Floor Plan

8:25 AM 9 Comments A+ a-

pheww harini packed gila kat tempat kerja. and harini my partner (Ida) dia dapat kerja half day je. sebab suspected kencing kotor.. pitty her. kisahnya begini : 

Ida story me on dis early morning : dari tengah malam semalam lagi dah rasa tak selesa. asyik terasa nak ke toilet je. tapi bila kencing, sikit je. pastu rasa sakit semacam je. dulu pun pernah kena jugak. and doktor sah kan kena kencing kotor. so bila tengah malam semalam asyik jadi benda yang sama,so aku dah agak mesti kena lagi. start dari pukul berapa entah asyik repeat ke toilet je.. air kencing aku siap ade macam ala-ala berdarah pulak tu.. aku dah cuak gila masa tu ana.. aku pun minum la air masak banyak-banyak untuk neutralkan balik kaler air kencing aku.. entah sampai pukul 6.00 kot baru la air kencing aku jadi kaler jernih semula.. pastu barula boleh terlena =.='  

pastu  pagi tadi Ida masuk kerja tapi memang lesu betul la muka dia.. kesian aku tengok dia.. and after lunch break harini, dia sms bagitahu aku yang dia pegi klinik untuk amek ubat apa semua.. dan aku tak sanggup pulak nak biarkan Ida masuk kerja semula  so i decided to let her take a rest je lah dulu sampai dia betul² recover.. *baik tak aku? kehkehkeh

so after lunch break tu memang aku on duty sorang² je la.. dan harini fuhhhh ramaigilababeng orang yang datang.. customer datang untuk bayar bil memang dah wajiblah tiap hari akan ada datang.. pastu yang datang untuk begambar ic photo size, drafting surat untuk tuntutan cerai mahkamah, typing lesson plan.. printing assigments dah tentu lah ramai.. dengan student sekolahnya, student lepasan SPM yang nak apply IPTA online lagi.. pastu pulak dengan cikgu tadika datang mintak tolong buatkan floor plan and nak printing jugak masa tu.. hadoiyai tak benapas mokcik tau ! hewhewhew

dan memandangkan cikgu tadika nak floor plan tu tak reti sabar nak dalam masa yang cepat dan pantas, so aku dengan bangganya terus buatkan floor plan tadika beliau yang sangat cantik begini.



cun kan ? baik puji je lah. kesian kat aku harini tercungap-cungap pulun kerja sorang-sorang tau =.=' huwawawawa .. so nak yang cepat dan pantas kan??  itulah hasil dia. kalo jenis yang buleh tunggu lama, sempat la jugak aku cari mood dulu nak godek and buatkan cantik-cantik guna floorplanner dot com ke hape.. ehh tapi yang camni pun beliau dah cukup puas hati dan kagummmmm sangat tau. hermm yelah, dia nak printing kasi besaaaaaar punya pastu nanti dia akan buat sesi mengenal huruf dan menampal.. haaaaa gittewww


9 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Ezy Loy
AUTHOR
February 06, 2014 delete

kire comel dh 2..
hihi..
xsuke betol kalo jmpe customer xreti sabo ni..

Reply
avatar
Sheila Salim
AUTHOR
February 07, 2014 delete

Assalamualaikum awak. semoga sahabat awak cepat sembuh. kesiannya dengar cerita dia... dulu sheila selalu kena.. ehh boleh tahan comel awak lukis tu. hihi ^^

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
February 07, 2014 delete

salam. wahh..busy ye..sabar sajala yunkk ^_^

Reply
avatar
paish
AUTHOR
February 07, 2014 delete

amboi..customer hepi, kite lg hepi..salam jumaat :)

Reply
avatar
February 07, 2014 delete

Hai saya follow sini

Reply
avatar
Nurulee
AUTHOR
February 07, 2014 delete

semoga kwn awak cepat sembuh. akak ee pun kena lebih kurag macam tu. lepastu pergi clinic. dapat ubat.
doctor kata takut ada infection dekat urinary bladder =D

Reply
avatar
AtieAbid
AUTHOR
February 07, 2014 delete

Assalamualaikum..
comelnya wajah baru blog cik ana.. :)

sya dulu pun pernah kena sekali sakit mcm partner ana tu.. memang x bermaya gila sebab asyik mengulang ke toilet..tapi air kencing yg kuar sikit je.. rasa cam nak pakai pampers je time tu..x larat.. :(

harap2 partner ana cepat sembuh..

biasalah kalo dah keja sorang kan, mcm2 ragam custome lagi..layankan je.. :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
February 07, 2014 delete

@Ezy Loy: hermm tu la x suke kalo cstomer jenis x sabor gini heshhhh =.='

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
February 07, 2014 delete

@Dzureen Darwis: hai Dzureen Darwis.. sy dah folow awal rupenye blog awak hehe

Reply
avatar