Selalu Singgah

by - 9:50 PM



Sepanjang bulan Ogos ramai yang sudi singgah sini. Terima kaseh semua yang sudi singgah bermesra rakyat dengan tuan rumah yang kadang² macam tak berapa mesra ni hehehe. Antara insan² yang rajin singgah kat blog ni sepanjang Ogos haritu :


Tak lupa jugak kawan lain yang selalu sudi jenguk blog tak seberapa ni. Antaranya Amir, Plain83, Bro Ley, Perdu Cinta, dan ada lagi beberapa insan yang selalu sudi singgah sini. Terime kaseh datang singgah. Kalau sudi nanti mai la rumah hehehe

Oh ya. Mohon doakan untuk rakan sekerja aku yang melahirkan baby dia pra-matang haritu 31 Ogos. Baby kecik sangat. Baru 900gram. Perlukan doa dari kita semua. Mohon doakan baby dan ibunya sama-sama kuat. Sahabat aku merangkap kawan sepermainan aku dari kecik dulu :"(




You May Also Like

39 Lovenote(S)

  1. Replies
    1. Buat2 tanya lakkkk... Ha Ha Ha

      Delete
    2. yelah SS..JM bukan selalu singgah sini lain lah blog Scdha Sein tu tempat i lepaking

      Delete
  2. keciknya baby...x sampai 1 kg...semoga baby sihat hendaknya...semua kuasa Allah..amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mudah2an baby tu kuat dan sihat.

      Delete
    2. @sis JM

      haah kecik sgt baby.inshaAllah moga baby terus kuat.

      @kak Farrah

      inshaAllah mudah2an cmtu lah

      Delete
  3. semoga semuanya selamat utk ibu dan baby itu., aminn

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah semoga begitu lah Wak. aminnn

      Delete
  4. amin. semoga semua selamat ^^

    ReplyDelete
  5. thanks ana mention nama aku. terharuu aku. Hmmm...tapi xleh jadi ni aku x dapat jadi top10 monthly. nak komen byk2 la camni....

    semoga baby dan ibunya dilindungi allah dari sebarang musibah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terharu kan? kikiki. alah xyah jadi top 10 monthly pon takpe. tetap top di hati aku. eh opps! hahaha

      inshaAllah. mekaseh doanya.

      Delete
  6. nak test kat sini pulak sambil tambah bilangan komen aku.huhu....

    [img]http://1.bp.blogspot.com/-XJ2orKktMY8/TwZx-AAsslI/AAAAAAAABM8/QZ0wswj1vKM/s1600/muka+tak+puas+hati.jpg[/img]

    ReplyDelete
    Replies
    1. rilek brader, brader rilek. hahahaha

      [img]http://leadingpersonality.files.wordpress.com/2013/05/smile.jpg[/img]

      Delete
  7. semoga semuanya selamat buat beliau... amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. moga2 begitu la Plain. inshaAllah aminnnn

      Delete
  8. rajin2 blh je sggh..hihi..

    doakan yg terbaik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mai singgah Yui hihi. inshaAllah Yui..

      Delete
  9. Semoga baby baik2 saja. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. moga begitu. inshaAllah. mekaseh eizz atas doanya :)

      Delete
  10. Harap baby selamat. 0.9 kg mmg sangat kecil.

    ReplyDelete
    Replies
    1. moga begitulah. haah kecik sangat lagi die :(

      Delete
  11. Assalam ana,
    AMIN
    moga baby dalam keadaan baik2 sahaja

    psstt : nama iols terselit jugak alhamdulillah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm kak. inshaAllah moga begitu lah.

      pstt mestila terselit. akak kan sllu drop komen bertalu2 kikiki

      Delete
  12. Replies
    1. best jugakla. mcm tulis diary lebih kurang.

      Delete
  13. Nama kita tersenarai. hihi :D

    Btw, kecilnya baby tu. Tak sampai 1 kg pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekaseh Farah selalu komen sini hihi

      emm tu la sangat kecil..

      Delete
  14. ehhh....terselit nama titew hihihi


    keciknyer baby tuhhh....moga ibu dan ayahnya tabah dan baby sihat....aminnnnnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deanna mmg selalu ada terselit hihihi. haah baby kecik sangat lagi. inshaAllah mekaseh doanya :)

      Delete
  15. Harap baby dan ibu sihat dan gembira

    ReplyDelete
  16. Ok SS nak bommm sini... OK? Ha Ha Ha.. Aduss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS x sihat...pergi rehat...jgn banyak 'berjalan'

      Delete