Future husband

11:19 PM 12 Comments A+ a-

ini kesah antara aku dengan sorang besfren aku ni. Nadia. aku dengan nadia kenai lama dah. dari sekolah rendah lagi dah. sampai la ni pon dok keep in touch selalu. pastu kesahnya, lepas isyak tadi aku pon macam biasa arr godek fesbuk. tengok apa yang patut.

tup tup. kat newsfeed aku kuaq menatang ni :

"nadia in a relationship <3>

yelah pada orang lain apa lah sangat setakat update relationship. tapi pada aku, bilamana si nadia sudah hapdet status in a relationship, woahhhhh inikali kena terjah wassap dia teros ! hahaha

so aku pon memulakan sesi terjah ke wassap nadia. dah la nadia tengah dok pulun makan masa aku wassap tu.. langsung kawan tu mintak hold sat. tunggu dia setel mencekik pastu baru dia reply. berasap gak aku dok tunggu.. nerves aku mengalahkan dia yang mula bercinta. hahaha

         

      

            

okeh pertamanya, aku bukanlah kepochi macam yang engkorang dok pikir tu.. eleh takyah nak deny sangatla.. betoi kan? dok pikiaq aku ni minah kepochi kan??? hahaha gurau. aku ni dengan nadia ni je macam gini. kalo dengan orang laen memang takla aku nak macam gaya wartawan gila berita sensasi sampai tahap ni hahaha

sebabnya -- dengan nadia ni- dia sebaya aku. kami ni sama-sama selalu borak pasal jodoh. tengok kengkawan lain yang sama muda sebaya pakat dah kawen.. tinggaila kami ni belom sampai jodoh lagi.. makanya ya ibu ibu, bapak bapak sekalian, ya jadinya kayak gini lah bila orang yang belom berjodoh telah mula dipertemukan dengan bakal jodohnya... gittewwwww =P

aku tumpang heppy bila nadia cita dia rasa 'lain maciammm' sikit kali ni.. rasa yang cemana entah dia pon taktau nak describe. inshaAllah dia planning nak bawak jumpak parent dia tak lama lagi.. aku doakan semoga semuanya dipermudahkan untuk hang nadia. 

aku dapat rasa kali ni he's the guy. sebab aku rasa hang punya feel tu lain maciammm sikit kali ni.. hehe.. moga bahagia sampai syurga :)



12 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
ct kektus
AUTHOR
February 04, 2014 delete

hehee. siap mintak rekemen tuu.
mana tau betol ada member2 future husband si nadia tu ramai yg single lagi kan. untung nanti. haha :D

Reply
avatar
February 04, 2014 delete

Uwauu. Vee pun rasa cmtu bila baca. Haha.. Nice nice. Seronoknya bila dah jumpa mr right nih :D

Reply
avatar
nadya nordin
AUTHOR
February 04, 2014 delete

eh tak sangka post kita benda isu sama, Jodoh. hahaha.

Reply
avatar
Niesa
AUTHOR
February 04, 2014 delete

kalau dah ngan kwn rapat niesa pn sll cm gitu..hehe..semoga nadia bahagia hingga syurga..amin!

Reply
avatar
paish
AUTHOR
February 04, 2014 delete

tarik nafas..tarik nafas..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
February 04, 2014 delete

amin.. mudah2an... dah jumpa mr right tu..

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
February 04, 2014 delete

salam..wah wahh..hehe

Reply
avatar
February 05, 2014 delete

bab sahabt ni.. mmg detail kita tnya.. sb kita besa ngan dia.. kalo org lain mmg x=kalo zara pon xtnya detail laa.. hehehe.. sepa yg ada sahabat msti fahamm punyaa.. ^^ moga2 kekal hgga ke jinjang pelamin.. acecehh.. hehhe

Reply
avatar
Sheila Salim
AUTHOR
February 05, 2014 delete

Assalamualaikum. alhamdullilah. semoga dipermudahkan urusan sahabat awak Nadia tu. hehe awak pun, kita doakan semoga bertemu jodoh yang baik. hehehe

Reply
avatar
fairus
AUTHOR
February 05, 2014 delete

Macam wartawan MELODI...

Reply
avatar
AtieAbid
AUTHOR
February 07, 2014 delete

hehe..xpe cik ana.. ur turn will come.. n nadia plak akan jadi wartawan x bertauliah..hehehe

Reply
avatar