Sampai Di Limastiga, Melaka

Pagi tadi kami (aku dan rakan sekerja yang lain) selamat sampai di Melaka. Kami berkampung 2 hari 1 malam di Limastiga, Melaka. Ada annual training di sini. Aku tak pernah dengar dan tak pernah tawu langsung tentang kewujudan Limastiga ni sehinggalah Boss kamiorang inform yang kami akan berkursus di sini. Aku malas nak cakap banyak, cuci mata dulu okay.



Rupanya Limastiga ni...




Private vacation villa. Buat masa ni semuanya aku rasa best. Nanti aku review kalau aku rajinlah kesahnye kikiki. Kolam ada dua : 1 untuk dewasa, 1 untuk kanak-kanak. Aku syok berkubang dalam pool kanak-kanak sebab aku pendek tak dalam sangat hahaha

Jerebu tebai bak hang. Adehhh.

Sumber gambar : Blog Limastiga 



18 Lovenote(S):

  1. cantiknya tempat ni...pernah masuk website dorang...kalau dpt buat family gathering sure best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah cantik kak. real depan mata lagi cantik hehe. yup mmg best buat family gathering kat situ. private sikit hehe

      Delete
  2. nice, selamat berkursus di kala jerebu... huhuhu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah setel kursus. pastu mata merah. jerebu kuat huk3

      Delete
  3. wah bestnya..mana tau boleh jadi pilihan kami sekeluarga..

    ReplyDelete
  4. wahh kat Melaka tang mana tu?

    ReplyDelete
  5. Lawa tempat ni.. semalam brapa ringgit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1 malam untuk 3 rumah Limas tu rm2300 (weekdays)

      Delete
  6. Cantiknyaaaa tempat ni! Ingatkan Limastiga tu nama tempat. Rupanya nama private villa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. seriyes cantik sgt deco tempat ni Farah. haah memula tu ingtkan nama tempat Limastiga tu rupanya nama private villa tu.

      Delete
  7. Private rupanya. Patut nampak mewah semacam.
    Selamat berkursus :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah private cEro. harga dia pon 'mewah' gak hahaha

      Delete
  8. fuhh..best la dapat pergi tempat cantik dan mewah macam ni. Jerebu tu sikit je...bukan selalu pun dapat pergi tempat macam ni. abaikan jerebu, time2 macam ni la nak enjoy..hahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. takdela dpt p selalu pon Bro Ley. trip kerja cenggini la pon nak dpt merasa p tmpt2 mahal cenggitu. jerebu pon redah jugakla pegi hahahaha

      Delete
  9. Replies
    1. dekat dgn kampung kak anies rupanye ye? hehe

      Delete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu