Dapat Dah! | GiveAway By Jindrisska

3:03 PM 30 Comments A+ a-

Alhamdulillah dapat hadiah dari Give Away by Jindrisska (Siti Aisya Ibrahim) yang aku join end of October haritu. Balik daripada jadi mandor harini tetiba mummy cakap :
"Kakak tu ada posmen hantaq apa benda tah tadi. Dalam envelope tu. Kakak order barang online lagi ke?"
Oppss kantoi anak dia selalu online shopping kikiki. Sebenaqnya aku salah sorang pemenang yang dapat keychain Paris daripada GA Kak Aisya hehe. Mekaseh kak Aisya pos hadiah kecik comey ni jauuuuuuuuh nun dari Germany.

Sedih sikit sebenarnya sebab satu daripada kaki Eiffel Tower tu patah. Yelah turun naik kapal apa segala kan, sampai kat tangan aku tup tup envelope tu pon dah rabak sikit T___T  Dah la aku eksaited dapat hadiah jauh nun dari obersea haa. Sampai hati orang-orang kurier ni koyakkan envelope aku sobss sobss. Ehh tapi takpe, aku tersenyum semula sebab aku dapat DUA hadiah sekali yakni Eiffel Tower tu dengan SETEM Deutschland sekali ! Yeyyyyy muka ada sunyummm balik hehe. Again -- Mekaseh Kak Aisya . Moga terus dilimpahi sinar kebahagian bersama hasben tersayang kat Germany sana ;)


30 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
December 19, 2014 delete

Ya Allah sory sangat2 kaki Eiffel nya patah.... lain kali, akk bungkus2 elok2 yer hadiah nya...soryy sangat2... agaknya dia kena timpa dengan surat lain2 kot, sebab tuh jdi gtuh...soryy tau...

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 19, 2014 delete

Eh ehh takpe kak aisya. Maybe sebab banyak tertindih2 masa turun naik flight / kapal apa semua la tu hehe. Takpe kak aisya don feel guilty k.. Mekaseh sebab bagi Ana hadiah keychain comel plus dpt setem dari Germany lagi haaaa. Mekaseh Kak Aisya! hehe

Reply
avatar
Farrah MF
AUTHOR
December 19, 2014 delete

Tahniah, Ana. Ana kumpul setem eh?
Boleh geng ngan akak ni :)

Reply
avatar
izzeyda
AUTHOR
December 19, 2014 delete

tahniah ana.. cantik kan setemnya.. dah lama tinggal hobi mengumpul setem nih..

Reply
avatar
Deanna Morni
AUTHOR
December 19, 2014 delete

wahh...bestnyeee...tahniah yerrr :)

Reply
avatar
Scdha Sein
AUTHOR
December 19, 2014 delete

Paris with love...

Reply
avatar
Nur Inani
AUTHOR
December 19, 2014 delete

wahhh. tak dapat pi sana pun ada keychain jadilahh. tahniahhh :)

Reply
avatar
BudakVanilla
AUTHOR
December 19, 2014 delete

wahhh, bestnyaa. .takpe la patah. .masih yang ori dari jauhhh. .hehehe :)

Reply
avatar
beba ifa
AUTHOR
December 19, 2014 delete

wah..maknanya hadiah aku pun on the way la ni! x sabarnya! ^_^

Reply
avatar
acik watie
AUTHOR
December 19, 2014 delete

x pe la. tempang sikit..

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 19, 2014 delete

mekaseh kak Farah. errr haah kumpul sambil2 je kak hehe. akak pon kumpul setem gak ek? kita geng la kalo camtu! hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 19, 2014 delete

cantik sgt kak izzeyda! ana pon lama dah tinggal hobi ni.
dulu2 rajin la masa tahun 2001-2002 dulu hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 19, 2014 delete

mekaseh Deanna. tunggu GA by Deanna pulak nti resultnye. fuhhh fuhhh moga2 ada luck la :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 19, 2014 delete

yezzaaaaa. with love dari kak aisya hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 19, 2014 delete

tu la nani. dpt keychain ni pon dah sonok tahap gaban hahaha. mekaseh nani :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 19, 2014 delete

haah tu la xpela yg penting original dari sana hehe :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 19, 2014 delete

yaaa maknanya beba ifa harus tunggu saat ketibaannya hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 19, 2014 delete

haah tempang sikit je hehe

Reply
avatar
Nur As
AUTHOR
December 19, 2014 delete

Waahh jelly nye. Cantik lahh. Patah tu takpe lah bukan kak Aisya sengaje kan. hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 20, 2014 delete

eh ehh bukan salah kak aisya pon Nur As hehe

Reply
avatar
zarulfarhana
AUTHOR
December 20, 2014 delete

wahh bestnya dari paris tu...

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
December 20, 2014 delete

tu la. sy pon eksaited hehe

Reply
avatar
Scha Nazri
AUTHOR
December 20, 2014 delete

Jelesnyaaaa. Bagilah kaki tu kat scha. haha

Reply
avatar
nana liena
AUTHOR
December 21, 2014 delete

hadiah tu..!keychain lagi..thniah ya..rezeki..! :D

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
December 21, 2014 delete

wah, tahniah! bestnya dapat hadiah dari Paris. jelesnyaaaaaaaaaaaaaa >.<

ummi saya pun ada tegur2 gak.... 'hai, banyaknya barang dapat. ada secret admirer ke?" hahahaha...

Reply
avatar
zarulfarhana
AUTHOR
December 21, 2014 delete

boleh je Paris nnt heheheh

Reply
avatar
Farah
AUTHOR
December 21, 2014 delete

Tahniah ya :)

Reply
avatar
Nur As
AUTHOR
January 03, 2015 delete

same goes here! tapi baru sikit koleksinye hehe

Reply
avatar
Nur As
AUTHOR
January 03, 2015 delete

kaki patah tu dah kire cun dari kite yg putih mate tak dapat haha

Reply
avatar