Ola ! Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!

11:36 AM 21 Comments A+ a-

Dalam angan-angan aku ada 2--3 negara yang aku teringiiiiiiiiiin sangat-sangat nak jejak kaki antaranya Jepun, Netherland dan jugak Jerman. Memandangkan buat masa ni aku masih belom berkemampuan untuk penuhkan tabung Glob Dunia aku tu, jadi aku setakat mampu jelajah dunia through blogwalking je lah.. Tengah sedaaap jelajah rumah-rumah engkorang tu tetiba aku TERsinggah kat blog Siti Aisya Ibrahim ni.. Kebetulan pulak dia buat GiveAway.. Ada ole-ole dari Jerman engko ! Ahah hape tunggu lagi, berdesup lah aku nak join ! Weeeee~

Aku tag Nanad  +  Aina  +  Gee untuk join lah sekali GA ni.. moh kite try kot2 dapat keychain Eiffel tu kehkehkeh

http://eemoticons.netTudia hadiah dia keychain Eiffel Tower.. ada lagi hadiah lain Aisya nak bagi.. Dah lama jugak aku tak join mana-mana GA.. Memandangkan sekarang ni banyak masa free, mungkin akan keraplah aku join GA pasni lalalala~




21 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
October 25, 2014 delete

terima kasih ana sudi join giveaway kita.... jangan lupa inform kawan2 yang ditagged yer :D all the best :D

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 25, 2014 delete

Sesama Aisya.. wokeh dah tag & inform kat diorang dah hehe

Reply
avatar
Cik Nadyya
AUTHOR
October 25, 2014 delete

thanks tag kite kak.. kite da lama join GA dr akak kesayangan kite ni..huhu
goodluck ye :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 25, 2014 delete

haah la Nanad dah join awal2 lagi dah.. baru k.ana perasan ada dah link Nanad kat list peserta ngeeee sowi =P

Reply
avatar
Aisy Nasiha
AUTHOR
October 25, 2014 delete

Wah.. cantik hadiahnya ni. Selamat berjaya

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
October 25, 2014 delete

oh... tetiba teringat kat keychain Eiffel Tower yang member pernah bagi dulu, sebijik la rupa macam yg ni, tembaga... dah taruk kat mana ntah keychain tu... kena cari balik nih... heheh ^^

Reply
avatar
Farha Kimah
AUTHOR
October 25, 2014 delete

hadiah mahal tu....
salam kenal..
jemput dtg bertandang kat blog cikgu ye :)
http://cikgufarha.blogspot.com/

Reply
avatar
October 25, 2014 delete

Untungla tu ana...aku ni ..naik kapal terbang pun tak pernah..teringin nak pergi italy...

Reply
avatar
Scdha Sein
AUTHOR
October 25, 2014 delete

Kalu Cik Ana tak menang keychain epel tower tu... SS pon boleh beri... Just drop message to me yeah...

Reply
avatar
Scha Nazri
AUTHOR
October 26, 2014 delete

good luck anaa!

Reply
avatar
Mad Parihh
AUTHOR
October 26, 2014 delete

bw jap . jangan lupa singgah :) http://blogparihh.blogspot.com/

Reply
avatar
October 26, 2014 delete

good luck kak ana :)
kite pun join. hehe

Reply
avatar
Cik Fafa
AUTHOR
October 26, 2014 delete

all the best! ^^

Reply
avatar
Ibnu Ramli
AUTHOR
October 28, 2014 delete

Semoga satu hari nanti tercapai impian kau pergi negara2 tu..
Good luck GA~

Reply
avatar
October 28, 2014 delete

all the best ye..
jemput join ni skali.. http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/10/9-awesome-blogs-of-month.html

Reply
avatar
acik idah
AUTHOR
October 29, 2014 delete

Good luck Ana...! :)
idah pun teringin nak ke jepun... :D

Reply
avatar
aRz MoHa
AUTHOR
November 04, 2014 delete

dari Ga yang sama, tahniah sebab jadi pemenang....tuntut sebelum 6 nov

Reply
avatar
Ipah Kholipah
AUTHOR
November 05, 2014 delete

sukses selalu mba hehe

Reply
avatar
fadhil eda
AUTHOR
December 10, 2014 delete

singgah sini
http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

Reply
avatar