Done ! Shopping RM1212 At Lazada Malaysia [Contest]

5:30 PM 36 Comments A+ a-


Andai kata aku diberi peluang untuk shopping RM1212 at Lazada Malaysia, memang panjang berjela list aku sediakan.. Bukan sikit nilai tu pada aku. Memandangkan Lazada akan menawarkan harga barang yang berpatutan dan diskaun yang hebat terutama pada 12 Disember 2014 akan datang kerana dijangka akan ada ONLINE REVOLUTION SALE selama 1 hari dengan pelbagai tawaran menarik.

*klik banner untuk join*

Lazada Malaysia akan mengadakan 1 blogger contest iaitu buat 1 post tentang apa yang boleh dibeli di Lazada Malaysia jika ada RM1212 sempena tarikh 12/12/2014 tu.

Ini sangat menarik perhatian. Siapa taknak kalau dapat peluang dapat shopping kan?

Senarai Hadiah :


Tempat Pertama : RM 200 Cash
Tempat Kedua     : RM 150 Cash
Tempat Ketiga     : RM 100 Cash
Tempat Keempat: RM 50 Cash
2 x RM50 shopping voucher.  

Sebelum kita membeli jom kita intai dulu cara penyertaan untuk menang contest ini!

Cara penyertaan :
1.Buka website Lazada Malaysia : http://www.lazada.com.my/
2.Pilih mana-mana produk pilihan dalam website Lazada tetapi jumlah semua barang tidak melebihi RM1212. (Boleh pilih lebih dari 1 barang)
3.Copy link url product dan letak didalam post/entry (Link boleh klik)
4.Nyatakan sebab memilih produk tersebut. (Simple je)
5.Boleh letak gambat product/screenshot dari website Lazada ( optional )
6.Tajuk post / entry : Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]
7.Letakkan banner diatas dalam entry/post.
8.Letakkan caption dibawah dalam entry.

Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Sale Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.

Antara barang yang menduduki top 3 dalam wishslist aku adalah :

1. Huawei MediaPad  [RM769.00]

 
Kalau dapat beli Mediapad ni lebih memudahkan aku untuk ziarah blog kawan² memandangkan skrin dia 8inchi. Nahhh puas nak mengadap. Ditambah pulak dengan berat dia yang hanya 329gram saja. Sangatlah ringan. Maka makin keraplah aku boleh terjah blog kawan² hehehe.

2.MIDEA Washing Machine [RM299.00]

Haaaa untuk part washing machine ni, aku nak belikan special untuk bagi mak aku memandangkan mesin yang ada kat rumah sekarang ni asyik problem je maklumlah dah 4 tahun dia berjasa membasuh segala kain baju. Aku prefer washing machine yang semi auto sebab kita boleh control sendiri bila untuk buang air dia kalau selagi air tu tak hitam kotor sangat. Takdelah membazir. Kena jimat air demi masa depan. Dah la tempat aku ni selang sehari je mesti bekalan air terputus sobsss sobsss

3. Elba Stand Mixer [RM133.00]


Jeng jeng jeng... Mixer ni dah lama jadi barang idaman aku. Senang nak mix segala bahan. Kalau kawan² punya befday ke hape pon boleh buat sendiri je kek ke tart ke hape. Terjamin lebih sedap maklumlah buat dengan penuh kasih sayang. kehkehkeh =P

So itulah dia barang² yang aku teringin nak beli kalau aku diberi RM1212 for shopping at Ladaza Malaysia! 

3 barang dengan jumlah :
RM769.00 + RM299.00 + RM133.00 = RM1201.00
Ada balance lagi RM11.00

Berhemah tak aku dalam membeli?  Wehuuuuu~  =P

Pemenang akan dipilih secara random melalui Google Carian  (tidak semestinya pada page pertama) dan URL yang diletakkan di ruangan komen ini . 6 pemenang bertuah akan memenangi shopping voucher dan cash. 

Syarat-syarat penyertaan:


1.Harga barang tidak melebihi RM1212
2.Sila letakkan link blog di ruangan komen. (Peluang menang lebih besar)
3.Pemenang akan dipilih secara random tetapi jumlah harga barang yang melebihi RM1212 akan dibuang dari penyertaan. 
4.Contest ini hanya valid jika terdapat lebih dari 20 penyertaan, so sila ajak kawan-kawan untuk join :)


Contest ini berlangsung sehingga 12 December 2014. Jangan lepaskan peluang ini! 


