Dapat Dah! | GiveAway By Jindrisska

Alhamdulillah dapat hadiah dari Give Away by Jindrisska (Siti Aisya Ibrahim) yang aku join end of October haritu. Balik daripada jadi mandor harini tetiba mummy cakap :
"Kakak tu ada posmen hantaq apa benda tah tadi. Dalam envelope tu. Kakak order barang online lagi ke?"
Oppss kantoi anak dia selalu online shopping kikiki. Sebenaqnya aku salah sorang pemenang yang dapat keychain Paris daripada GA Kak Aisya hehe. Mekaseh kak Aisya pos hadiah kecik comey ni jauuuuuuuuh nun dari Germany.

Sedih sikit sebenarnya sebab satu daripada kaki Eiffel Tower tu patah. Yelah turun naik kapal apa segala kan, sampai kat tangan aku tup tup envelope tu pon dah rabak sikit T___T  Dah la aku eksaited dapat hadiah jauh nun dari obersea haa. Sampai hati orang-orang kurier ni koyakkan envelope aku sobss sobss. Ehh tapi takpe, aku tersenyum semula sebab aku dapat DUA hadiah sekali yakni Eiffel Tower tu dengan SETEM Deutschland sekali ! Yeyyyyy muka ada sunyummm balik hehe. Again -- Mekaseh Kak Aisya . Moga terus dilimpahi sinar kebahagian bersama hasben tersayang kat Germany sana ;)


30 comments:

  1. Ya Allah sory sangat2 kaki Eiffel nya patah.... lain kali, akk bungkus2 elok2 yer hadiah nya...soryy sangat2... agaknya dia kena timpa dengan surat lain2 kot, sebab tuh jdi gtuh...soryy tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh ehh takpe kak aisya. Maybe sebab banyak tertindih2 masa turun naik flight / kapal apa semua la tu hehe. Takpe kak aisya don feel guilty k.. Mekaseh sebab bagi Ana hadiah keychain comel plus dpt setem dari Germany lagi haaaa. Mekaseh Kak Aisya! hehe

      Delete
    2. Jelesnyaaaa. Bagilah kaki tu kat scha. haha

      Delete
  2. Tahniah, Ana. Ana kumpul setem eh?
    Boleh geng ngan akak ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekaseh kak Farah. errr haah kumpul sambil2 je kak hehe. akak pon kumpul setem gak ek? kita geng la kalo camtu! hehe

      Delete
    2. same goes here! tapi baru sikit koleksinye hehe

      Delete
  3. tahniah ana.. cantik kan setemnya.. dah lama tinggal hobi mengumpul setem nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik sgt kak izzeyda! ana pon lama dah tinggal hobi ni.
      dulu2 rajin la masa tahun 2001-2002 dulu hehe

      Delete
  4. wahh...bestnyeee...tahniah yerrr :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekaseh Deanna. tunggu GA by Deanna pulak nti resultnye. fuhhh fuhhh moga2 ada luck la :)

      Delete
  5. Replies
    1. yezzaaaaa. with love dari kak aisya hehe

      Delete
  6. wahhh. tak dapat pi sana pun ada keychain jadilahh. tahniahhh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la nani. dpt keychain ni pon dah sonok tahap gaban hahaha. mekaseh nani :)

      Delete
  7. wahhh, bestnyaa. .takpe la patah. .masih yang ori dari jauhhh. .hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah tu la xpela yg penting original dari sana hehe :)

      Delete
  8. wah..maknanya hadiah aku pun on the way la ni! x sabarnya! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaaa maknanya beba ifa harus tunggu saat ketibaannya hehe

      Delete
  9. Waahh jelly nye. Cantik lahh. Patah tu takpe lah bukan kak Aisya sengaje kan. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh ehh bukan salah kak aisya pon Nur As hehe

      Delete
  10. wahh bestnya dari paris tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la. sy pon eksaited hehe

      Delete
    2. boleh je Paris nnt heheheh

      Delete
  11. hadiah tu..!keychain lagi..thniah ya..rezeki..! :D

    ReplyDelete
  12. wah, tahniah! bestnya dapat hadiah dari Paris. jelesnyaaaaaaaaaaaaaa >.<

    ummi saya pun ada tegur2 gak.... 'hai, banyaknya barang dapat. ada secret admirer ke?" hahahaha...

    ReplyDelete
  13. kaki patah tu dah kire cun dari kite yg putih mate tak dapat haha

    ReplyDelete