November 27, 2011 delete

hui! smpt 400 jgk skrin tu..rabak dompet..


salam maal hijrah..

Reply
avatar
Lea Isnawi
AUTHOR
November 27, 2011 delete

memang haga skrin lappy mahal pun T__T

beli baru jela yunk

Reply
avatar
nikamir
AUTHOR
November 27, 2011 delete

hoho..rasanya itu mmg harga standard skrin laptop..xda yg lebih murah..
(dulu keje kt kedai komputer)
Kami Cool

Reply
avatar
renjerkabloi
AUTHOR
November 27, 2011 delete

sifu it resah gelisah,renjer nak tolong pun tengah sesak jugak ni hihi..

xpe kan :) lgpun kat ofis ade 20 pc hehe...

Reply
avatar
aiEz
AUTHOR
November 27, 2011 delete

aie nak bagitau,kat kedai aie kalau tukar skrin laptop rm380...tak lebih tak kurang,kalau ada masa singgah turun tapah,dekat jer kita kan...^^,

*salam maal hijrah dari aie...

Reply
avatar
KhaiRin
AUTHOR
November 27, 2011 delete

mesti ada yg lbh murah
kena rajin cr n survey..
x pon tanya yg lbh pakar

Reply
avatar