Ohh Its October !

Hurmm dah oktober. I is sad.
















1.Dah godek sana sini.
2.Blog masih tak terupdate kat bloglist kengkawan.
3.Ada sebab kenapa aku tukar url.
4.Sedih T___T

Buat masa ni aku BW je lah tiap hari dan drop url baru aku ni kat komen entry engkorang yang sudi singgah blog aku ni.

Aku tak nampak cara lain untuk make sure engkorang nampak aku 'ada' dan 'online' .
Maafkan aku sekali lagi.

Aku masih menchoba sebaiknya.
Sedang layan The Piano Guys di youtube.

Saiaa ta kuaddd T___T

20 Lovenote(S):

  1. sabaq nooo...


    p/s ni sy beri kegembiraan... tggu kt peti surat k! ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah berkat sabaq, kereta dah fully recover dah Kak Nis !
      wahhhhh x sabaqnya tunggu kat peti surat ! aummm aumm ! :)

      Delete
  2. singgah sini...tq kerana drop komen kat blog kak:-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ gak kak Anim sbb sudi singgah balas kunjungan Ana :))

      Delete
  3. Huhuu... sabaq dan teruskan usaha! Ganbatte! X3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye Plain aku terus bersabaq dan usaha.
      Alhamdulillah kereta aku dah ok :)

      Delete
  4. Scha baru tukarkan url ana. Takpe. Slow2 ekk. muah ciked.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurmmm mekaseh Scha. ana still pening figure out cmne lagi nak buat entah..

      Delete
  5. Ohh.. patut lah tukar url.. xpe nnti buat je domain dot com terus hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah kalo dah ok dgn url baru ni, tgkla nanti2 mmg nak beli domain dot com hehe

      Delete
  6. Replies
    1. haah sedang godek acc feedburner & doing some updates.. hopefully dapatla solve the problem pasni hehe =P

      Delete
  7. Anggap saja ini pengalaman berharga... nanti kalau dah boleh nanti sure time tu dah dpt ilmu baru kan... :D ada hikmah disebaliknya... insyaallah

    ReplyDelete
    Replies
    1. iye betul.. betul.. betul tu acik idah hehe.. semuanya yg berlaku ada hikmah sbnrnye insyaAllah :)

      Delete
  8. baru firstime terjah sini.

    huwaaaa, cantiknya blog ! bagai merak dengan gagak dengan blogku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat datang ke blog ku yang entah ape2 ini cik Naressa hehe

      ehh ehhh blog kite ni pon bagai gagak hitam di rimba sepi je cik naressa oii kikiki ~ Terima kaseh lah sudi singgah ke sini =)

      Delete
  9. The Piano Guys tu sapa lakon kak? takpe la kak ana. jangan sedih2. budak kan ada. hehe. takde kena mengena. akak kena kuad :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. The Piano Guys tu bkn drama / filem. die ekceli ada duo yg mmg main piano je keje deme.. kikiki

      Delete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu