Fabulous February

6:33 PM 11 Comments A+ a-



Pejam celik--pejam celik, dah habes tigapuluhsatu hari dalam bulan januari.. skang dah februari.. Alhamdulillah masih diberi peluang bernafas. for FREE. nasib baik lah udara oksigen ni takleh jual beli.. kalo tidak mesti kita rakyat marhein ni tersepit ataupun konfemlah mati dah sebab tak mampu nak bayar harga oksigen yang makin meningkat  =.='

aku tertengok kat instagram si jihan rajalawak pasal kicap kipas udang botol besar tu.. harga kicap tu rm10 sebotol ! mak oi mahal betol dah skang ni kicap.. silalah bertukar kepada kicap jenama lain ye pasni =P


err tapi kalo tengok pada yang komen-komen tu ada yang kata maybe ini kicap yang dijual kat Jusco.. tu yang harga beza gila.. yelah kat dalam jusco aeon kan nak bayar sewa lot kedai lagi.. bla.. bla.. bla.. pfttt

makanya ya ibu-ibu, bapak-bapak sekalian ya.. pastikan nanti belinya jangan di dalam jusco ya.. cari aja di toko-toko runcit kecil yang enggak guna penyaman udara ya.. barangkali hargannya lebih sippppp gittuuu =P


aku tukar template sempena bertukar bulan.. konon-konon amek mood balik untuk blogging gittewwww ahaksss

pastu ada dua bloglist dah lost. aku dah back up before tukar macam-macam. tapi sampai ke sudah aku tak dapat figure out kenapakah boleh hilang. hurmmm nak kena cari balik satu--satu kawan-kawan dalam list tu huwawawawa



11 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Ezy Loy
AUTHOR
February 02, 2014 delete

kicap ke hape yg mhal sgt 2???
huhu..

pasni pakat beli kat kdai runcit sdh.. hee

Reply
avatar
Sharinginfoz
AUTHOR
February 02, 2014 delete

mahalnya harga kicap sekarang ni

Reply
avatar
Eza Boom Boom
AUTHOR
February 02, 2014 delete

Mahalnya la kicap ni.. kena kurangkan masak ayam masak kicap ni.. hihikss.

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
February 02, 2014 delete

oh my kicap!... ahahaa ( "-A-)~

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
February 03, 2014 delete

@Ezy Loyhermm entahle ezy tu kicap ke hape entah yg mahal smpai seploh hengget =P

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
February 03, 2014 delete

@Sharinginfoztu la pasalnye.. mahal betol skang ni kicap =.='

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
February 03, 2014 delete

@Eza Boom Boom:tu la kena kurangkan la ayam masak kicap pasni hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
February 03, 2014 delete

@plain83: oh my ! dah la jenih xleh bepisah dgn kicap kekekeke

Reply
avatar
paish
AUTHOR
February 03, 2014 delete

haha..byk lg kicap lain jauh lebih murah :) jihan celebrity..kena mkn kicap mahal jgk kot hehe

Reply
avatar
February 03, 2014 delete

dh tukar jns lain lak skg kicapnya..hihi

Reply
avatar
Sheila Salim
AUTHOR
February 05, 2014 delete

Assalamualaikum, mahalnya. memang kena tukar brand kicap la lepas ni T_____________T

Reply
avatar