36 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Jie Najihah
AUTHOR
December 04, 2014 delete

wooo.. gempaknyaaa... good luck ye. smoga dpt brang yg dlm list tu. all the best! :D

Reply
avatar
December 04, 2014 delete

Assalam ana,
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nak join x3

Reply
avatar
December 04, 2014 delete

wahh good luck ya..

p/s: yui dah settlekan hadiah kedua2 pemenang.. tunggu yg pos tu ja..hrp terima dgn slmt =)

Reply
avatar
plain83
AUTHOR
December 04, 2014 delete

hoho ohsem gak pilihan barang2 tu... semoga entry ini menjadi entry yg bertuah, all the best! X3

part washing machine tu, aku pun prefer the semi-auto one, sebab part spin and wash tu dlm tub asing2, maka kain yg lepas spin tu jd lebih ringan (kurang baki air) compared to the fully-auto one, jadinya bila sidai tu cepat kering ;3

Reply
avatar
December 04, 2014 delete

Assalam ana,
sob3
tak jumpa la link contest dlm website lazada
cencaner ni?????sob3

Reply
avatar
Scdha Sein
AUTHOR
December 04, 2014 delete

11 hengget tu boleh beli monopod... He He He...

Reply
avatar
Nur Inani
AUTHOR
December 04, 2014 delete

good luck okayy :D

Reply
avatar
BudakVanilla
AUTHOR
December 04, 2014 delete

gudluck ye. .hehehe. . :D

Reply
avatar
December 04, 2014 delete

Hadiah Lumayan!
Good luck :)

Reply
avatar
Scha Nazri
AUTHOR
December 04, 2014 delete

aaa, nak camera! good luckk!

Reply
avatar
Cik Fafa
AUTHOR
December 04, 2014 delete

woww, good luck na! ^_^

Reply
avatar
Sabrina SA
AUTHOR
December 04, 2014 delete

good luck kak ana!! macam best je..

Reply
avatar
Eazlye Reefa
AUTHOR
December 05, 2014 delete

haippp..bestnya..!!

Reply
avatar
Invisible Me
AUTHOR
December 06, 2014 delete

Mmg blink blink jugak mata nk guna sampai rm1212 kan. Hehe. All the best ;)

Reply
avatar
December 06, 2014 delete

seronoknya..moga ada rezeki ana ya :)

Reply
avatar
Ezy Loy
AUTHOR
December 06, 2014 delete

gud luck ana! dpt adiah kongsi la ngn kite.. ihiks

Reply
avatar
Mek Onie
AUTHOR
December 07, 2014 delete

good luck awak :D

Reply
avatar
aYda
AUTHOR
December 07, 2014 delete

Yeay...goodluck to you too..berangan mg best kn..pree je hihi

Reply
avatar
December 08, 2014 delete

goodluck!~..bestnyer...

Reply
avatar
December 08, 2014 delete

singgah sini :)
semoga berjaya!

Reply
avatar
Norma NML
AUTHOR
December 09, 2014 delete

good luck Ana :-)

Reply
avatar
acik idah
AUTHOR
December 09, 2014 delete

Nak joinnnn!!... tengkiu ana... :D

Reply
avatar
Glory jane
AUTHOR
December 11, 2014 delete

Good luck Ana Mizu... :)

Reply
avatar
December 11, 2014 delete

Hi, Terima kasih sebab join contest! InsyaAllah kalau rezeki, boleh menang :)

Nak wishlist tercapai? Boleh check sini : http://sayaiday.blogspot.com/2014/12/hadiah-misteri-untuk-peserta-shopping.html

Reply
avatar
December 12, 2014 delete

good luck kak ana :)
nak join tp dah tak sempat

Reply
avatar
Mek Zumbie
AUTHOR
December 12, 2014 delete

all the best to you :)

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
December 13, 2014 delete

good luck kak ana! saya pun dah join. bestnya dapat beli barang yang kita nak tu kan ^^

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 18, 2014 delete

Alhamdulillah keputusan dah keluar. Terpilih one of the winner hehe. Terima kaseh semua kwn2 yg join jugak & yg sama2 tlg doakan 'gud luck'. Sungguh makbul doa kalian2 semua. terima kasih :)

Reply
avatar
Lin Azlina
AUTHOR
December 19, 2014 delete

tahniah ana... :)

Reply
avatar
December 19, 2014 delete

Tahniah ... Best nyer dapat hadiah ...

Reply
avatar
Ocean Cash
AUTHOR
July 20, 2016 delete


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA...

ANDA MEMERLUKAN PINJAMAN YANG MUDAH?
KELULUSAN SEGERA!! TUNAI SEGERA!!
KAMI ADALAH PANEL ANDA =)


Disini kami ingin menawarkan skim pinjaman yang berdaftar kepada sesiapa yg mengalami krisis kewangan sama ada anda BLACKLIST/CTOS/CCRIS,jangan bimbang anda juga boleh memohon.Apa saja pekerjaan anda,anda boleh memohon pinjaman dengan syarikat kami.


Kami memberi pinjaman peribadi yang cepat. Kami dapat selesaikan apa jua masalah kewangan anda!


-PERKHIDMATAN KAMI HANYA DI SEKITAR SELANGOR & KL-

TUNGGU APA LAGI? JGN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI! KAMI SEDIA MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH KEWANGAN ANDA DENGAN SEGERA!!!
HUBUNGI KAMI SEGERA …

Whatsapp:+1-6474-864-724
Website http://oceancashmj.com/
Email:oceancashcapital@gmail.com

Reply
avatar