Fabulous February



Pejam celik--pejam celik, dah habes tigapuluhsatu hari dalam bulan januari.. skang dah februari.. Alhamdulillah masih diberi peluang bernafas. for FREE. nasib baik lah udara oksigen ni takleh jual beli.. kalo tidak mesti kita rakyat marhein ni tersepit ataupun konfemlah mati dah sebab tak mampu nak bayar harga oksigen yang makin meningkat  =.='

aku tertengok kat instagram si jihan rajalawak pasal kicap kipas udang botol besar tu.. harga kicap tu rm10 sebotol ! mak oi mahal betol dah skang ni kicap.. silalah bertukar kepada kicap jenama lain ye pasni =P


err tapi kalo tengok pada yang komen-komen tu ada yang kata maybe ini kicap yang dijual kat Jusco.. tu yang harga beza gila.. yelah kat dalam jusco aeon kan nak bayar sewa lot kedai lagi.. bla.. bla.. bla.. pfttt

makanya ya ibu-ibu, bapak-bapak sekalian ya.. pastikan nanti belinya jangan di dalam jusco ya.. cari aja di toko-toko runcit kecil yang enggak guna penyaman udara ya.. barangkali hargannya lebih sippppp gittuuu =P


aku tukar template sempena bertukar bulan.. konon-konon amek mood balik untuk blogging gittewwww ahaksss

pastu ada dua bloglist dah lost. aku dah back up before tukar macam-macam. tapi sampai ke sudah aku tak dapat figure out kenapakah boleh hilang. hurmmm nak kena cari balik satu--satu kawan-kawan dalam list tu huwawawawa



11 Lovenote(S):

  1. kicap ke hape yg mhal sgt 2???
    huhu..

    pasni pakat beli kat kdai runcit sdh.. hee

    ReplyDelete
  2. mahalnya harga kicap sekarang ni

    ReplyDelete
  3. Mahalnya la kicap ni.. kena kurangkan masak ayam masak kicap ni.. hihikss.

    ReplyDelete
  4. oh my kicap!... ahahaa ( "-A-)~

    ReplyDelete
  5. @Ezy Loyhermm entahle ezy tu kicap ke hape entah yg mahal smpai seploh hengget =P

    ReplyDelete
  6. @Sharinginfoztu la pasalnye.. mahal betol skang ni kicap =.='

    ReplyDelete
  7. @Eza Boom Boom:tu la kena kurangkan la ayam masak kicap pasni hehe

    ReplyDelete
  8. @plain83: oh my ! dah la jenih xleh bepisah dgn kicap kekekeke

    ReplyDelete
  9. haha..byk lg kicap lain jauh lebih murah :) jihan celebrity..kena mkn kicap mahal jgk kot hehe

    ReplyDelete
  10. dh tukar jns lain lak skg kicapnya..hihi

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, mahalnya. memang kena tukar brand kicap la lepas ni T_____________T

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu