Dont Minum Susu Anmum

4:40 PM 49 Comments A+ a-

Ini semua SS punya pasal la ni. Suggest suruh aku minum susu anmum lah katanya mana tahu nanti kot tetiba Magnet buleh tarik kunci yang stuck kat lobang kunci kereta aku tu. Engko ni saje kan SS hahahaha


Ekceli kan salah satu perangai pelik aku adalah aku tak minum apa jugak jenis susu tepung. Bagi lah anlene ke, anmum ke, antonio banderas ke hape memang aku tak boleh. Kalo aku minum jugak memang habesla keluar segala isi perut. Selambak pulak aku muntahkan lava kang. Jangankan nak minum, bau dia pon aku tak boleh. Errrr cane tah nak kata. Senang citer aku takleh minum susu tepunglah. Aku minum susu cap gantung je hehehe

Sel-sel otak tak berapa nak berhubung sangatla kot tu pasal yang sampai buleh kunci stuck kat lobang tu. Err tapi kalo betoilah si daddy seriyes dengan apa yang beliau cakapkan tu... ehem~ =P

Tolong doakan yang baik-baik untuk aku lah ye =D

49 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Echa H.
AUTHOR
December 21, 2014 delete

hihihihi boleh cuba kot :P laaa susu is yummmmyy okay hahaha. lagi2 susu dutchlady :D

Reply
avatar
zarulfarhana
AUTHOR
December 21, 2014 delete

hahhaha swuh si SS cipta satu susu buat ana yg mampu di minum ana.. hahahah

Reply
avatar
Scdha Sein
AUTHOR
December 21, 2014 delete

Tapi SS pelik... Dah minum susu Anmum pon... Kenapa sampai sekarang Beruang Kutub Utara masih lagi tak makan Penguin Kutub Selatan... Padahal boleh je naik flight... Sebab Panda dari China pon boleh sampai Malaysia... He He He...

Reply
avatar
Scdha Sein
AUTHOR
December 21, 2014 delete

Cik Zarul Farhana nak susu yang acaner? He He He...

Reply
avatar
Eny Abdullah
AUTHOR
December 21, 2014 delete

hhahaahaha tu lah akak baca komen dia pun tersedak2 gelak...
eh antonio banderas pun tak nak rugilahhh hehehehe

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
December 21, 2014 delete

oohhh... apa ni apa ni apa ni?? ;3

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
December 21, 2014 delete

huhuh... ok, semoga bimbo kembali normal ;3

Reply
avatar
Deanna Morni
AUTHOR
December 21, 2014 delete

heheheh..sama laa kita...susu tepung memang xleh nak telan...kalau susu dalam kotak jer bileh tu pon kena ada perisa coklat..

Reply
avatar
Nur Inani
AUTHOR
December 21, 2014 delete

Hahahah. samalah kita ana oiii. nani pun memang tak boleh minum susu tepung. loyaaa oihhh

Reply
avatar
Jie Najihah
AUTHOR
December 21, 2014 delete

geng lagi laa kita.. Den pun dop suka minum susu tepung.. err.. tekak xmau terima langsungg.. pasaipa taktaw. sejak azali lagi. hehek.

Reply
avatar
Najib Ariyan
AUTHOR
December 21, 2014 delete

susu tepung takleh? kalau susu yg bukan tepung boleh ker? ada orang semua produk diary langsung tak boleh... memang dia akan muntah lahar

Reply
avatar
Hafizin Jamil
AUTHOR
December 21, 2014 delete

aku peminat susu. bantai je semua susu kecuali susu masam. Haha. eh, pliss la. minum susu. haha

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 21, 2014 delete

dah penah cuba dah tapi tak boleh jugak la Echa =D

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 21, 2014 delete

nak soh si SS cipta susu? hahahahaha. jap nanti tunggu SS reply lagi nanti kahkahkah

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 21, 2014 delete

maybe sebab ada signs "no animals alre allowed on board" kot SS =D

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 21, 2014 delete

terhibur ea Mila ? ehehehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 21, 2014 delete

ana tak habes gelak lagi kak eny oi hahaha
takmolah antonio banderas. dah tua dah dia =D

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 21, 2014 delete

aku pon tak tau apa ni Plain hahaha

bontot Bimbo masih lagi disula dengan belen kunci tu sbb mmg stuck x boleh kluar dah sampai sekarang sobss sobss

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 21, 2014 delete

eh ehh kenape boleh tersama pulak ni Deanna? ana pon kalo susu dlm kotak yg perisa chocolate je boleh mampu telan dan tak terkeluar isi perut.. selain drpd tu konfem muntah :"(

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 21, 2014 delete

hey hey kita sama. loya weyhh nani kan! hahaha

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 21, 2014 delete

ehhh Jie pon sama ke? tu la taktau pasaipa tapi memang sejak azali hekhekhek

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 21, 2014 delete

susu tepung memang tak boleh langsung minum. for sure akan muntah segala.
kalo susu bukan tepung cnth susu kotak etc boleh jugakla telan as long as choc flavor.
errr tapi ana xdela kategori lactose intolerant tu.

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 21, 2014 delete

hamboih kemain lagi hang peminat susu ek HJ.
eh takmola paksa paksa pliss jangannnlaa plisss hahaha

Reply
avatar
December 22, 2014 delete

Saya dulu pun x boleh.
Tapi, saya paksa je..
Tutup hidung, n telan.

Reply
avatar
December 22, 2014 delete

Kalau susu kotak, boleh ke?

Reply
avatar
December 22, 2014 delete

Ana mengandung ke cakap pasal susu2 ni?

Reply
avatar
Scdha Sein
AUTHOR
December 22, 2014 delete

SS tak nak la cipta susu... Nanti sapi yg dapat nama... He He He...

Reply
avatar
Scdha Sein
AUTHOR
December 22, 2014 delete

Ayoooo itu macam kaluuu... Dia takut nanti kera dihutan disusukan... Anak di umah mati kelaparan... Ammaaakk...

Reply
avatar
nana liena
AUTHOR
December 22, 2014 delete

ayoo..susah nya tak minum susu..ada kalsium tu..penting utk ketinggian..hehehe..
kita syak sebab bau dia kuat ya tu yg ana tak dapat telan habis.. hehee..

Reply
avatar
December 22, 2014 delete

Zumal pun tak minum susu tepung gak... Entah ler bila tengok susu rasa macam tak selera jew...

Reply
avatar
Cik Mimie
AUTHOR
December 24, 2014 delete

Hahaha..ana kita geng...Cik Mimie pun tak minum segala macam susu n..meloyakan la..heee sep3 sikit!

Reply
avatar
zarulfarhana
AUTHOR
December 24, 2014 delete

kalau susu ibu still ibu dpt nama heheheh

Reply
avatar
zarulfarhana
AUTHOR
December 24, 2014 delete

iklan susu apa ya... yang lagu dia.. ibu kau ratu hatiku

Reply
avatar
Farrah MF
AUTHOR
December 26, 2014 delete

Adoyaiii akak boleh kayak susu baca komen2 korang kat atas ni ;)

Reply
avatar
Farrah MF
AUTHOR
December 26, 2014 delete

Akak susu tepung ke kotak ke,..OK. Susu segar banyak flavour tu lagilah suka :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 26, 2014 delete

kalo susu kotak jenis flavor coklat ana buleh la telan.
selain drpd tu, errr errr errr x boleh kak shikin =P

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 26, 2014 delete

mengandungi lelemak ade la kak kikiki

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 26, 2014 delete

ehh tapi kiteww minum susu ibu taw! hehehe
err tah la maybe jugak kot sbb BAU susu tu xleh tahan hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 26, 2014 delete

ahah! sama! kita serupaaaaaa~ hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 26, 2014 delete

eeee idokle kak. dah try dah, muntah pelangi! hahaha

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 26, 2014 delete

laaa cik mimie pon sama? sep sikit! hahaha

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 26, 2014 delete

bukan tu ZF. ni iklan magnet boleh tarik besi hahaha

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 26, 2014 delete

wahhh bagus ni kak farah ni hehe

Reply
avatar
zarulfarhana
AUTHOR
December 26, 2014 delete

kayak susu apa kak farah...
berkayak di lautan susu ka

Reply
avatar
Nur As
AUTHOR
January 03, 2015 delete

hahahaha ape akak niii, lol

Double lol

Susu sedap lahh, alaa rugi nyee

Reply
avatar
Jari Manis
AUTHOR
January 12, 2015 delete

susu kan berkhasiat utk tulang supaya tidak cepat reput..kalau x boleh minum susu tepung ce try susu cair dalam botol tu

Reply
avatar