Dah Keluar | Pemenang Contest Shopping With RM1212 at Lazada

11:45 PM 18 Comments A+ a-

Pheww setel dah episod Zahira (Slot Samarinda TV3) harini tadi. Sana sini status fesbuk orang dok menggila citer Zahira ni pulak. Maklumla Zara Zya dengan Adi Putra belakon. Ngamho betoi depa berdua dalam citer tu. Opp sori bukan nak citer pasal citer Zahira. Ada join dak haritu Contest Shopping RM1212 at Lazada ? Haaaa result contest sudah keluar maaa~ 
Akak², adik², abang² yang ada join haritu silalah pergi check result kat blog Iday kot² ada terselit luck kat sana ke siapa tahu kan? Haritu aku punya wishlist ada 3 benda (Huawei Mediapad + MIDEA Washing Machine + Elba Stand Mixer) dan nampaknya rezeki aku terselit dapat Elba Stand Mixer ni ha. 
Antara hadiah lain yang pernah aku menang hehe :
Menang RM1000.00 
Hadiah Dari Kak Anies
Menang Tab BenQ
Alhamdulillah syukur nikmat kepada Allah yang memberi rahmat~ (nyanyi macam Kak Bed Abby Fana DJ SinarFm tu ye) Ke korang tak layan Sinar Fm sebab semua cakap SinarFM tu untuk orang veteren. Hey aku muda lagi tau. Telinga aku je suka dengar si Kak Bed tu bebel. Chisss~ =P

18 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Eny Abdullah
AUTHOR
December 18, 2014 delete

waahh Ana.... untunglahhh dpt mixer... leh buat cake heheheeheh. Tahniahhh

Reply
avatar
December 19, 2014 delete

wahhhh untung laaa , tahniahhh tahniahhh ^^

Reply
avatar
December 19, 2014 delete

awat hang so lucky!!! hahahaha tahniah weh

Reply
avatar
December 19, 2014 delete

Tahniah Ana....jangan lupa bersedekah...

Reply
avatar
Sabrina SA
AUTHOR
December 19, 2014 delete

tahniah kak.. haih jeles nya T-T

Reply
avatar
December 19, 2014 delete

Woww...menang hadiah yang ngetops je anamizu ni.
Alhamdulillah. Bolehlah buat kek hantar kat saya lepas ni.

Reply
avatar
Scdha Sein
AUTHOR
December 19, 2014 delete

Dah boleh buat kek! Ha Ha Ha...

Reply
avatar
Farah
AUTHOR
December 19, 2014 delete

Wah wah wah. Tahniah ya :)

Reply
avatar
Nur Inani
AUTHOR
December 19, 2014 delete

tahniahhh. lepas ni makin rajin ah buat kek. hahah :P

Reply
avatar
izzeyda
AUTHOR
December 19, 2014 delete

tahniah.. lepas nih boleh laa baking membaking..

Reply
avatar
Deanna Morni
AUTHOR
December 19, 2014 delete

waahhh..tahniahhhh hihihi

Reply
avatar
December 19, 2014 delete

Tahniah yer Ana... Senang la buat biskut dan kek yer...

Reply
avatar
Farrah MF
AUTHOR
December 19, 2014 delete

Congrats, Ana :)
Boleh bake macam2 lepas ni..

Reply
avatar
Eazlye Reefa
AUTHOR
December 19, 2014 delete

wahhhh tahniahhh!! Lepas ni bole buat kek ice cream macam kat sini http://ezstoree.blogspot.com/ yer ana..:):)

Reply
avatar
Scha Nazri
AUTHOR
December 20, 2014 delete

fuyooo. sangat lah bertuahh!

Reply
avatar
December 21, 2014 delete

Whoaa..seronok la Ana dapat mixer cantik mcm tu..pasni bleh la buat aktiviti baking dgn bahagianya..tahniah ya Ana.

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
December 21, 2014 delete

wah, tahniah! saya xde rezeki. sobs T____T

Reply
avatar
Nur As
AUTHOR
January 03, 2015 delete

Tahniah! rajin2 kan diri buat kek tuan puteri. Lepastu pos sikit mai ipoh

Reply
avatar