Dapat Dah | Contest Shopping With RM1212 at Lazada

2:54 PM 20 Comments A+ a-

Dah selamat tiba ke pangkuan menatang mixer Elba ni yang aku menang sempena Iday buat kontes Lazada haritu. Balik dari jadi mandor tetiba tengok dah ada atas meja dapur. Alhamdulillah syukur salah 1 barang dalam wishlist aku tertunai nampaknye. Cuma nak tunggu mood rajin membaking je pulak pasni. Maklumlah semenjak kena stanby tak menentu timing ni, aku jadi malas bertingkek-tingkek pulak dah.

Semalam team wiring cctv mula buat kerja kat ofis aku lebih kurang jam 6.00 petang lebih camtu. Bayangkanlah semalam yang sepatutnya PUBLIC HOLIDAY cuti Krismas tapi aku terpaksa takleh ke mana disebabkan ni diorang nih. Diorang setel buat kerja jam 11.00 lebih. 11 MALAM ok. Dengan hujan lebatnye non stop. Aku yang gegerl ayu sopan ni terpaksa redah hujan lebat disertakan bunyi katak bernyanyi di sana sini. Nak aku kejut si daddy tolong temankan, dia pon dah lena dengan si mommy. Malas arhh nak kaco orang tengah sedap tido.

Nak taknak, ku relakan jua lah. Terpaksa pergi jugak sebab kunci takleh pass pada diorang gitu-gitu je. Dah la barang ICT banyak dalam tu belum unbox pon lagi. Kalo hilang karang, hah sudah naya pulak aku kene buang kerje. Phuii tak memasal lak kang. Dah tu, bila aku sampai, buleh pulak diorang gelak-gelak bergurau senda nape aku lambat lah hape lah. Hey cantik sikit, aku sepantas kilat datang pastu aku tak maki korang yang buat kerja lepas ofis hour ni pon dah kira syukur taw tak. Grrrr~

Balik tu hape lagi, aku teruslah bebel kat Boss dalam group wassap kerje tu. Baru terkejut deme bila aku kata aku baru je balik disebabkan team cctv baru setel wat keje. Buat kerja nak ikot jadual deme je. Jadual kite tak pedulik langsung ! Spoilt betol. Huhhh! 

20 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Ezy Loy
AUTHOR
December 26, 2014 delete

sabar ye ana!
dh dpt adiah tu kene senyum sikit.. hee

Reply
avatar
zarulfarhana
AUTHOR
December 26, 2014 delete

ok bagus... boleh ana membaking dgn mixer baru... saya pon boleh try masakan ana.. hehehhee

sabaq ya ana.. dh namanya kerja...

Reply
avatar
Cik Mimie
AUTHOR
December 26, 2014 delete

Wah, bestnye :) Boleh la membaking bebanyak lepas ni..hehehe :)

Reply
avatar
Cik Fafa
AUTHOR
December 26, 2014 delete

seronok la dapat mixer. ^_^

Reply
avatar
Scdha Sein
AUTHOR
December 26, 2014 delete

SS pon pandai buat kek... Namanya kek bantat... He He He...

Reply
avatar
December 26, 2014 delete

Wah bestnyer dapat hadiah besau gitu yer...

Reply
avatar
Nur Inani
AUTHOR
December 26, 2014 delete

mohon lepas ni buat kek sedap sedap pos untuk Nani. hahahahahah :P pelis ana pelis. mixer tu cukup untuk buat kek cokleat sebijik. wuhuuuu :D

Reply
avatar
zarulfarhana
AUTHOR
December 26, 2014 delete

bebel ja ka kt bos.. nanti claim lebih ckit kt bos heheheh.. smlm kn cuti sepatutnya

Reply
avatar
December 26, 2014 delete

wah lepas ni boleh lah buat kuih tart nenas...peh! hehe..
Sepatutnya mereka follow masa siapa yang beri job, bukan client yang tentukan masa pada kita.

Reply
avatar
Aretikz
AUTHOR
December 26, 2014 delete

Kalau dah dapat Mixer.. kenalah senyum.. hehe.. tp memang penangan namanya mixer.. mixer feeling sal kerja.. sabar jak lah.. hehe..

My Blog :

http://segalaceritera.com/atik/

Reply
avatar
Scha Nazri
AUTHOR
December 28, 2014 delete

bestnyaa. jom buat kekk! hehe

Reply
avatar
Eny Abdullah
AUTHOR
December 28, 2014 delete

haaaaa nanti rajin2 buat cake tau.. hehehehhe

Reply
avatar
December 28, 2014 delete

Dah lama mengidam nak ada stand mixer walaupun tak rajin masuk dapur. Hehe.
Tahniah menang. Hadiah mahal ni.

Reply
avatar
zarulfarhana
AUTHOR
December 30, 2014 delete

ok la tu..at least pandai gak tu.. hihi

Reply
avatar
Wardah Aneesa
AUTHOR
December 30, 2014 delete

wah, menang adiah tuuuu. bestnya bestnyaaa

Reply
avatar
January 01, 2015 delete

alhamdulillah rezeki ana tu..boleh la baking dengan happy lepas ni kan :)

Reply
avatar
Nur As
AUTHOR
January 03, 2015 delete

Waaahh cheese kek leleh satu! haha

Akak org perak ke?

Reply
avatar
tiga lalat
AUTHOR
January 11, 2015 delete

Salam. Hee tahniah. Rezeki jgn ditolak.

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
January 11, 2015 delete

haah orang Perak nur as hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
January 11, 2015 delete

salam kembali. mekaseh sudi singgah sini ya pak 3 lalat hehe. rezeki mmg xmau ditolak hehe

Reply
avatar