Dua Blogger


Welkem December. Tup² dah sampai ujung tahun dua ribu empat belas dah.. Rasa macam baru je Januari.. Tahun ni banyak positive jugak yang aku dapat compared to few years back.. Alhamdulillah :)

Harini jugak merupakan hari pertama Disember dan harini jugak ada dua rakan blogger yang membuat aku tersengeh macam kerang wangi hahaha ! 


Pertamanya, Safirul Amar hadiahkan peluang menempek dan mempromote link blog aku di ruang iklan blog beliau.. Sebagai ucapan terima kaseh katanya pada rakan blogger yang setia menjadi pengkomen tegar.. Dah la blog beliau menjadi pojaan ramai pelajar sekolah disebabkan banyak ilmu berkenaan ICT dikongsikan kat sana.. Untung aku dapat rakan blogger cenggini haaa.. Bukan senang nak dapat peluang cenggini kan?? Selalunye kena bayar certain amount untuk link kita dipromosikan.. Dapat pulak ruang atas, di ruang bawah header tuan blog.. Haaaaaa kembang kempis lobang hidong kitewwwww.. hehehe Terima kaseh bro ! Keep in touch kitewwww ye hehehe


Ini lagi sorang rakan blogger yang buat aku senyum kambing harini.. kemain lagi ye HSB nak suruh kitewww teruskan entry ikot huruf pertama setiap bulan tu hahahaha... Terharu kiteww taw awak sudi buat special entry promote blog kitewww kat blog awak *wink-wink* hehehe.. InshaAllah kalo idea kencang datang, ade lah entry ikot huruf tu.. Kalo takde, errrr errr errrr nanti kiteww pikirkan juge lah bagi sampai ade.. kehkehkeh =P

Mekaseh jugak pada kawan² blogger lain yang selalu sudi singgah sini walaupon kiteww ni kadang tu suam² kuku je hapdet haaa.. Maklumlah kan banyak nau hal nye.. kadang bile mood tengah mancanak naik nak hapdet, tetibe hal datang, dah terbantot.. Potong stim je. hehehe.. 


Nak p melawat site sat. 
Hujan + guruh sudah mula.
Muahhh ciked :*



12 Lovenote(S):

  1. Wahh :) Alhamdulillah. rezeki awak ^^

    ReplyDelete
  2. Hamboihh....blog aku blog bodo bodo je ana.. jgn speechless sngt ..hee..keep in touch

    ReplyDelete
  3. Bestnya.. hehehe itulah namanya rezeki..

    ReplyDelete
  4. yg pasal tajuk entry ikot huruf bulan tu kite ade jgk perasan.. memula mcm xperasan.. tp bile tgk kat sidebar baru perasan.. kalo november sume huruf N.. kalo Julai sume huruf J.. memang tabik spring la kat awk.. kite xmmpu nk pk idea mcm tu.. =)

    ReplyDelete
  5. Sory buat kak ana senyum kambing. Haha. Yey huruf D dah mula. Mekaseh kak ana sudi singgah blog saya, jadi kawan saya :)

    ReplyDelete
  6. hahaha. itu lahh. kekalkan je lah mcm anaaa. muah muah!

    ReplyDelete
  7. Haaa....
    Kalau entri psl nasi briyani ..boleh letak D' Briyani..
    Kalau Pasal ayam...boleh letak Dedak dah beli...
    Heeee

    ReplyDelete
  8. Bestnya! Moga idea kencang datang bertali arus :)

    ReplyDelete
  9. hehehe. huntunglah orang tu! :P

    ReplyDelete
  10. wit..wit...rezeki berblog tu katanya

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu