Desaru Private Beach Resort

12:11 PM 25 Comments A+ a-


credit : Groupon

Naik juling bijik mata bila tengok banyak promotion. Ni salah satunya yang deal masih on. Tengok website promo dah tentulah cantik view dari segala segi. Hujung² tahun camnilah banyak promo sana sini. Memang mengundang dan menguji keimanan sungguh di saat poket tak berapa tebal nih huwawawawa

Kalaulah ada insan bermurah hati yang gatal tangan klik "Give as a Gift" tu untuk aku. Betapa indahnya duniaaa. Chitttt sodahlah Ana. Cukup² lah berangan kikikiki =P


25 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
December 06, 2014 delete

Erm mcm best je tempat ni...murah betul heeeekk

Reply
avatar
Scdha Sein
AUTHOR
December 06, 2014 delete

Lotus tu best... Tapi... Ada xxxxx...

Reply
avatar
Echa H.
AUTHOR
December 06, 2014 delete

wahh mcm best je. nak je on vacation. tp $$$ tak mengizinkan huhuhuu.

Reply
avatar
December 06, 2014 delete

Cantik tmpt tu kan..mmg best kalau dpt bercuti ke sna..:)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 06, 2014 delete

XXXXX = adekah ia HANTU? wuwuwu

Reply
avatar
Ezy Loy
AUTHOR
December 06, 2014 delete

arap mata kite thn godaan sale.. kehkeh

Reply
avatar
December 06, 2014 delete

Alaaaa mana mana tmpt ada hantu...eemm apa nam heran

Reply
avatar
Cik Fafa
AUTHOR
December 06, 2014 delete

bestnya. hujung2 tahun ni memang banyak promotion. cuma sedia duit ja. huhu.
takpa kak ana, nanti honeymoon mintak bakal suami give as a gift. hehe

Reply
avatar
Cik Nadyya
AUTHOR
December 06, 2014 delete

lorrr desaru ni dkt sgt ngn tmpat kite belaja dlu..

kt sni ramai org putih dtg taw.. area sni.. pantai ombaknya tinggi gak. huu

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 06, 2014 delete

memey arr mana² tmpt pon ada hantu Amar hehehe

Reply
avatar
Azrin Rahim
AUTHOR
December 06, 2014 delete

hujung2 nie vacation ayie mostly semua cancel sebb payment xmasuk lg.. sedih je

Reply
avatar
December 06, 2014 delete

wahh desaru... dulu2 masa kecik selalu gi...sbb kampung kite kt johor :D

Reply
avatar
Scdha Sein
AUTHOR
December 06, 2014 delete

SS biasa jugak kat situ... Dah banyak kali jugak laa... Tempat tu boleh tahan keras... So... Berilah salam sebelum masuk... Keh Keh Keh...

Reply
avatar
Sabrina SA
AUTHOR
December 07, 2014 delete

gambar dalam website tu seriously memang memikat hati utk buat org yg singgah website dia pergi ke resort tu

Reply
avatar
Farrah MF
AUTHOR
December 07, 2014 delete

Akak pun terWowwww tgk promo ni. Tapi berangan je lah. Skrg ni busy, tak sempat nak berlibur.

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
December 07, 2014 delete

Macam best je kan ;D

Reply
avatar
Cik Mimie
AUTHOR
December 08, 2014 delete

Wah, best jer...jom la Ana :) hehehe

Reply
avatar
December 09, 2014 delete

kalu sy pn nk jg ana oiiii... ;-)

Reply
avatar
acik idah
AUTHOR
December 09, 2014 delete

erkkk.... memang menarik nieee... uwarrrghhhh nak jugaakkkk ;'(

Reply
avatar
Jari Manis
AUTHOR
December 10, 2014 delete

klau camtu tgk je lah ye heee

Reply
avatar
December 11, 2014 delete

Memang cantik kat sini. Akak dah pernah sampai tapi pergi mandi kat kolam tu jer

Reply
avatar
December 12, 2014 delete

jom kak ana, belanja saya. hehe

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
December 13, 2014 delete

gila best!! oh my! jom kak! kita p sama-sama ke sana. hehehehehehe

Reply
avatar
Scha Nazri
AUTHOR
December 20, 2014 delete

hahaha. jom anaa gi sanaaa

Reply
avatar
Ocean Cash
AUTHOR
July 20, 2016 delete



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA...

ANDA MEMERLUKAN PINJAMAN YANG MUDAH?
KELULUSAN SEGERA!! TUNAI SEGERA!!
KAMI ADALAH PANEL ANDA =)


Disini kami ingin menawarkan skim pinjaman yang berdaftar kepada sesiapa yg mengalami krisis kewangan sama ada anda BLACKLIST/CTOS/CCRIS,jangan bimbang anda juga boleh memohon.Apa saja pekerjaan anda,anda boleh memohon pinjaman dengan syarikat kami.


Kami memberi pinjaman peribadi yang cepat. Kami dapat selesaikan apa jua masalah kewangan anda!


-PERKHIDMATAN KAMI HANYA DI SEKITAR SELANGOR & KL-

TUNGGU APA LAGI? JGN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI! KAMI SEDIA MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH KEWANGAN ANDA DENGAN SEGERA!!!
HUBUNGI KAMI SEGERA …

Whatsapp:+1-6474-864-724
Website http://oceancashmj.com/
Email:oceancashcapital@gmail.com

Reply
avatar