Ops Renovate

11:52 PM 10 Comments A+ a-

Dapat arahan daripada our superior untuk packing semua barang-barang dalam ofis secepat mungkin sebab kerja-kerja renovation ofis bakal dibuat dalam masa terdekat.. Tak cukup nafas aku mengemas dengan partner aku si Ida tu phewww ~

Boleh tahan penat jugak nak packing segala benda yang ada.. Sebenarnye rumous pasal renovation ofis ni dah dengar few months ago lagi dah tapi sampailah last week baru keluar arahan secara rasminya.. ofis kamiorang akan di renovate almost 90%.. compare dengan layout asal, aku tengok banyak jugak bakal ditambah  -- ditolak.. The renovation process will takes about 12 weeks starting from 20 Oktober 2014 sehingga end of Disember 2014.. 

Makanya ya tuan-tuan, sepanjang tempoh itu, aku tidak akan berada di ofis. Oncall saja dari rumah. Fuhhhhh bunyi macam heaven je.

http://eemoticons.netErrr macam buleh marking calendar untuk #TripBajet je nampak gaya nih.
kehkehkeh =P


10 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Gee Lion
AUTHOR
October 23, 2014 delete

Bestnyer..
Dah lama berangan-angan nak buat kerja dari rumah je..
Sekejap pun tak pe kan cik ana..
;D

Reply
avatar
Mrs. Shazwani
AUTHOR
October 23, 2014 delete

heee^^ berblogging la smpai lebam.

Reply
avatar
October 23, 2014 delete

Bole tahan juga lama renovation ofis tu. Orait la tu, boleh kerja santai-santai dari rumah. Janji gaji masih lagi berjalan. Hehehe

Reply
avatar
October 23, 2014 delete

Wah, mesti excited tengok wajah baru ofis tu yer ^_^

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
October 23, 2014 delete

Wooah! Heaven keje dr rumah! hehehe

Reply
avatar
Cik Nadyya
AUTHOR
October 23, 2014 delete

wahh. mcm seronok je kak :)

Reply
avatar
Scdha Sein
AUTHOR
October 23, 2014 delete

Tak cukup nafas? Nak pinjam nafas tak? He he he...

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
October 23, 2014 delete

ha kan? setiap kejadian mesti ada hikmahnya, lepas kena ribut aritu makanya opis perlu direnovate... hehe~ ;3

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
October 24, 2014 delete

wah, nak renovate? macam best je nanti apa jadi dengan office >.<

Reply
avatar
October 26, 2014 delete

seronoknya kerja dirumah :)

Reply
avatar