Don't Be Square

10:46 AM 9 Comments A+ a-



credit : Groupon

Syok betoi cuci mata sebab yang tu je takyah kuar bajet banyak. Ternampak Langkawi Tube-Shaped Rooms ni. Bukan main cantik lagi view nye haaa. Aku last jejak kaki ke Langkawi masa Mac haritu. Itu pun sebab ada annual training buat kat sana. 



Tapi masa tu kamiorang stay kat Langkawi Seaview Hotel dekat area pekan Kuah. "Don't Be Square" tu tagline Tubotel ni. Yelah sebab biliknye pon konsep santai ala-ala dalam kapsul / tube gitu. Konsep jenis ni tourist atau pon lebih untuk backpackers memang suka sangatla. Lagi pulak kalo tak silap kat sini toiletnye jenis share male + female . Takde asing-asing macam yang selalu tu. Jangan pulak kang tetibe kang terkejut beruk pastu engko bantai menjerit sekuat hati :

"Toloooooonggggg ! Ada lelaki masuk tandas perempuaaaaannn! "  

Haaa itu jam kang engko malu sendiri kat situ kikiki =P


9 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
izzeyda
AUTHOR
December 16, 2014 delete

hahaha.. jenis yang family memang tak sesuai laa.. apapun menarik tempatnya..

Reply
avatar
December 16, 2014 delete

ni laa tmpt yg tinggiiiinnnnn nk g/ menginap

Reply
avatar
December 16, 2014 delete

nmpk cntik ni.. nth bila nk p lagkwi lg..huhu

Reply
avatar
Scdha Sein
AUTHOR
December 16, 2014 delete

Kalu booking room... Seboleh mungkin SS akan elak dari shared bathroom...

Reply
avatar
Sabrina SA
AUTHOR
December 16, 2014 delete

lawanya tempat tu.. seriously, memang menarik sangat!!

Reply
avatar
Scha Nazri
AUTHOR
December 20, 2014 delete

kalau backpackers sesuai lah kot. hehe

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
December 21, 2014 delete

eh, comelnya tempat dia. hahahhaha.. xtahu lak ada kat Langkwi. nampak sangat x abes explore langkawi lagi..

Reply
avatar
December 23, 2014 delete

pergi tandas awam tempat lain la kak ana. hehe. bilik dia dah lawa :)

Reply
avatar