Dodol Launcher

4:30 AM 28 Comments A+ a-

Caution ! Ini bukan entry makanan. Dodol Launcher bukanlah sejenis barang mahupun perbuatan yang membawa maksud launching sejenis dodol (makanan). Bukan ye.
  

Dodol Launcher ni sebenarnya satu apps yang boleh kita install pada smartphone kita untuk kita download pelbagai theme yang lebih kiut miut. Perempuan ofkos suka la benda gini. Termasuk aku sekali lah kikiki. Mudah je dengan adanya smartphone zaman sekarang ni kan? 
Cari je kat google play tu macam² hado! eheee =D

Aku tawu ni karang si SS konfem komen yang bukan² la ni jap lagi. I read ur mind oredy la SS. Engko jangan memain dengan aku. Letih aku membace setiap inci entry engko tahu tak. Kalo aku tak gelak time bace, maknanye something wrong la tu hahaha

28 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Scdha Sein
AUTHOR
December 21, 2014 delete

Apps ni tak sesuai dipanggil Dodol... Lebih sesuai dipanggil Samdol... Sebab... Memang tak de langsung berkait dengan Dodol... Ni mesti keje Sarip Dol! He He He...
Sape SS tu? Nak kenal leh?

Reply
avatar
Ain Nadia
AUTHOR
December 21, 2014 delete

cantik2 temanya.. boleh try install ni. hihi

Reply
avatar
nana liena
AUTHOR
December 21, 2014 delete

comel sangat..! mesti asyik tukar2 ja,jumpa gyg lebih kiut karang tukar..heheh..nasib phone kita phone cikai

Reply
avatar
zarulfarhana
AUTHOR
December 21, 2014 delete

hahhaha... patutnya SS kena cipta satu apps la...

Reply
avatar
zarulfarhana
AUTHOR
December 21, 2014 delete

dok ingat td dodol makanan tu... trbayang dh dodol...sedapnya

Reply
avatar
Ezy Loy
AUTHOR
December 21, 2014 delete

comel mcm dodol la.. haha..

Reply
avatar
izzeyda
AUTHOR
December 21, 2014 delete

Hehehe.. macam mana laa diaorang boleh pilih nama dodol.. ada nama yang menarik lagi boleh digunakan..

Reply
avatar
Eny Abdullah
AUTHOR
December 21, 2014 delete

(lepok dahi) ingat Ana baru launch product dodol jual online ke apa kahkahkahkahkahkah

Reply
avatar
Scdha Sein
AUTHOR
December 21, 2014 delete

Nanti suruh si SS tu cipta apps bernama GONDOL! Sure terJOJOL bijik mata semoworang... Kasi tunjuk satu kali... Ammakkk...

Reply
avatar
Nur Inani
AUTHOR
December 21, 2014 delete

Hahahaha. tak pernah tahu benda ni. inngatkan dodol makan tu. pftttttttt :P

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 21, 2014 delete

hahaha! kan dah cakap. eh dah taip. mesti SS tu akan datang punye dengan idea bernas mengalahkan BERNAS (Beras + Nasional = BERNAS) hahaha

Reply
avatar
Farrah MF
AUTHOR
December 21, 2014 delete

Hahahah Samdol Sarip Dol! Si SS ni betullah :)

Reply
avatar
Farrah MF
AUTHOR
December 21, 2014 delete

Comel + kiut je themes nya :)

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
December 21, 2014 delete

saya pernah pakai last sekali tu! comel sangat >.< tapi sekarnag ni xtahulah, malas nak donlod apa2. biarkan kosong je. hehehe

Reply
avatar
Farah
AUTHOR
December 21, 2014 delete

Macam pernah pakai tpai lepas tu unistall balik sebab phone selalu stuck lepas tu.

Reply
avatar
Deanna Morni
AUTHOR
December 21, 2014 delete

hehehehe...masih memikirkan...pe kaitan dodol ngn app ni...adehhhh...

Reply
avatar
December 22, 2014 delete

Ada2 aje SS ni.
Suka mengusik:)

Reply
avatar
December 22, 2014 delete

Yelahh..cantik-cantik..
Nanti nak skodeng jugak lah.

Reply
avatar
December 22, 2014 delete

Cute ler launcher tu...

Reply
avatar
Echa H.
AUTHOR
December 22, 2014 delete

cehhh. ingatkan dodol -.- hahahaha. btw mmg kiut miut!!

Reply
avatar
December 22, 2014 delete

Kalau laa bleh mkn... ;)

Reply
avatar
Cik Mimie
AUTHOR
December 24, 2014 delete

kenapa Dodol? hahaha

Reply
avatar
zarulfarhana
AUTHOR
December 24, 2014 delete

hahaha.xpa smbil2 baca boleh hilang stress dok gelal baca komen SS

Reply
avatar
Scha Nazri
AUTHOR
December 25, 2014 delete

Dodol ni memang lawa, tapi tak praktikal. haha. tak besttt

Reply
avatar
Mardiah Diana
AUTHOR
January 02, 2015 delete

Akak suka dgn dodol launcher ni...cute2 dan comel2...hihi

Reply
avatar
Nur As
AUTHOR
January 03, 2015 delete

haha gejala apakah ini kedodolan memasing :p

Reply
avatar
Nur As
AUTHOR
January 03, 2015 delete

Ai gegurl tapi tak install bnde2 camni haha

Reply
avatar