Ohh Its October !

2:57 PM 20 Comments A+ a-

Hurmm dah oktober. I is sad.
















1.Dah godek sana sini.
2.Blog masih tak terupdate kat bloglist kengkawan.
3.Ada sebab kenapa aku tukar url.
4.Sedih T___T

Buat masa ni aku BW je lah tiap hari dan drop url baru aku ni kat komen entry engkorang yang sudi singgah blog aku ni.

Aku tak nampak cara lain untuk make sure engkorang nampak aku 'ada' dan 'online' .
Maafkan aku sekali lagi.

Aku masih menchoba sebaiknya.
Sedang layan The Piano Guys di youtube.

Saiaa ta kuaddd T___T

20 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
October 03, 2014 delete

sabaq nooo...


p/s ni sy beri kegembiraan... tggu kt peti surat k! ;-)

Reply
avatar
ANIM
AUTHOR
October 03, 2014 delete

singgah sini...tq kerana drop komen kat blog kak:-))

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
October 03, 2014 delete

Huhuu... sabaq dan teruskan usaha! Ganbatte! X3

Reply
avatar
Scha Nazri
AUTHOR
October 03, 2014 delete

Scha baru tukarkan url ana. Takpe. Slow2 ekk. muah ciked.

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 05, 2014 delete

alhamdulillah berkat sabaq, kereta dah fully recover dah Kak Nis !
wahhhhh x sabaqnya tunggu kat peti surat ! aummm aumm ! :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 05, 2014 delete

TQ gak kak Anim sbb sudi singgah balas kunjungan Ana :))

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 05, 2014 delete

Ye Plain aku terus bersabaq dan usaha.
Alhamdulillah kereta aku dah ok :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 05, 2014 delete

hurmmm mekaseh Scha. ana still pening figure out cmne lagi nak buat entah..

Reply
avatar
Ibnu Ramli
AUTHOR
October 06, 2014 delete

Ohh.. patut lah tukar url.. xpe nnti buat je domain dot com terus hoho

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 06, 2014 delete

inshaAllah kalo dah ok dgn url baru ni, tgkla nanti2 mmg nak beli domain dot com hehe

Reply
avatar
Scdha Sein
AUTHOR
October 06, 2014 delete

try guna feedburner...

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 06, 2014 delete

haah sedang godek acc feedburner & doing some updates.. hopefully dapatla solve the problem pasni hehe =P

Reply
avatar
Jari Manis
AUTHOR
October 07, 2014 delete

alla the best ye Ana

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 07, 2014 delete

mekaseh kak JM =)

Reply
avatar
acik idah
AUTHOR
October 08, 2014 delete

Anggap saja ini pengalaman berharga... nanti kalau dah boleh nanti sure time tu dah dpt ilmu baru kan... :D ada hikmah disebaliknya... insyaallah

Reply
avatar
Naressa
AUTHOR
October 08, 2014 delete

baru firstime terjah sini.

huwaaaa, cantiknya blog ! bagai merak dengan gagak dengan blogku.

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 08, 2014 delete

iye betul.. betul.. betul tu acik idah hehe.. semuanya yg berlaku ada hikmah sbnrnye insyaAllah :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 08, 2014 delete

selamat datang ke blog ku yang entah ape2 ini cik Naressa hehe

ehh ehhh blog kite ni pon bagai gagak hitam di rimba sepi je cik naressa oii kikiki ~ Terima kaseh lah sudi singgah ke sini =)

Reply
avatar
October 12, 2014 delete

The Piano Guys tu sapa lakon kak? takpe la kak ana. jangan sedih2. budak kan ada. hehe. takde kena mengena. akak kena kuad :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
November 09, 2014 delete

The Piano Guys tu bkn drama / filem. die ekceli ada duo yg mmg main piano je keje deme.. kikiki

Reply
avatar