Desaru Private Beach Resort


credit : Groupon

Naik juling bijik mata bila tengok banyak promotion. Ni salah satunya yang deal masih on. Tengok website promo dah tentulah cantik view dari segala segi. Hujung² tahun camnilah banyak promo sana sini. Memang mengundang dan menguji keimanan sungguh di saat poket tak berapa tebal nih huwawawawa

Kalaulah ada insan bermurah hati yang gatal tangan klik "Give as a Gift" tu untuk aku. Betapa indahnya duniaaa. Chitttt sodahlah Ana. Cukup² lah berangan kikikiki =P


25 Lovenote(S):

  1. Erm mcm best je tempat ni...murah betul heeeekk

    ReplyDelete
  2. Lotus tu best... Tapi... Ada xxxxx...

    ReplyDelete
    Replies
    1. XXXXX = adekah ia HANTU? wuwuwu

      Delete
    2. Alaaaa mana mana tmpt ada hantu...eemm apa nam heran

      Delete
    3. memey arr mana² tmpt pon ada hantu Amar hehehe

      Delete
    4. SS biasa jugak kat situ... Dah banyak kali jugak laa... Tempat tu boleh tahan keras... So... Berilah salam sebelum masuk... Keh Keh Keh...

      Delete
  3. wahh mcm best je. nak je on vacation. tp $$$ tak mengizinkan huhuhuu.

    ReplyDelete
  4. Cantik tmpt tu kan..mmg best kalau dpt bercuti ke sna..:)

    ReplyDelete
  5. arap mata kite thn godaan sale.. kehkeh

    ReplyDelete
  6. bestnya. hujung2 tahun ni memang banyak promotion. cuma sedia duit ja. huhu.
    takpa kak ana, nanti honeymoon mintak bakal suami give as a gift. hehe

    ReplyDelete
  7. lorrr desaru ni dkt sgt ngn tmpat kite belaja dlu..

    kt sni ramai org putih dtg taw.. area sni.. pantai ombaknya tinggi gak. huu

    ReplyDelete
  8. hujung2 nie vacation ayie mostly semua cancel sebb payment xmasuk lg.. sedih je

    ReplyDelete
  9. wahh desaru... dulu2 masa kecik selalu gi...sbb kampung kite kt johor :D

    ReplyDelete
  10. gambar dalam website tu seriously memang memikat hati utk buat org yg singgah website dia pergi ke resort tu

    ReplyDelete
  11. Akak pun terWowwww tgk promo ni. Tapi berangan je lah. Skrg ni busy, tak sempat nak berlibur.

    ReplyDelete
  12. Wah, best jer...jom la Ana :) hehehe

    ReplyDelete
  13. kalu sy pn nk jg ana oiiii... ;-)

    ReplyDelete
  14. erkkk.... memang menarik nieee... uwarrrghhhh nak jugaakkkk ;'(

    ReplyDelete
  15. klau camtu tgk je lah ye heee

    ReplyDelete
  16. Memang cantik kat sini. Akak dah pernah sampai tapi pergi mandi kat kolam tu jer

    ReplyDelete
  17. gila best!! oh my! jom kak! kita p sama-sama ke sana. hehehehehehe

    ReplyDelete
  18. hahaha. jom anaa gi sanaaa

    ReplyDelete


  19. ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA...

    ANDA MEMERLUKAN PINJAMAN YANG MUDAH?
    KELULUSAN SEGERA!! TUNAI SEGERA!!
    KAMI ADALAH PANEL ANDA =)


    Disini kami ingin menawarkan skim pinjaman yang berdaftar kepada sesiapa yg mengalami krisis kewangan sama ada anda BLACKLIST/CTOS/CCRIS,jangan bimbang anda juga boleh memohon.Apa saja pekerjaan anda,anda boleh memohon pinjaman dengan syarikat kami.


    Kami memberi pinjaman peribadi yang cepat. Kami dapat selesaikan apa jua masalah kewangan anda!


    -PERKHIDMATAN KAMI HANYA DI SEKITAR SELANGOR & KL-

    TUNGGU APA LAGI? JGN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI! KAMI SEDIA MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH KEWANGAN ANDA DENGAN SEGERA!!!
    HUBUNGI KAMI SEGERA …

    Whatsapp:+1-6474-864-724
    Website http://oceancashmj.com/
    Email:oceancashcapital@gmail.com

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu