Dodol Launcher

Caution ! Ini bukan entry makanan. Dodol Launcher bukanlah sejenis barang mahupun perbuatan yang membawa maksud launching sejenis dodol (makanan). Bukan ye.
  

Dodol Launcher ni sebenarnya satu apps yang boleh kita install pada smartphone kita untuk kita download pelbagai theme yang lebih kiut miut. Perempuan ofkos suka la benda gini. Termasuk aku sekali lah kikiki. Mudah je dengan adanya smartphone zaman sekarang ni kan? 
Cari je kat google play tu macam² hado! eheee =D

Aku tawu ni karang si SS konfem komen yang bukan² la ni jap lagi. I read ur mind oredy la SS. Engko jangan memain dengan aku. Letih aku membace setiap inci entry engko tahu tak. Kalo aku tak gelak time bace, maknanye something wrong la tu hahaha

28 Lovenote(S):

  1. Apps ni tak sesuai dipanggil Dodol... Lebih sesuai dipanggil Samdol... Sebab... Memang tak de langsung berkait dengan Dodol... Ni mesti keje Sarip Dol! He He He...
    Sape SS tu? Nak kenal leh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha... patutnya SS kena cipta satu apps la...

      Delete
    2. Nanti suruh si SS tu cipta apps bernama GONDOL! Sure terJOJOL bijik mata semoworang... Kasi tunjuk satu kali... Ammakkk...

      Delete
    3. hahaha! kan dah cakap. eh dah taip. mesti SS tu akan datang punye dengan idea bernas mengalahkan BERNAS (Beras + Nasional = BERNAS) hahaha

      Delete
    4. Hahahah Samdol Sarip Dol! Si SS ni betullah :)

      Delete
    5. hahaha.xpa smbil2 baca boleh hilang stress dok gelal baca komen SS

      Delete
    6. haha gejala apakah ini kedodolan memasing :p

      Delete
  2. cantik2 temanya.. boleh try install ni. hihi

    ReplyDelete
  3. comel sangat..! mesti asyik tukar2 ja,jumpa gyg lebih kiut karang tukar..heheh..nasib phone kita phone cikai

    ReplyDelete
  4. dok ingat td dodol makanan tu... trbayang dh dodol...sedapnya

    ReplyDelete
  5. comel mcm dodol la.. haha..

    ReplyDelete
  6. Hehehe.. macam mana laa diaorang boleh pilih nama dodol.. ada nama yang menarik lagi boleh digunakan..

    ReplyDelete
  7. (lepok dahi) ingat Ana baru launch product dodol jual online ke apa kahkahkahkahkahkah

    ReplyDelete
  8. Hahahaha. tak pernah tahu benda ni. inngatkan dodol makan tu. pftttttttt :P

    ReplyDelete
  9. Comel + kiut je themes nya :)

    ReplyDelete
  10. saya pernah pakai last sekali tu! comel sangat >.< tapi sekarnag ni xtahulah, malas nak donlod apa2. biarkan kosong je. hehehe

    ReplyDelete
  11. Macam pernah pakai tpai lepas tu unistall balik sebab phone selalu stuck lepas tu.

    ReplyDelete
  12. hehehehe...masih memikirkan...pe kaitan dodol ngn app ni...adehhhh...

    ReplyDelete
  13. Yelahh..cantik-cantik..
    Nanti nak skodeng jugak lah.

    ReplyDelete
  14. cehhh. ingatkan dodol -.- hahahaha. btw mmg kiut miut!!

    ReplyDelete
  15. Dodol ni memang lawa, tapi tak praktikal. haha. tak besttt

    ReplyDelete
  16. Akak suka dgn dodol launcher ni...cute2 dan comel2...hihi

    ReplyDelete
  17. Ai gegurl tapi tak install bnde2 camni haha

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu