Sampai Di Limastiga, Melaka

5:30 PM 18 Comments A+ a-

Pagi tadi kami (aku dan rakan sekerja yang lain) selamat sampai di Melaka. Kami berkampung 2 hari 1 malam di Limastiga, Melaka. Ada annual training di sini. Aku tak pernah dengar dan tak pernah tawu langsung tentang kewujudan Limastiga ni sehinggalah Boss kamiorang inform yang kami akan berkursus di sini. Aku malas nak cakap banyak, cuci mata dulu okay.



Rupanya Limastiga ni...




Private vacation villa. Buat masa ni semuanya aku rasa best. Nanti aku review kalau aku rajinlah kesahnye kikiki. Kolam ada dua : 1 untuk dewasa, 1 untuk kanak-kanak. Aku syok berkubang dalam pool kanak-kanak sebab aku pendek tak dalam sangat hahaha

Jerebu tebai bak hang. Adehhh.

Sumber gambar : Blog Limastiga 



18 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Norma NML
AUTHOR
September 14, 2015 delete

cantiknya tempat ni...pernah masuk website dorang...kalau dpt buat family gathering sure best :)

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
September 14, 2015 delete

nice, selamat berkursus di kala jerebu... huhuhu~

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 14, 2015 delete

wah bestnya..mana tau boleh jadi pilihan kami sekeluarga..

Reply
avatar
Wardah Aneesa
AUTHOR
September 14, 2015 delete

wahh kat Melaka tang mana tu?

Reply
avatar
amir zahari
AUTHOR
September 15, 2015 delete

Lawa tempat ni.. semalam brapa ringgit?

Reply
avatar
Farah
AUTHOR
September 15, 2015 delete

Cantiknyaaaa tempat ni! Ingatkan Limastiga tu nama tempat. Rupanya nama private villa.

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
September 15, 2015 delete

Private rupanya. Patut nampak mewah semacam.
Selamat berkursus :)

Reply
avatar
Bro Ley
AUTHOR
September 16, 2015 delete

fuhh..best la dapat pergi tempat cantik dan mewah macam ni. Jerebu tu sikit je...bukan selalu pun dapat pergi tempat macam ni. abaikan jerebu, time2 macam ni la nak enjoy..hahaha....

Reply
avatar
September 17, 2015 delete

dkt dgn kampung sy ;-)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 28, 2015 delete

haah cantik kak. real depan mata lagi cantik hehe. yup mmg best buat family gathering kat situ. private sikit hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 28, 2015 delete

dah setel kursus. pastu mata merah. jerebu kuat huk3

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 28, 2015 delete

boleh try nti PC hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 28, 2015 delete

kat area Umbai.

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 28, 2015 delete

1 malam untuk 3 rumah Limas tu rm2300 (weekdays)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 28, 2015 delete

seriyes cantik sgt deco tempat ni Farah. haah memula tu ingtkan nama tempat Limastiga tu rupanya nama private villa tu.

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 28, 2015 delete

haah private cEro. harga dia pon 'mewah' gak hahaha

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 28, 2015 delete

takdela dpt p selalu pon Bro Ley. trip kerja cenggini la pon nak dpt merasa p tmpt2 mahal cenggitu. jerebu pon redah jugakla pegi hahahaha

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 28, 2015 delete

dekat dgn kampung kak anies rupanye ye? hehe

Reply
avatar