Don


    

Pening lalat lak aku layan citer Don (also known as Don : The Chase Begins Again) kat TV3 tadi. Bukan Ostaz Don Daniyal tu okeh kikiki   =P   Memulanya ingatkan memang betul la the real Don (Shah Rukh Khan) mati sebab heart failure, rupanya bila dah sampai hujung baru dia reveal yang sebenarnye memang Don yang sebenarlah pretend jadi Vijay selama nih. Chitt pening lalat aku. hahaha

Dedulu ada gak tayang citer ni tapi aku tak berapa tengok sangat masa tu entah pasai apa entah lupa dah. Harini ada masa free sikit sementara tunggu kontraktor nak hantar barang perabot kat ofis aku tu, tu pasal aku dok layan citer Don nih. Watak Jasjit (Arjun Rampal) macho gila. Siap jadi tempang lagi fighting mempertaruhkan nyawa demi isteri dan anak terchenta. Cairrrrrrr nengok huk huk huk 

Movie ni shooting kat Malaysia -- sekitar Kuala Lumpur dan jugak Langkawi. Masa scene SRK turun dari payung terjun tetiba landing depan 2 orang budak lelaki tengah main baling mainan payung terjun tercengang dua orang budak tu tengok orang betul yang turun dari langit kikiki =P




21 Lovenote(S):

  1. ehh xpna tgok..
    akak cerita ni..
    jd teringin lak nak tgok T-T

    ReplyDelete
  2. don 2 je kite tgk.. kikiki

    ReplyDelete
  3. mmg xmenyemptlh nk tgok.. dok lyn mata tdi ptng.. haha

    ReplyDelete
  4. wahh shoot dekat msia? terasa bangga sekejab :D

    ReplyDelete
  5. alamak..nampaknya kak wana tertinggal nak tengok citer DON tu tadi..huu

    ReplyDelete
  6. tak pernah tengok lah pulak hehe

    ReplyDelete
  7. Suka SRK. Suka gak Arjun walaupun awal2 dulu lakonan dia macam kaku ;)

    ReplyDelete
  8. Tak pernah tengok full lagi Don ni ;D

    ReplyDelete
  9. cerita ni rasanya ada byk siri kan?

    Jemput join segmen CN yer ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  10. Tak tgk lagi don ni..hahaha..

    ReplyDelete
  11. tuuu diaaaa...peminat hindustan ;-)

    ReplyDelete
  12. okayyy tak pernah tengok lagi criter nie... mungkin suatu hari nanti... huhuhuh...

    ReplyDelete
  13. x tgk lagi tapi pernah tgk Don lakonan SRK..mmg mantap lah

    ReplyDelete
  14. Wahhhh srk my hero. Don 2 belum tgk.lagi

    ReplyDelete
  15. pernah tgk tp tak habis. hehe.

    klik marigold kak ana :)

    ReplyDelete
  16. Zumal suka tengok walaupun dah tengok beberapa kali cuma yang tayang hari tu tak sempat tengok...

    ReplyDelete
  17. hahahaha... saya suka Arjun Rampal! very the hottest guy on earth! hahaha. melebih lak kan... saya x berapa sangat cter Don ni. entah la...

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu