Ola ! Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!

Dalam angan-angan aku ada 2--3 negara yang aku teringiiiiiiiiiin sangat-sangat nak jejak kaki antaranya Jepun, Netherland dan jugak Jerman. Memandangkan buat masa ni aku masih belom berkemampuan untuk penuhkan tabung Glob Dunia aku tu, jadi aku setakat mampu jelajah dunia through blogwalking je lah.. Tengah sedaaap jelajah rumah-rumah engkorang tu tetiba aku TERsinggah kat blog Siti Aisya Ibrahim ni.. Kebetulan pulak dia buat GiveAway.. Ada ole-ole dari Jerman engko ! Ahah hape tunggu lagi, berdesup lah aku nak join ! Weeeee~

Aku tag Nanad  +  Aina  +  Gee untuk join lah sekali GA ni.. moh kite try kot2 dapat keychain Eiffel tu kehkehkeh

http://eemoticons.netTudia hadiah dia keychain Eiffel Tower.. ada lagi hadiah lain Aisya nak bagi.. Dah lama jugak aku tak join mana-mana GA.. Memandangkan sekarang ni banyak masa free, mungkin akan keraplah aku join GA pasni lalalala~




21 Lovenote(S):

  1. terima kasih ana sudi join giveaway kita.... jangan lupa inform kawan2 yang ditagged yer :D all the best :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesama Aisya.. wokeh dah tag & inform kat diorang dah hehe

      Delete
  2. thanks tag kite kak.. kite da lama join GA dr akak kesayangan kite ni..huhu
    goodluck ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah la Nanad dah join awal2 lagi dah.. baru k.ana perasan ada dah link Nanad kat list peserta ngeeee sowi =P

      Delete
  3. Wah.. cantik hadiahnya ni. Selamat berjaya

    ReplyDelete
  4. oh... tetiba teringat kat keychain Eiffel Tower yang member pernah bagi dulu, sebijik la rupa macam yg ni, tembaga... dah taruk kat mana ntah keychain tu... kena cari balik nih... heheh ^^

    ReplyDelete
  5. hadiah mahal tu....
    salam kenal..
    jemput dtg bertandang kat blog cikgu ye :)
    http://cikgufarha.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Untungla tu ana...aku ni ..naik kapal terbang pun tak pernah..teringin nak pergi italy...

    ReplyDelete
  7. Kalu Cik Ana tak menang keychain epel tower tu... SS pon boleh beri... Just drop message to me yeah...

    ReplyDelete
  8. bw jap . jangan lupa singgah :) http://blogparihh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. good luck kak ana :)
    kite pun join. hehe

    ReplyDelete
  10. Semoga satu hari nanti tercapai impian kau pergi negara2 tu..
    Good luck GA~

    ReplyDelete
  11. all the best ye..
    jemput join ni skali.. http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/10/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  12. Good luck Ana...! :)
    idah pun teringin nak ke jepun... :D

    ReplyDelete
  13. dari Ga yang sama, tahniah sebab jadi pemenang....tuntut sebelum 6 nov

    ReplyDelete
  14. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu