Diction

10:30 AM 18 Comments A+ a-


credit : Dini

Keropok Diction ni memang sempoi sebab siap ada free sos kat dalam dia. 5-6 tahun dulu senang jugak jumpa keropok ni tapi sekarang dah susah dah. Company dia dah stop pengeluaran dia ke hape? Atau aku je yang tak jumpa kedai yang jual keropok ni? kikiki  =P

Now on the way ke Bagan Serai--Taiping ada walimatulurus sepupu aku. Muda lagi sepupu aku ni baru umur 23 dah bertemu jodoh dah Alhamdulillah tahniah untuk beliau. Semoga kekal sampai Jannah ;)

Planning nak terjah mee udang Kuala Sepetang lepas balik kenduri nanti. Yummeyyhhh ! Nampak dak 'tamak' ? Belom sampai kenduri pon lagi ada hati nak terjah mee udang hahaha


18 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Farrah MF
AUTHOR
December 14, 2014 delete

Diction? Siap ada sos? Akak tak penah come across. Setakat bika tu tahulah hihihi
Selamat mamam lauk kenduri. Mee udang tu makan lebih sikit bagi pihak akak ye..:)

Reply
avatar
December 14, 2014 delete

Ermmm...biasanya diction ni jual kat kedai2 papan lama lama..kat melaka ada .bika juga yng sedap...heee
Perh..beb kirim mee udang...best2

Reply
avatar
Scdha Sein
AUTHOR
December 14, 2014 delete

Alooorr kat JB tak de... Macam sodap aje....

Reply
avatar
BudakVanilla
AUTHOR
December 14, 2014 delete

memang suka makan keropok nie dulu. siap ada sos cili atau tomato. :D

Reply
avatar
Ezy Loy
AUTHOR
December 14, 2014 delete

ade lg jual tp kuantiti xseperti dulu.. hihi..
ciput je isinya..
huh

Reply
avatar
Aretikz
AUTHOR
December 14, 2014 delete

Kalo pakai sos diction macam pelik jak rsa kalo bg sya.. tp keropoknya memg sdap.. hehe..

Reply
avatar
December 14, 2014 delete

hehe. D itu pasti. diction ni dari zaman sekolah rendah dah wujud. lama x makan. dulu 20sen dah dapat sebungkus. meh mintak sikit kak ana :)

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
December 14, 2014 delete

oih, tak pernah nampak lagi... atau memang aku yg tak pernah notice jajan tu, sedap eh? dia jenis yg berminyak sikit atau dry and crispy? :3

Reply
avatar
Cik Fafa
AUTHOR
December 14, 2014 delete

cheq pun sukaaa makan keropok ni dulu. asal balik sekolah ja mesti beli. haha. tapi la ni, payah nak jumpak dah.

Reply
avatar
Eazlye Reefa
AUTHOR
December 14, 2014 delete

Ili pun suka diction ni..aritu jumpa kat kedai jajan terus amik 1beg..ala terliur dah ni...

Reply
avatar
Deanna Morni
AUTHOR
December 14, 2014 delete

hhhahahaha....i luv diction 2....nyummm2

Reply
avatar
CikSiti
AUTHOR
December 14, 2014 delete

Keroppk apa ni ubi kayu ke.xpnah makan,,hehe

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
December 15, 2014 delete

Diction ni sedap, n spesial sbb ada sos...
Aku suka keropok durian lagi.
Tp laa ni punya kerepok durian tu dah laa mahal, besar je lebih tapi isi penuh angin je...hehehe

Reply
avatar
izzeyda
AUTHOR
December 16, 2014 delete

pernah makan sekali kopok nih.. yup siap ada sos yang bestnya.. ermm betul, susah nak jumpa dah sekarang kopok tuh..

Reply
avatar
December 16, 2014 delete

kpok ni tingat kt running man hahahahaha

Reply
avatar
Sabrina SA
AUTHOR
December 16, 2014 delete

Ina pernah makan juga keropok ni. Tapi dah lama dulu.. Memang sedap sebab ada sos sekali hehe ^^

Reply
avatar
Scha Nazri
AUTHOR
December 20, 2014 delete

haha tak pernah try. sedihnyaa

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
December 21, 2014 delete

saya pun suka Diction ni!!!! hahahhaha... tapi susah nak jmpa juga kat kedai...

Reply
avatar