Dont Minum Susu Anmum

Ini semua SS punya pasal la ni. Suggest suruh aku minum susu anmum lah katanya mana tahu nanti kot tetiba Magnet buleh tarik kunci yang stuck kat lobang kunci kereta aku tu. Engko ni saje kan SS hahahaha


Ekceli kan salah satu perangai pelik aku adalah aku tak minum apa jugak jenis susu tepung. Bagi lah anlene ke, anmum ke, antonio banderas ke hape memang aku tak boleh. Kalo aku minum jugak memang habesla keluar segala isi perut. Selambak pulak aku muntahkan lava kang. Jangankan nak minum, bau dia pon aku tak boleh. Errrr cane tah nak kata. Senang citer aku takleh minum susu tepunglah. Aku minum susu cap gantung je hehehe

Sel-sel otak tak berapa nak berhubung sangatla kot tu pasal yang sampai buleh kunci stuck kat lobang tu. Err tapi kalo betoilah si daddy seriyes dengan apa yang beliau cakapkan tu... ehem~ =P

Tolong doakan yang baik-baik untuk aku lah ye =D

49 Lovenote(S):

  1. hihihihi boleh cuba kot :P laaa susu is yummmmyy okay hahaha. lagi2 susu dutchlady :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah penah cuba dah tapi tak boleh jugak la Echa =D

      Delete
  2. hahhaha swuh si SS cipta satu susu buat ana yg mampu di minum ana.. hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Zarul Farhana nak susu yang acaner? He He He...

      Delete
    2. nak soh si SS cipta susu? hahahahaha. jap nanti tunggu SS reply lagi nanti kahkahkah

      Delete
    3. SS tak nak la cipta susu... Nanti sapi yg dapat nama... He He He...

      Delete
    4. kalau susu ibu still ibu dpt nama heheheh

      Delete
    5. Adoyaiii akak boleh kayak susu baca komen2 korang kat atas ni ;)

      Delete
    6. kayak susu apa kak farah...
      berkayak di lautan susu ka

      Delete
  3. Tapi SS pelik... Dah minum susu Anmum pon... Kenapa sampai sekarang Beruang Kutub Utara masih lagi tak makan Penguin Kutub Selatan... Padahal boleh je naik flight... Sebab Panda dari China pon boleh sampai Malaysia... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe sebab ada signs "no animals alre allowed on board" kot SS =D

      Delete
    2. Ayoooo itu macam kaluuu... Dia takut nanti kera dihutan disusukan... Anak di umah mati kelaparan... Ammaaakk...

      Delete
  4. hhahaahaha tu lah akak baca komen dia pun tersedak2 gelak...
    eh antonio banderas pun tak nak rugilahhh hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ana tak habes gelak lagi kak eny oi hahaha
      takmolah antonio banderas. dah tua dah dia =D

      Delete
  5. oohhh... apa ni apa ni apa ni?? ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuh... ok, semoga bimbo kembali normal ;3

      Delete
    2. aku pon tak tau apa ni Plain hahaha

      bontot Bimbo masih lagi disula dengan belen kunci tu sbb mmg stuck x boleh kluar dah sampai sekarang sobss sobss

      Delete
  6. heheheh..sama laa kita...susu tepung memang xleh nak telan...kalau susu dalam kotak jer bileh tu pon kena ada perisa coklat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh ehh kenape boleh tersama pulak ni Deanna? ana pon kalo susu dlm kotak yg perisa chocolate je boleh mampu telan dan tak terkeluar isi perut.. selain drpd tu konfem muntah :"(

      Delete
  7. Hahahah. samalah kita ana oiii. nani pun memang tak boleh minum susu tepung. loyaaa oihhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hey hey kita sama. loya weyhh nani kan! hahaha

      Delete
  8. geng lagi laa kita.. Den pun dop suka minum susu tepung.. err.. tekak xmau terima langsungg.. pasaipa taktaw. sejak azali lagi. hehek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh Jie pon sama ke? tu la taktau pasaipa tapi memang sejak azali hekhekhek

      Delete
  9. susu tepung takleh? kalau susu yg bukan tepung boleh ker? ada orang semua produk diary langsung tak boleh... memang dia akan muntah lahar

    ReplyDelete
    Replies
    1. susu tepung memang tak boleh langsung minum. for sure akan muntah segala.
      kalo susu bukan tepung cnth susu kotak etc boleh jugakla telan as long as choc flavor.
      errr tapi ana xdela kategori lactose intolerant tu.

      Delete
  10. aku peminat susu. bantai je semua susu kecuali susu masam. Haha. eh, pliss la. minum susu. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboih kemain lagi hang peminat susu ek HJ.
      eh takmola paksa paksa pliss jangannnlaa plisss hahaha

      Delete
  11. Saya dulu pun x boleh.
    Tapi, saya paksa je..
    Tutup hidung, n telan.

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. kalo susu kotak jenis flavor coklat ana buleh la telan.
      selain drpd tu, errr errr errr x boleh kak shikin =P

      Delete
  13. Ana mengandung ke cakap pasal susu2 ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mengandungi lelemak ade la kak kikiki

      Delete
  14. ayoo..susah nya tak minum susu..ada kalsium tu..penting utk ketinggian..hehehe..
    kita syak sebab bau dia kuat ya tu yg ana tak dapat telan habis.. hehee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh tapi kiteww minum susu ibu taw! hehehe
      err tah la maybe jugak kot sbb BAU susu tu xleh tahan hehe

      Delete
  15. Zumal pun tak minum susu tepung gak... Entah ler bila tengok susu rasa macam tak selera jew...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahah! sama! kita serupaaaaaa~ hehe

      Delete
  16. Replies
    1. eeee idokle kak. dah try dah, muntah pelangi! hahaha

      Delete
  17. Hahaha..ana kita geng...Cik Mimie pun tak minum segala macam susu n..meloyakan la..heee sep3 sikit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa cik mimie pon sama? sep sikit! hahaha

      Delete
  18. iklan susu apa ya... yang lagu dia.. ibu kau ratu hatiku

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan tu ZF. ni iklan magnet boleh tarik besi hahaha

      Delete
  19. Akak susu tepung ke kotak ke,..OK. Susu segar banyak flavour tu lagilah suka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh bagus ni kak farah ni hehe

      Delete
  20. hahahaha ape akak niii, lol

    Double lol

    Susu sedap lahh, alaa rugi nyee

    ReplyDelete
  21. susu kan berkhasiat utk tulang supaya tidak cepat reput..kalau x boleh minum susu tepung ce try susu cair dalam botol tu

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu