Floor Mats

salam engkorang semua. harini mommy dengan daddy *wahhhhh mommy daddy sangat engko =.='   ikot rombongan kak ton ke port dickson. bawak kan pengantin anak jiran aku. satu bas peginye. over kan pegi sampai satu bas ? ehh takdelah over sebenarnye... memang dah jadi macam trend orang dalam felda ni, kalo anak dapat jodoh orang jauh, pastu pulak kalo rezeki lebih, memang mak ayah akan sewa sebijik bas pastu angkut la jiran tetangga join rombongan tu.. sambil jalan-jalan nengok tempat orang gittewwww ~

kemain eksaited lagi mak aku dari malam semalam dok mikior ape yang nak di shoppingkan.. yerlah sebabnye rombongan pengantin tu area port dickson--negeri sembilan. dah tentu lah pit stopnye --- Nilai 3 yang sangat bernilai tu. bawak seribu pon boleh tak tinggal nilai sekupang pon dah nanti =P
pastu petang tadi balik je dari kerja, aku tengok lah ape hasil rampasan mak aku. sekalinya naahhh amek engko. mak aku borong floor mat untuk cucu dia. maklumla cucu ada sorang tu je.. aslkan terpandang je Boboiboy ke otromen ke, super heroes ke, memang otomatik je mak aku akan rembat untuk cucu dia.

yelah selalunya kalo untuk cucu, memang segalanya dapat lah. untungla engko cu dapat nenek macam gini.

11 Lovenote(S):

  1. kalu ada bdk kecik da lama satu sambar ni ;-)

    ReplyDelete
  2. hahaha. memang pun. ee ada sorang je anak sedara sekarang. amboi. kemain manja lebih dari kita =D

    ReplyDelete
  3. hahaha. sungguh ! cucu diutamakan. anak di anaktirikan. ehhh. boleh gitu? ekeke

    ReplyDelete
  4. nak satu floor mat. syok la si cucu menghadap boboi ari2 kat lantai~

    ReplyDelete
  5. ingat lagi dulu floor mat ni rm30 kot masa memula keluar.
    sekarang da 15rgt je kot.

    >sape cari sponsor GA boleh email saya nissairna@gmail.com

    ReplyDelete
  6. jeje. banyak jugak tuu. entah2 kalau ikutkan nak borong 1 kedai skali agaknya tak. hihii

    ReplyDelete
  7. kemain banyak borong. lepas ni bila ana ada anak apa agaknya emak borongkan agaknya ya hahaha

    ReplyDelete
  8. Rombongan Cik Kiah ke Anamizu

    ReplyDelete
  9. hah?! cucunya sorang? tikar kemain banyak tu... huhuhu untungnya tuan empunya badan...

    ReplyDelete
  10. wah...banyaknya floor mat..dah boleh cover kawasan ruang tamu tuh...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. floor mats cmni aiman pun ada satu..tp bukan utk buat mat,utk alas tidur malam.kuat benar kencing malam masa cuaca sejuk hari tu.haha

    bertuah la jadi cucu tunggal

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu