Ok Moh Kite Cube

11:55 PM 16 Comments A+ a-

Malam semalam aku try godek sendiri akaun feedburner aku untuk check apa lagi yang tak kena sampai kan dah satu minggu url baru aku masih jugak belum diupdate pada bloglist kengkawan.. Mekaseh engkorang yang sudi jugak singgah sini walaupun url aku masih tak berapa nampak updated kat bloglist huwawawawa   Habeh segala keyword aku google asalkan ada kena mengena tentang cara untuk buat url updated kat bloglist.. Merecik segala peluh jantan betina ! sampaikan dah mula rasa macam nak gigit peti ais je tahap geram die tu tau tak ??? Ok yang tu aku tipu kehkehkeh


Tapi tadi aku nampak komen dari Plain tegur :

"woot woot... tetiba url dah boleh diaccess dari bloglist, dah berjaya la ni kiranya? huehue tahniah~ ;3"

Errr kat blog aku memang dah kuar la Nama Blog baru (ana-mizu™) dan updated 1 day ago tu ha.. Hurmm memang amek masa kot untuk robot crawl semula semuaaaaaaa entry-entry blog kita.. yelah sebab nak update link lama bawak ke link baru ye dak? 

Ke benda ni kat blog aku je updated?
Kat blog kengkawan dah ok ke?
Errr ke semua ni dusta belaka? sobss sobss

*entry takde gambar sebab jenuh loading. 
Tenet macam haremmmjadehh je huhuhu

UPDATED :
Alhamdulillah rasanye dah fully recover dah kot kan? kan? kan?
Ce komen ce komen kehkehkeh =P




16 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Gee Lion
AUTHOR
October 08, 2014 delete

Eh, tak update lah kat bloglist kita.. Nama blog je update (ana-mizu™), the content is not.. ~.~ faham tak? errr.. camne nak terangkan ea...

Reply
avatar
October 08, 2014 delete

Kat blog iz entri dah updated. Wuhuu. Tapi nama tak tukar pun, still diary kecilku. Hehehe. Tp takpa la. Entry yg penting. :) btw sis, tutorial please, nak tukar scroll blog mcm akak jgk. kemas.

Reply
avatar
Scdha Sein
AUTHOR
October 08, 2014 delete

Dah boleh buat kenduri doa selamat.. He He He...

Reply
avatar
October 08, 2014 delete

Jangan risau, blogger seglamer anamizu pasti akan dikunjungi ^_^

Reply
avatar
acik idah
AUTHOR
October 08, 2014 delete

Salam Ana... Nampak semua okay jer... hopefully tak ada masalah lagi yer... :D

Reply
avatar
Cik Nadyya
AUTHOR
October 08, 2014 delete

tahniah! berjaya ponn.. dan blog ponn da btukar wajah tuuuuuuuuu..

Reply
avatar
October 08, 2014 delete

hrp2 pasni bebas masalah ye ;-)

Reply
avatar
Gee Lion
AUTHOR
October 08, 2014 delete

Eh dah boleh lah.. baru saya perasan. URL dah tukar.. so saya remove yg lama & ganti dgn yg baru.. (:

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
October 08, 2014 delete

meheheh~ ;3

semua suda setel beb, thanks for the link~ ;3
jangan lupa join contest gua nanti! X3

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
October 09, 2014 delete

Memang Ana, crawl robot amik masa sikit nak update.
Aku dulu pon camtu jgak...dekat dua minggu, dah nak putus asa dah...hehehe

btw, TAHNIAH!

Reply
avatar
amir zahari
AUTHOR
October 09, 2014 delete

Ha'ah dah ok dah..hehehehe Jom Bergumbira...! ~lalalalalaloo

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 11, 2014 delete

Alhamdulillah TQ smua ! :)

Reply
avatar
October 12, 2014 delete

dah sihat dah kak ana. blog pon makin lawa.

Reply
avatar
Ibnu Ramli
AUTHOR
October 15, 2014 delete

Tahniah! Eh baru perasan kau letak blog aku kt bloglist.. thanks2!
Aku pun nak kena buat bloglist la mcm ni letakkan blog kau sekali kt situ

Reply
avatar