Don't Be Square



credit : Groupon

Syok betoi cuci mata sebab yang tu je takyah kuar bajet banyak. Ternampak Langkawi Tube-Shaped Rooms ni. Bukan main cantik lagi view nye haaa. Aku last jejak kaki ke Langkawi masa Mac haritu. Itu pun sebab ada annual training buat kat sana. 



Tapi masa tu kamiorang stay kat Langkawi Seaview Hotel dekat area pekan Kuah. "Don't Be Square" tu tagline Tubotel ni. Yelah sebab biliknye pon konsep santai ala-ala dalam kapsul / tube gitu. Konsep jenis ni tourist atau pon lebih untuk backpackers memang suka sangatla. Lagi pulak kalo tak silap kat sini toiletnye jenis share male + female . Takde asing-asing macam yang selalu tu. Jangan pulak kang tetibe kang terkejut beruk pastu engko bantai menjerit sekuat hati :

"Toloooooonggggg ! Ada lelaki masuk tandas perempuaaaaannn! "  

Haaa itu jam kang engko malu sendiri kat situ kikiki =P


9 Lovenote(S):

  1. hahaha.. jenis yang family memang tak sesuai laa.. apapun menarik tempatnya..

    ReplyDelete
  2. ni laa tmpt yg tinggiiiinnnnn nk g/ menginap

    ReplyDelete
  3. nmpk cntik ni.. nth bila nk p lagkwi lg..huhu

    ReplyDelete
  4. Kalu booking room... Seboleh mungkin SS akan elak dari shared bathroom...

    ReplyDelete
  5. lawanya tempat tu.. seriously, memang menarik sangat!!

    ReplyDelete
  6. kalau backpackers sesuai lah kot. hehe

    ReplyDelete
  7. eh, comelnya tempat dia. hahahhaha.. xtahu lak ada kat Langkwi. nampak sangat x abes explore langkawi lagi..

    ReplyDelete
  8. pergi tandas awam tempat lain la kak ana. hehe. bilik dia dah lawa :)

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu