Dil Hai Tumhara

9:25 PM 26 Comments A+ a-


Dil Hai Tumhara

Cerita ni released tahun 2002 dulu.. Masa tu memang tengah laris cerita Hindi.. Stesen TV tempatan pon berlumba tayangkan slot hindi masing².. Aku tengok cerita ni sebab ada Arjun Rampal, Preity Zinta, Mahima Chaudry dengan Jimmy Shergill tu.. 

Plotnye in love pada lelaki yang sama tapi ada lah salah sorang tu nanti sanggup berkorban untuk bagi sorang lagi tu bahagia.. Pada hal dalam hati, dia je lah yang tahu betapa sedihnya nak berdepan dengan benda tu semua. Dalam masa yang sama ada lah watak sampingan nanti akan cuba menyelematkan keadaan. Tapi berjaya tak? jeng jeng jeng..

Malam ni bakal ditayangkan kat TV2 jam 10.00 malam.. Siap sedialah tisu berkotak.. Konfem merambu air mata nanti kehkehkeh =P

Ini mesti Amy J suka.. Hindi is one of her feveret kehkehkeh =P  Kemon Amy J, malam ni jangan lupa 10.00 malam only on TV2 hehehe





26 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
sofie adie
AUTHOR
December 03, 2014 delete

Slmt menangis awak....hensem arjun rampal masa muda sampai skrg....

Reply
avatar
December 03, 2014 delete

Kak wana tengah tengok cite ni skang ditv2..hihi..jom2 tengok..ajak Amy sekali :)

Reply
avatar
Hafizin Jamil
AUTHOR
December 03, 2014 delete

apesal aku tengok tak menangis pun?? pelik..haha

Reply
avatar
Farrah MF
AUTHOR
December 03, 2014 delete

Dulu suka sangat citer ni sebab ada Arjun :)

Reply
avatar
Scha Nazri
AUTHOR
December 04, 2014 delete

you know what, den terlepas cerita nii. hmmmm

Reply
avatar
BudakVanilla
AUTHOR
December 04, 2014 delete

baru je tengok tadi. hahaha. takfaham. XD

Reply
avatar
December 04, 2014 delete

ahaii ermm pretttyy zinta..! wow..best hiii

Reply
avatar
December 04, 2014 delete

Assalam ana,
waaaaaaaa...lamaaaaaa dah iols tak layan nustan sob3

Reply
avatar
Anis Ifham
AUTHOR
December 04, 2014 delete

Dah lama tak tengok hindustan. asyik layan cerita seramm je. hihi.

Reply
avatar
Echa H.
AUTHOR
December 04, 2014 delete

alahaiii semalam tak tengok tv la pulakk. huhuhuu.

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 04, 2014 delete

tu la si arjun rampal tu maintain je

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 04, 2014 delete

Amy x muncul la kak wana hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 04, 2014 delete

pasal masa ko tgk tu belom scene sedih lagi. hahaha

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 04, 2014 delete

yaa sama la kiteww kak farah ! hehe :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 04, 2014 delete

takde subtitle ke hape yg jd x fhm tu BV? hahaha :D

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 04, 2014 delete

wslm kak. tu la skrg ni layan hndustan seminggu skali je la. tu pon kalo tv tyg yg best2 hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 04, 2014 delete

kiteww ni kalo nengok citer seram, mau seminggu tido x tutup lampu kang hihi

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 04, 2014 delete

haaa tu la. bz texting dgn si die lettew kan?kan?kan? huhuhu

Reply
avatar
December 04, 2014 delete

Layan hindi ye..
Saya dah jarang tengok tv sekarang.
Semenjak anak dok conquer kartun Disney.

Reply
avatar
Cik Fafa
AUTHOR
December 04, 2014 delete

tak tengok pun semalam. sebab dah banyak kali sangat tengok. tak larat teriyak setiap kali tengok. hahah. bukan takat jalan cerita, lagu2 dia pun best2. ^^

Reply
avatar
December 05, 2014 delete

ooo layanzzz hindustan ya

Reply
avatar
Invisible Me
AUTHOR
December 06, 2014 delete

Ramai post pasal ni. Tp IM tak sempat nk tengok pun.

Reply
avatar
December 12, 2014 delete

lupa dah jalan cerita dia. hehe

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
December 13, 2014 delete

eh eh, saya diseru lah... alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. kat apartment xde TV T____T

kena layan online je lah boleh. huwaaa~ untunglah dapat tengok. best ada Arjun Rampal! hahaha. pastu cter dia sedih..

Reply
avatar