Done | Segmen 12 Jam Bloglist #12 Mialiana.com

12:47 PM 20 Comments A+ a-


Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 24 Disember 2014, iaitu tepat jam 10.30 pagi sehingga 10.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :

  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #12 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya. Sama² kita support segmen kawan² blogger ;)




20 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Ezy Loy
AUTHOR
December 24, 2014 delete

selamat berbloglist cik ana!

Reply
avatar
zarulfarhana
AUTHOR
December 24, 2014 delete

selamat bersegmen

Reply
avatar
Nur Inani
AUTHOR
December 24, 2014 delete

selamat bersegmen ana :)

Reply
avatar
Eny Abdullah
AUTHOR
December 24, 2014 delete

akak nak join jugak!! :D

Reply
avatar
Eny Abdullah
AUTHOR
December 24, 2014 delete

akak nak join jugak!! :D

Reply
avatar
Jie Najihah
AUTHOR
December 24, 2014 delete

SELAMAT BERSEGMEN ! :)

Reply
avatar
Sabrina SA
AUTHOR
December 24, 2014 delete

selamat bersegmen kak ana ^^

Reply
avatar
December 24, 2014 delete

assalam azney join segmen yang sama jugak.:) selamat bersegmen :)

http://www.azneyshamsuddin.com/2014/12/segmen-12-jam-bloglist-12-mialianacom.html

Reply
avatar
Deanna Morni
AUTHOR
December 24, 2014 delete

selamat bersegment yerrrr hihihhih

Reply
avatar
Scha Nazri
AUTHOR
December 25, 2014 delete

bersegmen lah kamu selamat. kah!

Reply
avatar
zafairMAS
AUTHOR
December 25, 2014 delete

haiii,...! gud luck...!! moga terpilih :)

Reply
avatar
Cik Nadyya
AUTHOR
December 27, 2014 delete

selamat bsegmen again kak. hehe

Reply
avatar
Mas Zull
AUTHOR
January 01, 2015 delete

assalamualaikum....selamat tahun baru...:)

Reply
avatar
January 01, 2015 delete

kak wana x sempat join..

Reply
avatar
Mia Liana
AUTHOR
January 02, 2015 delete

Salam. Maaf lambat blogwalking. Terima kasih sudi join Segmen Bloglist #12 Mialiana.com (^_^).

Senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-12.html

Senarai pemenang ada di http://www.mialiana.com/2014/12/pengumuman-pemenang-segmen-12-jam.html

- Mia Liana -

Reply
avatar
Nur As
AUTHOR
January 03, 2015 delete

Berjaye ke? huhu

Dah lama tamat, kekeke tak sempat join

Reply
avatar
Iha Zaliza
AUTHOR
March 09, 2015 delete

Assalamualaikum, jemput join ye ^_^

http://ihazaliza.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html

Reply
avatar