Ohemgee !

12:50 AM 22 Comments A+ a-

http://matcuoi.com aku last hapdet blog 6 days ago ! sebab paling utama adalah Base Station utama pencawang pemancar P1 Wimax kat area aku ni kena kilat / petir disebabkan hujan lebat berserta angin kencang disertai juga kilat sabung menyabung beberapa hari kebelakangan ini.. Maka disebabkan itu, selama 6 hari berturut-turut line internet P1 down kat area aku ni.. habes tergendala segala benda. Termasuklah kerja-kerja harian aku sebab aku kerja memang kat center P1.. owhh aku takde kena mengena dengan page P1 sucks kat fesbuk tu ye. Totally takde kena mengena.

Tapi alhamdulillah lepas dah bertekak agak keras dengan pihak atasan selama beberapa hari yang internet down tak pulih-pulih tu, harini lebih kurang jam 8.45 malam signal dah up. semua LED are back to green which mean line dah fully recover.. tapi sekarang hujan masih berterusan. dan aku masih risau kalau-kalau perkara tak best berulang lagi =.='

Owhh ye by the way, aku nak share another gud news dengan engkorang-engkorang yang rajin jejak ke sini eventho aku tak dapat bw ke blog engkorang beberapa hari lepas.. Aku ada join satu pertandingan video editing yang bertemakan "Dunia ICT" pada bulan Julai yang lepas.. Aku hantar penyertaan pon dah last minit masa tu dan aku hantar hanya suka-suka sebab aku TERrajin pulak masa tu untuk buat video editing tu.. Tak sangka pulak 3 bulan lepas tu bila pengumuman dibuat, aku dapat johan rupanya.. Dan pihak berkenaan datang sendiri ke ofis aku untuk sampaikan hadiah tu yang merupakan Tab BenQ Ren76 white color.. 


Tapi masa diorang datang kat ofis aku tu kebetulan masa aku on leave disebabkan aku demam selsema haritu.. So partner kerja aku si Ida la yang wakilkan untuk terima hadiah tu.. Kemain exited lagi Ida wassap kat aku buat surprise kekononnya ada something yang berlaku kat ofis katanya. Nanti balik dia singgah rumah aku untuk bagi tahu.. Aku yang blur pon iyekan aje la.. Bila dia balik je dari kerja petang tu singgah rumah aku punya la dia exited bagi tab tu kat aku.. Terima kasih bebanyaklah Ida sebab tolong drop antar kat rumah hadiah tu.. Alhamdulillah another 'pelangi' on dis ohsem october hehehe http://matcuoi.com


22 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Gee Lion
AUTHOR
October 21, 2014 delete

Tidak.. hang memang sengaje bwt kami jeles ke?
Dapat tab tu!
Ni langkah kanan ke mmg lahir2 je dah bawak tuah?
Huhu %>_<%

Reply
avatar
Scdha Sein
AUTHOR
October 21, 2014 delete

Orang rajin memang selalu dapat hadiah... He He He...

Reply
avatar
October 21, 2014 delete

alhamdulillah rezeki tuu..

Reply
avatar
October 21, 2014 delete

Tahniah :-)

Dapat tablet ni, lagi bersemangat la nak berblogging kot. Hehe

Reply
avatar
Ezy Loy
AUTHOR
October 21, 2014 delete

yeaa! tahniah cik ana!

bestnye dpt tab.. jeles i.. ihiks

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
October 21, 2014 delete

ohsem, tahniah! upload ckit video yg menang tu, nak tengok gak, kasi link youtube ke kalo ada, hehe~ ;3

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
October 21, 2014 delete

Nak jugak BenQ tab tu...
Nasib ko memang baik...tak macam aku..
Tak pernah menang ape2 contest...hehehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 22, 2014 delete

errrr.. REZEKI kot rasenye hehehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 22, 2014 delete

errr tu lah. mungkin jugak hehehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 22, 2014 delete

alhamdulillah tu la Yui :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 22, 2014 delete

hehehe tu lah lg bersemangat nk berblogging hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 22, 2014 delete

hehehe rezeki. takmo jeles2 hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 22, 2014 delete

errr video tu antor guna hardcopy & aku tak upload kat youtube pon plain hehehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 22, 2014 delete

aku rase ini rezeki je ni cero. inshaAllah nti ade rezeki ko plak hehehe

Reply
avatar
Mrs. Shazwani
AUTHOR
October 23, 2014 delete

best nya . tahniah

Reply
avatar
October 26, 2014 delete

tahniah kak ana. siap anto ke opis tab nye. ni online guna tab ke laptop? hehe

Reply
avatar
Nur As
AUTHOR
January 03, 2015 delete

Eh, upload lee bidionye kak oiyyy nak nonton jugee

Reply
avatar
nana liena
AUTHOR
January 06, 2015 delete

awh..tahniah kak..! bonus ni..! percuma lagi tu.. :) rezeki

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
January 06, 2015 delete

hehe mekaseh wani :D

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
January 06, 2015 delete

x berape suka online guna tab. x puas hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
January 06, 2015 delete

err alamak bedionye submit hardcopy aje. x dibenarkan upload / sharing katanya huk3

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
January 06, 2015 delete

Alhamdulillah bonus october haritu hehe :)

Reply
avatar