Dil Hai Tumhara


Dil Hai Tumhara

Cerita ni released tahun 2002 dulu.. Masa tu memang tengah laris cerita Hindi.. Stesen TV tempatan pon berlumba tayangkan slot hindi masing².. Aku tengok cerita ni sebab ada Arjun Rampal, Preity Zinta, Mahima Chaudry dengan Jimmy Shergill tu.. 

Plotnye in love pada lelaki yang sama tapi ada lah salah sorang tu nanti sanggup berkorban untuk bagi sorang lagi tu bahagia.. Pada hal dalam hati, dia je lah yang tahu betapa sedihnya nak berdepan dengan benda tu semua. Dalam masa yang sama ada lah watak sampingan nanti akan cuba menyelematkan keadaan. Tapi berjaya tak? jeng jeng jeng..

Malam ni bakal ditayangkan kat TV2 jam 10.00 malam.. Siap sedialah tisu berkotak.. Konfem merambu air mata nanti kehkehkeh =P

Ini mesti Amy J suka.. Hindi is one of her feveret kehkehkeh =P  Kemon Amy J, malam ni jangan lupa 10.00 malam only on TV2 hehehe





26 comments:

  1. Slmt menangis awak....hensem arjun rampal masa muda sampai skrg....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la si arjun rampal tu maintain je

      Delete
  2. Kak wana tengah tengok cite ni skang ditv2..hihi..jom2 tengok..ajak Amy sekali :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amy x muncul la kak wana hehe

      Delete
  3. apesal aku tengok tak menangis pun?? pelik..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. pasal masa ko tgk tu belom scene sedih lagi. hahaha

      Delete
  4. Dulu suka sangat citer ni sebab ada Arjun :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaa sama la kiteww kak farah ! hehe :)

      Delete
  5. you know what, den terlepas cerita nii. hmmmm

    ReplyDelete
  6. baru je tengok tadi. hahaha. takfaham. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde subtitle ke hape yg jd x fhm tu BV? hahaha :D

      Delete
  7. ahaii ermm pretttyy zinta..! wow..best hiii

    ReplyDelete
  8. Assalam ana,
    waaaaaaaa...lamaaaaaa dah iols tak layan nustan sob3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm kak. tu la skrg ni layan hndustan seminggu skali je la. tu pon kalo tv tyg yg best2 hehe

      Delete
  9. Dah lama tak tengok hindustan. asyik layan cerita seramm je. hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiteww ni kalo nengok citer seram, mau seminggu tido x tutup lampu kang hihi

      Delete
  10. alahaiii semalam tak tengok tv la pulakk. huhuhuu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa tu la. bz texting dgn si die lettew kan?kan?kan? huhuhu

      Delete
  11. Layan hindi ye..
    Saya dah jarang tengok tv sekarang.
    Semenjak anak dok conquer kartun Disney.

    ReplyDelete
  12. tak tengok pun semalam. sebab dah banyak kali sangat tengok. tak larat teriyak setiap kali tengok. hahah. bukan takat jalan cerita, lagu2 dia pun best2. ^^

    ReplyDelete
  13. Ramai post pasal ni. Tp IM tak sempat nk tengok pun.

    ReplyDelete
  14. eh eh, saya diseru lah... alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. kat apartment xde TV T____T

    kena layan online je lah boleh. huwaaa~ untunglah dapat tengok. best ada Arjun Rampal! hahaha. pastu cter dia sedih..

    ReplyDelete