Don

5:01 PM 21 Comments A+ a-


    

Pening lalat lak aku layan citer Don (also known as Don : The Chase Begins Again) kat TV3 tadi. Bukan Ostaz Don Daniyal tu okeh kikiki   =P   Memulanya ingatkan memang betul la the real Don (Shah Rukh Khan) mati sebab heart failure, rupanya bila dah sampai hujung baru dia reveal yang sebenarnye memang Don yang sebenarlah pretend jadi Vijay selama nih. Chitt pening lalat aku. hahaha

Dedulu ada gak tayang citer ni tapi aku tak berapa tengok sangat masa tu entah pasai apa entah lupa dah. Harini ada masa free sikit sementara tunggu kontraktor nak hantar barang perabot kat ofis aku tu, tu pasal aku dok layan citer Don nih. Watak Jasjit (Arjun Rampal) macho gila. Siap jadi tempang lagi fighting mempertaruhkan nyawa demi isteri dan anak terchenta. Cairrrrrrr nengok huk huk huk 

Movie ni shooting kat Malaysia -- sekitar Kuala Lumpur dan jugak Langkawi. Masa scene SRK turun dari payung terjun tetiba landing depan 2 orang budak lelaki tengah main baling mainan payung terjun tercengang dua orang budak tu tengok orang betul yang turun dari langit kikiki =P




21 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
December 06, 2014 delete

Memang best cerita Don ni...

Reply
avatar
Cik Nadyya
AUTHOR
December 06, 2014 delete

ehh xpna tgok..
akak cerita ni..
jd teringin lak nak tgok T-T

Reply
avatar
Ezy Loy
AUTHOR
December 06, 2014 delete

don 2 je kite tgk.. kikiki

Reply
avatar
Azrin Rahim
AUTHOR
December 06, 2014 delete

mmg xmenyemptlh nk tgok.. dok lyn mata tdi ptng.. haha

Reply
avatar
December 06, 2014 delete

wahh shoot dekat msia? terasa bangga sekejab :D

Reply
avatar
December 06, 2014 delete

alamak..nampaknya kak wana tertinggal nak tengok citer DON tu tadi..huu

Reply
avatar
Sabrina SA
AUTHOR
December 07, 2014 delete

tak pernah tengok lah pulak hehe

Reply
avatar
Farrah MF
AUTHOR
December 07, 2014 delete

Suka SRK. Suka gak Arjun walaupun awal2 dulu lakonan dia macam kaku ;)

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
December 07, 2014 delete

Tak pernah tengok full lagi Don ni ;D

Reply
avatar
December 08, 2014 delete

cerita ni rasanya ada byk siri kan?

Jemput join segmen CN yer ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

Reply
avatar
sofie adie
AUTHOR
December 08, 2014 delete

OMG!!! arjun coolnya!!!!

Reply
avatar
Cik Mimie
AUTHOR
December 08, 2014 delete

Tak tgk lagi don ni..hahaha..

Reply
avatar
December 09, 2014 delete

tuuu diaaaa...peminat hindustan ;-)

Reply
avatar
acik idah
AUTHOR
December 09, 2014 delete

okayyy tak pernah tengok lagi criter nie... mungkin suatu hari nanti... huhuhuh...

Reply
avatar
Jari Manis
AUTHOR
December 10, 2014 delete

x tgk lagi tapi pernah tgk Don lakonan SRK..mmg mantap lah

Reply
avatar
December 11, 2014 delete

Wahhhh srk my hero. Don 2 belum tgk.lagi

Reply
avatar
December 12, 2014 delete

pernah tgk tp tak habis. hehe.

klik marigold kak ana :)

Reply
avatar
December 13, 2014 delete

Zumal suka tengok walaupun dah tengok beberapa kali cuma yang tayang hari tu tak sempat tengok...

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
December 13, 2014 delete

hahahaha... saya suka Arjun Rampal! very the hottest guy on earth! hahaha. melebih lak kan... saya x berapa sangat cter Don ni. entah la...

Reply
avatar
Scha Nazri
AUTHOR
December 20, 2014 delete

kena tengok balikk. haha

Reply
avatar