Di Zalora.com.my | Fesyen Terkini


Industri fesyen Malaysia memperlihatkan corak perkembangan yang cukup menarik sejak akhir² ini. Trend fesyen terkini Malaysia telah menerima perubahan yang sangat signifikan bagi kategori trend fesyen pakaian wanita terkini. Secara asasnya terdapat dua jenis fesyen wanita yang paling besar dalam industri tempatan.


1.      Trend Fesyen Pakaian Moden
Trend pakaian wanita jenis ini lebih bersifat moden. Ianya lebih popular dalam kalangan wanita urban yang lebih meminati gaya fesyen yang mempunyai ciri² moden bersama rekaan yang segar dan terkini. Trend fesyen ini dibawa oleh wanita² muda yang bekerjaya dan remaja.


2.      Trend Fesyen Pakaian Muslimah Moden
Trend fesyen Muslimah terkini telah melanda industri fesyen Muslimah Malaysia dengan cukup dahsyat. Ramai pemerhati dan pengkritik fesyen di Malaysia mengatakan perkembangan fesyen pakaian Muslimah telah menjadi titik tolak kepada perkembangan pasaran fesyen Malaysia secara total. Dress Muslimah ataupun busana Muslimah moden digayakan oleh peminat fesyen yang turut dikenali sebagai hijabista.

Kedua-dua trend fesyen terkini wanita ini amat dan sedang popular di negara ini. Ianya telah melahirkan satu pasaran yang cukup kompetitif dengan pelbagai pilihan koleksi fesyen yang cukup menakjubkan

Lain orang -- lain pilihannya kan? Pada aku pulak, ikotlah mana² asalkan selesa. Apatah lagi kalau ia selesa dan PERCUMA. Wow! Bagaikan KFC dicita, Nutella mendatang. Siapa malas nak buang masa + bazir tenaga + penat pusing cari parking -- tak perlu runsinglah sekarang semuanya main klik² aje kan?  Pilih saja apa yang disuka pastu bayar via online banking pastu tunggu barang. Semudah membeli belah di Zalora kan? hehehe =D

#PrayForMalaysia

30 Lovenote(S):

  1. Zalora memang terbaik :) So far puas hati dengan servis dia :)

    ReplyDelete
  2. Sekarang ni duduk rumah je..bring atas katil dah boleh membeli belah..

    ReplyDelete
  3. SS simple aje.. Kain batik ikat tepi... Jalan kat Pasar Malam... He He He...

    ReplyDelete
  4. Takpernah shopping.. tapi pernah cuci mata.. lawa2

    ReplyDelete
  5. tak pernah shopping onlinelagi

    ReplyDelete
  6. sekarang ni banyak fesyen terkini kan ana..tinggal pilih mana yang suka ja..hee :)

    ReplyDelete
  7. selalu beli sandal dekat zalora. hikssss. lawa kott :D

    ReplyDelete
  8. Sekarang shopping online memang lebih mudah, lebih praktikal :)

    ReplyDelete
  9. servis zalora memang mantap, terbaik ;3

    ReplyDelete
  10. dah dua kali beli kat zalora. memang best :)

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. pernah beli beg ngn zalora..
    arini order esknye barang smpai.
    memang terbaik..
    tp beli beg gune voucher zalora bg la..
    ihiks..

    ReplyDelete
  13. hehhehe...alhamdulillah...da rezeki leh shopping lagi di zalora

    ReplyDelete
  14. pernah jugak shopping beg di zalora. memang best, hehehe :)

    ReplyDelete
  15. Adik aku kata Zalora ni tak boleh start. Nanti kalau start semua nak beli kat Zalora sbb lancar sangat...hhahaha

    ReplyDelete
  16. org pompuan mmg suka ni...harap2 isteri saya tak tahu pasal ni :-)

    ReplyDelete
  17. hehehee orang perempuan memang favourite dia bab2 fesyen ni.. termasuk lah ina. geram bila tengok baju lelawa dekat internet ni. nasib tak de duit, kalau ada duit, habis ina borong sampai pokai ;p

    ReplyDelete
  18. servis tip top zalora ni. barang2 pun kualiti okay.^^

    ReplyDelete
  19. tang muslimah modern tu.. mcm something wrong jerk..

    ReplyDelete
  20. Salam

    SELAMAT TAHUN BARU 2015

    Semoga tahun2 mendatang menjanjikan kemakmuran, keamanana dan kesejahteraan kepada kita semua.... aminnn....

    ReplyDelete
  21. Wah, KFC dicita Nutella mendatang yer ^-^

    ReplyDelete
  22. ambooiii "Bagaikan KFC dicita, Nutella mendatang".... comel jer :D btw, kita pon suke sopping on9, sebab senang, xpayah keluar rumah,jimat masa, xkena hujan panas semua...kehkehkehk :D

    ReplyDelete
  23. ohh dah shopping dgn zalora, mmg macam bagaikan KFC dicita, Nutella mendatang, hahaha lawak lah akk ni

    ReplyDelete
  24. x sabar nk tggu bonus masuk nk shoppingdi Zalora...berkenan dgn muslimah fesyen tu

    ReplyDelete
  25. zaman ni adalah zaman online. Senang utk beli barang Online Fashion Boutique Malaysia

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu