Dah Keluar | Pemenang Contest Shopping With RM1212 at Lazada

Pheww setel dah episod Zahira (Slot Samarinda TV3) harini tadi. Sana sini status fesbuk orang dok menggila citer Zahira ni pulak. Maklumla Zara Zya dengan Adi Putra belakon. Ngamho betoi depa berdua dalam citer tu. Opp sori bukan nak citer pasal citer Zahira. Ada join dak haritu Contest Shopping RM1212 at Lazada ? Haaaa result contest sudah keluar maaa~ 
Akak², adik², abang² yang ada join haritu silalah pergi check result kat blog Iday kot² ada terselit luck kat sana ke siapa tahu kan? Haritu aku punya wishlist ada 3 benda (Huawei Mediapad + MIDEA Washing Machine + Elba Stand Mixer) dan nampaknya rezeki aku terselit dapat Elba Stand Mixer ni ha. 
Antara hadiah lain yang pernah aku menang hehe :
Menang RM1000.00 
Hadiah Dari Kak Anies
Menang Tab BenQ
Alhamdulillah syukur nikmat kepada Allah yang memberi rahmat~ (nyanyi macam Kak Bed Abby Fana DJ SinarFm tu ye) Ke korang tak layan Sinar Fm sebab semua cakap SinarFM tu untuk orang veteren. Hey aku muda lagi tau. Telinga aku je suka dengar si Kak Bed tu bebel. Chisss~ =P

18 Lovenote(S):

  1. waahh Ana.... untunglahhh dpt mixer... leh buat cake heheheeheh. Tahniahhh

    ReplyDelete
  2. wahhhh untung laaa , tahniahhh tahniahhh ^^

    ReplyDelete
  3. awat hang so lucky!!! hahahaha tahniah weh

    ReplyDelete
  4. Tahniah Ana....jangan lupa bersedekah...

    ReplyDelete
  5. tahniah kak.. haih jeles nya T-T

    ReplyDelete
  6. Woww...menang hadiah yang ngetops je anamizu ni.
    Alhamdulillah. Bolehlah buat kek hantar kat saya lepas ni.

    ReplyDelete
  7. Dah boleh buat kek! Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
  8. Wah wah wah. Tahniah ya :)

    ReplyDelete
  9. tahniahhh. lepas ni makin rajin ah buat kek. hahah :P

    ReplyDelete
  10. tahniah.. lepas nih boleh laa baking membaking..

    ReplyDelete
  11. Tahniah yer Ana... Senang la buat biskut dan kek yer...

    ReplyDelete
  12. Congrats, Ana :)
    Boleh bake macam2 lepas ni..

    ReplyDelete
  13. wahhhh tahniahhh!! Lepas ni bole buat kek ice cream macam kat sini http://ezstoree.blogspot.com/ yer ana..:):)

    ReplyDelete
  14. fuyooo. sangat lah bertuahh!

    ReplyDelete
  15. Whoaa..seronok la Ana dapat mixer cantik mcm tu..pasni bleh la buat aktiviti baking dgn bahagianya..tahniah ya Ana.

    ReplyDelete
  16. wah, tahniah! saya xde rezeki. sobs T____T

    ReplyDelete
  17. Tahniah! rajin2 kan diri buat kek tuan puteri. Lepastu pos sikit mai ipoh

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu