Ohaiyo | Contest GA #2: Isi Buih-Kata Komik #2!!!


http://matcuoi.comOhaiyo ! Sesedap rasa je hang ni Ana nak Ohaiyo tetengah petang nih.. rasanya Ohaiyo tu selamat pagi dalam bahasa Jepun.. hahaha bantaila ! Aku belum fully recover dari demam selsema dan jugak batuk.. masih ada lagi saki baki batuk-batuk gatal gitteww.. tapi Alhamdulillah dah boleh bangun lah kalo compare two days ago.. 

Takmo cakap banyak. Aku nak join contest anjuran blogger Plain ni ha.. aritu aku ada cakap kekonon macam nak jadi co-sponsor tapi takmolah sebabnya Plain kata kalo jadi co-sponsor takleh jadi peserta. so kena pilih. Jadi dengan berbekalkan kepala yang masih ting tong ni, aku decide untuk jadi peserta. Berani mati dak aku ? hahahaha

Kalo rasa berani mati gak sesiapa nak join, klik je lah Banner Contest ni ha. Takyah malu-malu. Hadiah dia customize Tshirt by Plain. Haaaaa menarik ke idok ?


Isi Buih Kata Komik #2 versi ana-mizu 

Psttttt aku dah try salah satu cara tradisional yang aku share kat entry sebelum ni.. 
Nanti aku cerita apa kisah aku dan juga jeng jeng jeng tu =P


25 Lovenote(S):

  1. Thanks sbb komen.. tak lama lg blog ni jadi warna balik.. first time tgok blog paling simple & paling kemas.. loading pun cepat bak hang..

    Haha, bagus dialog tu.. teguran yang agak sentap balik..
    setepek puek..hahah

    ReplyDelete
  2. iPonakjuga... he he he...

    ReplyDelete
  3. waa this is one good "sentap joke"... kekeke thumbs up~ X3

    ReplyDelete
  4. jeng jeng? pakwe ka? haha
    menariknya contestttttttt ni!!! goodluck ye kakakaka ana :)

    #betol ke nak kite buatkn header? kite buat header simple sgt la ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh betol la nanad.. kite suke header simple2 nih huhu

      Delete
  5. isee.. lawak giler dialog dlm buih tu..
    ini memang setepek kena kt batang hidung.
    silap hari bulan batang hidung pun boleh jadi kemek.
    wakakakka..

    ReplyDelete
  6. Dalam penangan ayat tu... Hehe ^_^

    ReplyDelete
  7. nanti kite buatkan header yekk.. hoho
    cmne nak contact kak ana nih ek? -.-'

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh email kak ana kat anamizu.izumi@gmail.com hehe :)

      Delete
  8. hamekk koo. segala jenis I dapat. nak apa lagi. tsk tsk. hehe. :3

    ReplyDelete
  9. hahaha tersentap tu.. cer pilih cer pilih
    aku pun nk join gak contest ni.. tengah fikir idea ni

    ReplyDelete
  10. wahh sambil2 tu kena paku keras juga ek muhahhaa terbaik la..good luck

    ReplyDelete
  11. kikiki. iphone xdpt.. kene kat dahi setempek..

    ReplyDelete
  12. hahahha... nanti iJoin jugak.. koh koh koh

    ReplyDelete
  13. Asalam..wah..dibidas secara sopan..ngee..
    good luck n all the best

    ReplyDelete
  14. hahah. yes! terbaik. like banyak sikit kat sini :D

    ReplyDelete
  15. eh, lupa nak cakap, good luck kak! :)

    ReplyDelete
  16. waa xD beratur nak beli iphone , makan kat warung jugak :3 hahaha . terbaik la dialog ni xD

    dari segmen yang sama , http://rim-yeanna.blogspot.com/2014/10/contest-ga-2-isi-buih-kata-komik-2.html

    ReplyDelete
  17. haha... klakar la dialog tue...
    gud luck ana, ganbatte ne~...
    nnti nk join gak la.. :P

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu