Feveretable : Online Coloring

10:33 PM 11 Comments A+ a-

salam. pasal entry whoopie pie sebelum ni. dia bukanla exactly rasa macam cocopie tu. kan aku cakap tulis dia punya rasa ada sikit² macam cocopie. sikit je la. sebab aku kan beli dua flavor -- red velvet (inti vanilla) dengan chocolate (inti mint) haaaaaa yang chocolate tu je la ada sikit rasa macam cocopie. pastu macam rasa hero yang  ala² cocopie tu pon ada jugak.. ok dah. cukup pasal whoopie pie. skang aku dok ushar pasal #crunchychocmonday pulak kat instagram.. kemain pulun lagi deme² pakat sharing--hashtagging pasal menatang crunchychoc nih. huh nak kena order sedaihh nih baru ngamho ! =P

ok habes bab whoopie pie =P whoopie dah selamat jadi poop dah pon wakakaka.. ohhhh btw kan aku ada cakap job scope aku sebelum ni cemane.. so ini salah satunya --- training class with kindergarten kids.setiap selasa dengan khamis cikgu diorang akan datang bawak diorang ke center (ofis) aku untuk sesi gunakan komputer (9.30 pagi -- 10.30 pagi) aku akan handle diorang sepuluh orang selalunya untuk satu sesi.. 

ada antara diorang ni yang 4 tahun, 5 tahun dan jugak 6 tahun.. selalunya untuk kelas yang 4 tahun hari selasa dan kelas untuk 5 dan 6 tahun hari khamis.. kena asingkan sebab tahap kefahaman tu tak sama.. pastu pulak diorang kan bebudak kecik lagi, memang eksaited gila la bila bab-bab gadget / komputer apa semua ni.. belom bagi arahan apa-apa lagi diorang dah kalut nak tekan.. melayan sepuluh orang ni perhhhh buleh pengsan gak wo kalo tak kena gaya hahaha

partner aku si Ida memang surrender awai lagi dah-- 

"aku takleh la Na nak handle bebudak kecik ni.. tak pandai nak tolerate.. hehehe"

aku ni pulak, memang bebudak jadi cepat rapat.. kemain nak melekaaaaat je kemana aku pegi.. sampaikan ada yang takmo balik.. nak kak ana yang antarkan balik.. jenuh jugakla cikgunye memujuk sampaila die mau ikot cikgu.. adehhhh =P


11 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
February 20, 2014 delete

akk suka budak2 jugak... rasa nak buka nursery je

Reply
avatar
Ezy Loy
AUTHOR
February 20, 2014 delete

bestnye layan bebudakkk

Reply
avatar
February 20, 2014 delete

Lyn bdk2 kn byk sabar

Reply
avatar
wan niahix
AUTHOR
February 21, 2014 delete

Kompom budak-budak tu suka dengan kak ana... hehehe...

"Keep Smiling"
^_^

Reply
avatar
ct kektus
AUTHOR
February 21, 2014 delete

nak handle budak-budak ni kene tinggi kesabaran. bagusnya cik ana ni, tu yg budak2 pon nak lekat je. hihii :D

tak habis2 dok order makanan best2 ni. kang denang saya kang nak cuba nama yg macam kiut2 ni, hehehee

Reply
avatar
Nurulee
AUTHOR
February 21, 2014 delete

bestnya dengan bebudak. serious suka sangat. hm. nak join boleh? ekekeke =D

Reply
avatar
February 21, 2014 delete

budak-budak kalau dah sayangkan kita mesti susah nak lupakan.. tambahan pula jika kita layan diaorang dengan baik..

Reply
avatar
Syazana Zainn
AUTHOR
February 21, 2014 delete

alahai somel mensomel budak2 ni

klo kite dgn budak2 tahan sejam dua je

lepas tu mula surrender hihi

Reply
avatar
February 22, 2014 delete

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
February 22, 2014 delete

budak budak @ anak anak ni mmg mendamaikan.
saya bnyk bergaul dgn anak anak kemas. hihi.
dorng la tempat saya mnumpang kasih dan bermanja..

Reply
avatar
Zamani Abe
AUTHOR
February 23, 2014 delete

excited dak2 tu ae

Reply
avatar