Ohaiyo | Contest GA #2: Isi Buih-Kata Komik #2!!!

6:40 PM 25 Comments A+ a-


http://matcuoi.comOhaiyo ! Sesedap rasa je hang ni Ana nak Ohaiyo tetengah petang nih.. rasanya Ohaiyo tu selamat pagi dalam bahasa Jepun.. hahaha bantaila ! Aku belum fully recover dari demam selsema dan jugak batuk.. masih ada lagi saki baki batuk-batuk gatal gitteww.. tapi Alhamdulillah dah boleh bangun lah kalo compare two days ago.. 

Takmo cakap banyak. Aku nak join contest anjuran blogger Plain ni ha.. aritu aku ada cakap kekonon macam nak jadi co-sponsor tapi takmolah sebabnya Plain kata kalo jadi co-sponsor takleh jadi peserta. so kena pilih. Jadi dengan berbekalkan kepala yang masih ting tong ni, aku decide untuk jadi peserta. Berani mati dak aku ? hahahaha

Kalo rasa berani mati gak sesiapa nak join, klik je lah Banner Contest ni ha. Takyah malu-malu. Hadiah dia customize Tshirt by Plain. Haaaaa menarik ke idok ?


Isi Buih Kata Komik #2 versi ana-mizu 

Psttttt aku dah try salah satu cara tradisional yang aku share kat entry sebelum ni.. 
Nanti aku cerita apa kisah aku dan juga jeng jeng jeng tu =P


25 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Kasut Kusut
AUTHOR
October 14, 2014 delete

Thanks sbb komen.. tak lama lg blog ni jadi warna balik.. first time tgok blog paling simple & paling kemas.. loading pun cepat bak hang..

Haha, bagus dialog tu.. teguran yang agak sentap balik..
setepek puek..hahah

Reply
avatar
Scdha Sein
AUTHOR
October 14, 2014 delete

iPonakjuga... he he he...

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
October 14, 2014 delete

waa this is one good "sentap joke"... kekeke thumbs up~ X3

Reply
avatar
Cik Nadyya
AUTHOR
October 14, 2014 delete

jeng jeng? pakwe ka? haha
menariknya contestttttttt ni!!! goodluck ye kakakaka ana :)

#betol ke nak kite buatkn header? kite buat header simple sgt la ..

Reply
avatar
Gee Lion
AUTHOR
October 14, 2014 delete

isee.. lawak giler dialog dlm buih tu..
ini memang setepek kena kt batang hidung.
silap hari bulan batang hidung pun boleh jadi kemek.
wakakakka..

Reply
avatar
October 15, 2014 delete

Dalam penangan ayat tu... Hehe ^_^

Reply
avatar
Cik Nadyya
AUTHOR
October 15, 2014 delete

nanti kite buatkan header yekk.. hoho
cmne nak contact kak ana nih ek? -.-'

Reply
avatar
Aina Akmal
AUTHOR
October 15, 2014 delete

hamekk koo. segala jenis I dapat. nak apa lagi. tsk tsk. hehe. :3

Reply
avatar
Ibnu Ramli
AUTHOR
October 15, 2014 delete

hahaha tersentap tu.. cer pilih cer pilih
aku pun nk join gak contest ni.. tengah fikir idea ni

Reply
avatar
nor nazliana
AUTHOR
October 15, 2014 delete

wahh sambil2 tu kena paku keras juga ek muhahhaa terbaik la..good luck

Reply
avatar
October 16, 2014 delete

hamboi, dapat setempek. haha

Reply
avatar
Ezy Loy
AUTHOR
October 16, 2014 delete

kikiki. iphone xdpt.. kene kat dahi setempek..

Reply
avatar
Nys Anis
AUTHOR
October 18, 2014 delete

good luck yang!!!

Reply
avatar
Aujinz
AUTHOR
October 19, 2014 delete

hahahha... nanti iJoin jugak.. koh koh koh

Reply
avatar
R.I.A
AUTHOR
October 20, 2014 delete

Haha..kena setepek

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 21, 2014 delete

ehh betol la nanad.. kite suke header simple2 nih huhu

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 21, 2014 delete

boleh email kak ana kat anamizu.izumi@gmail.com hehe :)

Reply
avatar
khaty aiman
AUTHOR
October 21, 2014 delete

Asalam..wah..dibidas secara sopan..ngee..
good luck n all the best

Reply
avatar
nur as
AUTHOR
October 23, 2014 delete

wahhh ini best, hihi

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
October 24, 2014 delete

hahah. yes! terbaik. like banyak sikit kat sini :D

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
October 24, 2014 delete

eh, lupa nak cakap, good luck kak! :)

Reply
avatar
October 28, 2014 delete

waa xD beratur nak beli iphone , makan kat warung jugak :3 hahaha . terbaik la dialog ni xD

dari segmen yang sama , http://rim-yeanna.blogspot.com/2014/10/contest-ga-2-isi-buih-kata-komik-2.html

Reply
avatar
November 10, 2014 delete

haha... klakar la dialog tue...
gud luck ana, ganbatte ne~...
nnti nk join gak la.. :P

Reply
avatar