Ok Moh Kite Cube

Malam semalam aku try godek sendiri akaun feedburner aku untuk check apa lagi yang tak kena sampai kan dah satu minggu url baru aku masih jugak belum diupdate pada bloglist kengkawan.. Mekaseh engkorang yang sudi jugak singgah sini walaupun url aku masih tak berapa nampak updated kat bloglist huwawawawa   Habeh segala keyword aku google asalkan ada kena mengena tentang cara untuk buat url updated kat bloglist.. Merecik segala peluh jantan betina ! sampaikan dah mula rasa macam nak gigit peti ais je tahap geram die tu tau tak ??? Ok yang tu aku tipu kehkehkeh


Tapi tadi aku nampak komen dari Plain tegur :

"woot woot... tetiba url dah boleh diaccess dari bloglist, dah berjaya la ni kiranya? huehue tahniah~ ;3"

Errr kat blog aku memang dah kuar la Nama Blog baru (ana-mizu™) dan updated 1 day ago tu ha.. Hurmm memang amek masa kot untuk robot crawl semula semuaaaaaaa entry-entry blog kita.. yelah sebab nak update link lama bawak ke link baru ye dak? 

Ke benda ni kat blog aku je updated?
Kat blog kengkawan dah ok ke?
Errr ke semua ni dusta belaka? sobss sobss

*entry takde gambar sebab jenuh loading. 
Tenet macam haremmmjadehh je huhuhu

UPDATED :
Alhamdulillah rasanye dah fully recover dah kot kan? kan? kan?
Ce komen ce komen kehkehkeh =P




16 Lovenote(S):

  1. Eh, tak update lah kat bloglist kita.. Nama blog je update (ana-mizu™), the content is not.. ~.~ faham tak? errr.. camne nak terangkan ea...

    ReplyDelete
  2. Kat blog iz entri dah updated. Wuhuu. Tapi nama tak tukar pun, still diary kecilku. Hehehe. Tp takpa la. Entry yg penting. :) btw sis, tutorial please, nak tukar scroll blog mcm akak jgk. kemas.

    ReplyDelete
  3. Dah boleh buat kenduri doa selamat.. He He He...

    ReplyDelete
  4. Jangan risau, blogger seglamer anamizu pasti akan dikunjungi ^_^

    ReplyDelete
  5. Salam Ana... Nampak semua okay jer... hopefully tak ada masalah lagi yer... :D

    ReplyDelete
  6. tahniah! berjaya ponn.. dan blog ponn da btukar wajah tuuuuuuuuu..

    ReplyDelete
  7. hrp2 pasni bebas masalah ye ;-)

    ReplyDelete
  8. Eh dah boleh lah.. baru saya perasan. URL dah tukar.. so saya remove yg lama & ganti dgn yg baru.. (:

    ReplyDelete
  9. meheheh~ ;3

    semua suda setel beb, thanks for the link~ ;3
    jangan lupa join contest gua nanti! X3

    ReplyDelete
  10. Memang Ana, crawl robot amik masa sikit nak update.
    Aku dulu pon camtu jgak...dekat dua minggu, dah nak putus asa dah...hehehe

    btw, TAHNIAH!

    ReplyDelete
  11. Ha'ah dah ok dah..hehehehe Jom Bergumbira...! ~lalalalalaloo

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah TQ smua ! :)

    ReplyDelete
  13. dah sihat dah kak ana. blog pon makin lawa.

    ReplyDelete
  14. Tahniah! Eh baru perasan kau letak blog aku kt bloglist.. thanks2!
    Aku pun nak kena buat bloglist la mcm ni letakkan blog kau sekali kt situ

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu