Futus Bekalan Air

hai u olls. mood gedik santai sikit. ok harini satu hari macam agak packed. awal pagi harini agak kurang best. maklumlah sekarang kan selalu dingin sejukbeku gitu bila awal pagi. nak bangun pon bermalas-malasan je ishhh ~

dah la memang sejuk. mood nak tarik selimut tu makin menebal pulak eventho sedar je kena bangun cepat and kena besiap nak pegi kerja. and luckily aku kerja dalam kampung sendiri. dalam Felda. yes aku lah one of the thousand of anak Felda yang sangat bertuah =.='   dan yang buat aku lagi bertambah malas masa awal pagi tu adalah pabila sudah bersemangat waja nak mandi lalalalalalala sambil lenggang kangkung 

tiba-tiba... jeng jeng jeng ----


pulas punya pulas kepala paip tu, air yang keluar mak ai ! dua tiga titik je ? konfem. takdak air. nak kena mandi guna air yang sedia ada dalam kolah. dia punya tahap sejuk, pheww rasa macam nak mandi P ramlee :  celup air guna jari pastu cuci taik mata. ok dah setel. hahahaha

hermm tapi aku spesis yang takleh kalo tak mandi. sejuklah cemana pon, kena mandi. kalo tidak sakit kepala tahap holiau maaaaaaa ! hey kemon ladiessss, takkan nak pegi kerja tak mandi kot. apa barang main spray² perfume konon kasi wangi pada hal tak mandi hahaha

bila sudah mandi. sudah wangi. baru boleh touch up--touch up sikit. kasi iron itu tudung bawal kangaroo. sarung. kasi pin. jangan lupa pulak pakai baju,seluar apa semua. nanti karang haaaaa =P

sipbaikla masa balik kerja petang tadi bekalan air dah kembali pulih. tempat kerja pulak satu hari fullhouse. customer ramai phewwww =.='  hoyeahhh boleh mandi dengan jayanya seperti dulu kalaaaaaaaaaaaaaaa ;)


8 Lovenote(S):

  1. sama laaq.. zara kalo xmndi.. fuuuhhhhhh.. mmg xblehh blaahh.. demi air.. sggp ku daki gunung santubong.. acecehh.. haha

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. hahaa sabor jelah bila bekalan air takda kan. hihi

    ReplyDelete
  3. kiera cucu felda jee . huhuhu . beruntung kan jadi ank felda :)
    Nasib baik air sekejap je futus . huhuhu

    ReplyDelete
  4. Nasib le ada air lagi dalam kolah.. Kalau tak, memang tak mandi..

    ReplyDelete
  5. biasa kalau sejuk bedi sgt airnya, jerang je air kasi panas jap, lps tu baru beta boleh bersiram... hahaha...

    ReplyDelete
  6. aiyakk air xdak mmg semput..huhu

    ReplyDelete
  7. kalau takda air memang susah, tak boleh buat kerja rumah hehe :)

    ReplyDelete
  8. kat kampung sya lagi best..air kena catu..setiap hari air paip hidup 2 jam je..tu pun x tentu.. kalo x menadah kat tangki, memang x mandi la gayanya.. :(

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu