Floor Mats

12:34 AM 11 Comments A+ a-

salam engkorang semua. harini mommy dengan daddy *wahhhhh mommy daddy sangat engko =.='   ikot rombongan kak ton ke port dickson. bawak kan pengantin anak jiran aku. satu bas peginye. over kan pegi sampai satu bas ? ehh takdelah over sebenarnye... memang dah jadi macam trend orang dalam felda ni, kalo anak dapat jodoh orang jauh, pastu pulak kalo rezeki lebih, memang mak ayah akan sewa sebijik bas pastu angkut la jiran tetangga join rombongan tu.. sambil jalan-jalan nengok tempat orang gittewwww ~

kemain eksaited lagi mak aku dari malam semalam dok mikior ape yang nak di shoppingkan.. yerlah sebabnye rombongan pengantin tu area port dickson--negeri sembilan. dah tentu lah pit stopnye --- Nilai 3 yang sangat bernilai tu. bawak seribu pon boleh tak tinggal nilai sekupang pon dah nanti =P
pastu petang tadi balik je dari kerja, aku tengok lah ape hasil rampasan mak aku. sekalinya naahhh amek engko. mak aku borong floor mat untuk cucu dia. maklumla cucu ada sorang tu je.. aslkan terpandang je Boboiboy ke otromen ke, super heroes ke, memang otomatik je mak aku akan rembat untuk cucu dia.

yelah selalunya kalo untuk cucu, memang segalanya dapat lah. untungla engko cu dapat nenek macam gini.

11 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
February 10, 2014 delete

kalu ada bdk kecik da lama satu sambar ni ;-)

Reply
avatar
Nurulee
AUTHOR
February 10, 2014 delete

hahaha. memang pun. ee ada sorang je anak sedara sekarang. amboi. kemain manja lebih dari kita =D

Reply
avatar
February 10, 2014 delete

hahaha. sungguh ! cucu diutamakan. anak di anaktirikan. ehhh. boleh gitu? ekeke

Reply
avatar
dhiera
AUTHOR
February 10, 2014 delete

nak satu floor mat. syok la si cucu menghadap boboi ari2 kat lantai~

Reply
avatar
February 10, 2014 delete

ingat lagi dulu floor mat ni rm30 kot masa memula keluar.
sekarang da 15rgt je kot.

>sape cari sponsor GA boleh email saya nissairna@gmail.com

Reply
avatar
ct kektus
AUTHOR
February 10, 2014 delete

jeje. banyak jugak tuu. entah2 kalau ikutkan nak borong 1 kedai skali agaknya tak. hihii

Reply
avatar
nadya nordin
AUTHOR
February 10, 2014 delete

kemain banyak borong. lepas ni bila ana ada anak apa agaknya emak borongkan agaknya ya hahaha

Reply
avatar
jamian sarif
AUTHOR
February 10, 2014 delete

Rombongan Cik Kiah ke Anamizu

Reply
avatar
Nora Karim
AUTHOR
February 11, 2014 delete

hah?! cucunya sorang? tikar kemain banyak tu... huhuhu untungnya tuan empunya badan...

Reply
avatar
Azlan Strider
AUTHOR
February 11, 2014 delete

wah...banyaknya floor mat..dah boleh cover kawasan ruang tamu tuh...hehehe

Regards,
-Strider-

Reply
avatar
Puan Kutu
AUTHOR
February 19, 2014 delete

floor mats cmni aiman pun ada satu..tp bukan utk buat mat,utk alas tidur malam.kuat benar kencing malam masa cuaca sejuk hari tu.haha

bertuah la jadi cucu tunggal

Reply
avatar